lea 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 eh,.... hotela sem rect ZA vse, ki se trudimo danes Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jz rabm eno velko da mi bo ratal. sicer bom mela malco... pred deseto... pol pa da vidm če mi rata.... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jaz se bom tudi potrudla da bom vzdrzala..., ceprav sem danes ful x: ((x , pa sploh ne vem zakaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 tak dan je ... nikakav probejmo... pa bomo vidl... sam zdele še na malco skočm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ste se odlocile danes potem? Jaz ne. Nimam take potrebe zdej po tem.Srecno!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jaz se vedno vztrajam pa sploh ni krize. ponavadi je tako, da ce prebrodim dopoldne, potem nimam tezav. kaj pa vi Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mene ob dveh vse zjebe... k pridem domov pa je slastno kosilo skuhanoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 verjamem, da je kriza. jaz te tezave nimam, ker jaz drugim kuham , tudi ob dneh, ko se postim in me sploh ne zamika res, pa je, da se recimo tezje odpovem hrani, ki mi jo drug pripravi kot, ce si jo sama. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ja sej to... men ni panike kuhat pa ne jest. ampak da pa pridem domov in je lih SLUČAJNO kej ful dobrega.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 js se morem pohvalit da sem se uspešno zredil.... (torej načrtovano) in postavil nov osebni rekord... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se morem pohvalit da sem se uspešno zredil.... (torej načrtovano) in postavil nov osebni rekord... Koliko gramov pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 zdajle pijem sedmi ali osmi caj od srede zvecer.... take gromozanske pol litrske salce imam.... predvsem postnega asicevega in caj iz koruznih laskov. sta fajn, taka sladkasta! vceraj sem spila se en donat, sstanetovi soli sem se pa odpovedala...ne vem...nekak mi ni sedla vceraj. drugace sem si namrec sem pa tja par zrnc stopila v ustih. vceraj pa ne. nisem imela nobenih problemov z lakoto. sploh je nisem cutila ves dan zdaj se pa sprasujem, a je to v redu, da me takole na *ukaz* telo uboga??!! ker, ce si potem kaj *bistrega* moj um izmisli, mu potem telo kar slepo sledi al kaj?? ker vem, da ni vedno najbolj pametna tale moja pamet x!x ja, ja, zato pa je treba intuicijo vklopit, valda! no, zdaj vem, da mi tole koristi... biti tako *paradoksalno* ativno pasivna. volja in prepuscanje. no, vidite! tole je pa posledica mojega posta FILOZOFIRANJE mogoce mi pa vseeno skodi Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koliko gramov pa 3000 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 še ene 7000 ti neb škodl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sej bo. Se mi kr smili, revcek, se more zrediti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 No, pa dejmo imet post.... pa jutri cel dan seveda! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sej bo. Se mi kr smili, revcek, se more zrediti no ajde pa dejmo dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> no ajde pa dejmo dons No, pa dejva probat zdržat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 nav šlo...heheh sm že en iškot pojedla... pa za malco grem na jogurt... drugič... držim pesti zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nav šlo...heheh sm že en iškot pojedla... pa za malco grem na jogurt... drugič... držim pesti zate Ajwek noooo.... pa men je bolš, če mam še koga, k vem da se tud "matra"... Bom probala zdržat! Poročam jutri! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Helou! Zadnjič mi ni uspelo.... :xx!: Jutri oz. v soboto pa bom zdržala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 odvisno od tega a grem dons ven al ne... ti sporočim tinči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>odvisno od tega a grem dons ven al ne... ti sporočim tinči Kaj je zdej ti Ajwek? Boš papu al ne?? I will not! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kaže da grem žurat... tk da... me bo jutr lakota dajala... hehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaže da grem žurat... tk da... me bo jutr lakota dajala... hehe... Pol pa next time.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.