Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

Mene pri tem postu zanima tole: a je kdo meril izgubljena razmerja misicne mase in mascobne mase na dan luninih postov in na ostale dni in ce je kaksna je razlika?A luna vpliva kaj na razmerja med, za energijo pokurjenimi, B, M in OH??Ma kdo kake info?A lunine mene vplivajo na vecje/manjse zadrzevanje vode v telesu-in posledicno na glikogen?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Lunine mene sigurno vplivajo. Ne na vse ljudi enako, vendar vplivajo. Trenutno imam progresivno Luno v raku in zadeva deluje drastično. Zdej se že tri mesece trudim shujšati in pač se tehtam redno in to opazujem, kako teža narašča v času ščipa. Prvo sem mislila, da sem res shujšala, ko je teža pri mlaju padla za tri kilograme, ko pa se je pri ščipu dvignila nazaj, sem prvo mislila, da sem se zredila,. Potem sem ugotovila, da se to vedno dogaja ob mlaju in ščipu in sem ugotovila, da mi teža raste in pada skupaj z Luno in ker mi maščobe ne morajo vpadati in rasti za tri kilograme na štirinajst dni, sem sigurna , da je to povezano z vodo. Moje osebno plimovanje. Seveda tega nisem znanstveno dokazala, vendar imam srečo, ker ima tui moja prijateljica trenutno progresivno Luno v raku in ona, kljub temu, da je suha ženska, ki pazi na svojo težo opazuje isto nihanje. Naj se oglasi še kdo, ki je opazil kaj podobnega.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Evo od zdaj do jutri ne jem!!! x;)x

Pa da vidimo, ce bo uspelo x:px x:)x :vio: xcrossfingx xcrossfingx

Bi kar moglo, ker sem se danes ornk pregresila :xx!:

A bo kdo z mano? x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Mene pri tem postu zanima tole: a je kdo meril izgubljena razmerja misicne mase in mascobne mase na dan luninih postov in na ostale dni in ce je kaksna je razlika?A luna vpliva kaj na razmerja med, za energijo pokurjenimi, B, M in OH??Ma kdo kake info?A lunine mene vplivajo na vecje/manjse zadrzevanje vode v telesu-in posledicno na glikogen?

Mene tud, pa itak že vem kak bi bil rezultat. x:Dx Sam ne vem, če bi se dalo to tako natančno zmerit s kaliperjem al pa s kako drugo metodo za merjenje maščobe. S kaliperjem po mojem sigurn ne, ker če greš dvakrat v istem času merit, se sigurn lahk že za kak mm zmotiš.

<{POST_SNAPBACK}>Mene tud, pa itak že vem kak bi bil rezultat.  x:Dx  Sam ne vem, če bi se dalo to tako natančno zmerit s kaliperjem al pa s kako drugo metodo za merjenje maščobe. S kaliperjem po mojem sigurn ne, ker če greš dvakrat v istem času merit, se sigurn lahk že za kak mm zmotiš.

Varianta bi bla vodno tehtanje.Sam to je kar precej $$$$-sploh 2x...

Samo ce vpliva na zadrzevanje vode v telesu pol posredno vpliva tudi na glikogen, saj ta drzi vodo v organizmu.Ce vzames za predpostavko, da dolocena lunina mena zadrzuje vodo v organizmu, se pravi spara tudi glikogen, se pravi v tem obdobju v manjsi meri kurijo OH-ji. Potem ma organizem samo 2 izbiri B ali M in ker se (se) nisi v ketozi, se pac se v vecji meri kurijo B. Ampak kaj ce bi pospesil izgorevanje mascob s kakim kofenisko-sinefrinskim dodatkom, katabolizem beljakovin pa preprecil z denimo 5 g BCAA-jk na vsaki 2 uri... to bi znal fino delat!!Samo zaenkrat je to sam moja teorija. x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sploh ni problema! ce zjutraj ne jem nic tam do enajstih, potem sploh ne cutim lakote vec. mene zvije ponavadi okoli desetih dopoldne in ce pridno pijem tople caje, me hitro mine in zdrzim do vecera brez problema.

:palec: srecno!

pa ne prevec mislit na hrano x:Dx xcrossfingx :detelca: :medal: :flowers:

no jaz sem nekaj morala jest, ker so stranke bile pac na vrsti za placilo, ampak sem se zmazala

z malo zelenjavice na sopari na enem kosilu in mini jabolcnem desertu na drugem, kar je pohvalno,

ker sploh nisem bila lacna in se vedno nisem in super za razumevanje mojim sodelavcem! :palec:

sicer vem, da to ni bil in ne steje kot postni dan, ampak...vseeno fajn!

pridne ste, punce! :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

kuku... mal pozna... ampak sm se drzala u tork... nism do srede nč. prov pasal. vmes bla ena krizica... pol je blo pa kulj... je mami bl zvijal :flower:
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...