tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 malo me matra zdajle...bi sla kar spat najrajsi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hvala za moralno podporo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 tinči drž se... sej sam še enmav!! pridna!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 tako se govori! ne se zezat z mano, kadar sem lacna....! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tako se govori! ne se zezat z mano, kadar sem lacna....! super si! ti kr vztraji, k dons jih je bl mal tko da si carica! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Tinka še ena lačna tlele Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 coco! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 hujšanje z luno.......a pol pokličeš luno pa skupi hujšata? kako se pa luna tehta, da vidi, če je dieta uspešna..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ja tako nekako...oz. pocakas, da pride mimo.kako se vidi?ker je vsak dan manjsa, seveda! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 videz pa teža mata res neki veze, al pa tudi ne...... videz lahko vara, tehtnica pa ne, če prav dela Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 po moje ima luna s tezo zelo malo problemov ... ne glede na svojo velikost! kok je fizika fajn Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 res je......je baje manjša gostota kot Zemeljska....... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 lunin krajec torek 28.6. ob 20.24 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Torej, gre kera z mano? Ob dveh se zacne? Jaz sem pripravljena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej, gre kera z mano? Ob dveh se zacne? Jaz sem pripravljena Kam pa? A hujšat? A če sm ob 11h sendvič jedla, še vela? Pol sem za. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 jaz se nisem pripravljena, ampak bom do dveh! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 mam namen bit zravn Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ready...strady...jst grem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej, gre kera z mano? Ob dveh se zacne? Jaz sem pripravljena He he, jz mam post ze od pondelka zjutri! Pa jutri ga bom tudi imela- cel dan! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Jst sem tud začela ob dveh. Upam, da bo zneslo. Držte se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>He he, jz mam post ze od pondelka zjutri! Pa jutri ga bom tudi imela- cel dan! Dobra si, super! Men tud uspeva, samo pol k dam pridem zvecer, bo hudic. Zadnje cajte sem nocni jedec Zdrzte bejbe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Evo, Michelle danes sem pa jaz tudi zraven......ob enih sem popapcala solatko, zdaj pa komot zdržim do jutri...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Z eno mejhno napakico vceraj, mi bo ratal. Upam, da ste pridne! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 jaz sem tudi pozabila in ze ene pol sklede solate pojedla za vecerjo, ampak brez vsega, samo radic, sol, 1/2 limone in 1 zlica olivca, pa se zato ne sekiram prevec ... se vedno bolje kot nic! ( oz. prevec, v tem primeru) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.