seal 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z eno mejhno napakico vceraj, mi bo ratal. he he he Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ne smej se, k ne ves, kako je blo Se 3 ure Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne smej se, k ne ves, kako je blo Se 3 ure ma ne, sm samo videl prazen taler sladice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 pa ni bla samo moja zame so ble breskve Joj dej mir Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobra si, super! Men tud uspeva, samo pol k dam pridem zvecer, bo hudic. Zadnje cajte sem nocni j edec Zdrzte bejbe He he, se trudim! Še mal pa vam bo ratalo, bejbe!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Njamsi js pa jem vsake dve do tri ure, njami njami, tud slaščice (čudežni recept, po njih hujšaš ), ribice na žaru, meso na žaru, solatka, zelenjava, vedno sita, kile so šle pa dol, pa še sami njamsi tipi so na fitnesu I feel good, nanananana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>njamsi, njamsi, njamsi...........--a tako zgleda hujsanje!!?? K bi vsaj Jaz sem sla po luni mal dol...cist mal...0,6kg...neki pa je...sem se dons stehtala, pa ucer sem blejsko kremsnito pojedla ma ucas se je treba mal posladkat Mačky, kaksne slastice? skos sem mela obcutek, da si ti vegi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Njamsi js pa jem vsake dve do tri ure, njami njami, tud slaščice (čudežni recept, po njih hujšaš ), ribice na žaru, meso na žaru, solatka, zelenjava, vedno sita, kile so šle pa dol, pa še sami njamsi tipi so na fitnesu I feel good, nanananana ja sej ubistvu ma prou mačky, sam je pa zvita, da noče več povedat, pravilno hujašnaje je pravzaprav NEodrekanje hrani, ampak 5 pravilno razporejenih obrokov v razmerju OH+B, seveda zvečer bolj oz. več beljakovin normalno, pa da se je treba gibat, drugač ni nič, telovadba anarobna in aerobna vsak dan po vsaj 1 uro in rezultati bodo tu! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 kar se pa tiče sladic, se pa da naredit visoko beljakovinske-brez maščob, sladkane z natrenom... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>K bi vsaj Jaz sem sla po luni mal dol...cist mal...0,6kg...neki pa je...sem se dons stehtala, pa ucer sem blejsko kremsnito pojedla ma ucas se je treba mal posladkat Mačky, kaksne slastice? skos sem mela obcutek, da si ti vegi Jaz si naredim kake slaščice z velik beljakovinami, namesto moke daš ovsene kosmiče, kak beljakovinski prašek, ni pa nujn, tud če je mal več OH, sam da niso one tradicionalne ko je not ful masla pa rumenjakov pa cukra, no tega pr men ni not. Najdem kake recepte, al pa sama mal eksperimentiram. Nisem vegi, sva se pa s teto včeraj pogovarjali, da se spomni, da v enem obdobju nisem jedla nič mesa, in sem sam pudinge jedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja, ce najdes kak tak dober recept, ga deli z nami Stekam drugac ja. http://www.mojaprehrana.com/index.php?CatI...e=sl&Country=SIJaz sem mela te tartetje za posladkat, pa je zmanjkal v enem mescu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 danes ob 13.01 je polna luna. jaz zdajle pojem se eno jabolko, potem pa nic vsaj do jutri opoldne. a je kje se KDO Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 JA, še jaz se grem zraven Potem pa hujšanju naproti, ker bo tale polna v kozorogu sploh ne dvomim v uspeh, zdržite, pa kljub vsemu uživajte, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Joj, nej še mene kdo stera, k me res prov zanima, kako je? Porkaduš...težka bo.... Borism, lepega konjiča maš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Hvala Pika Pikica, sam odločit se je treba, pa je..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sam odločit se je treba, pa je..... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>JA, še jaz se grem zraven Potem pa hujšanju naproti, ker bo tale polna v kozorogu sploh ne dvomim v uspeh, zdržite, pa kljub vsemu uživajte, lep dan, B. vidis! sem mislila napisat, ce gre se KATERA, potem sem se pa premislila pa sem napisala a je se KDO super borism a pravis, da bo uspesna mam tvoj vilinski simbol za hujsanje pod skodelco za caj Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanca 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ..presneto, pa tole vreme...meni lakomnost raste skladno s kolicino sivih oblakov...ampak glede na kroznik princesk vceraj in zastrupljajoci se vikend...ni druge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidis! sem mislila napisat, ce gre se KATERA, potem sem se pa premislila pa sem napisala a je se KDO super borism a pravis, da bo uspesna mam tvoj vilinski simbol za hujsanje pod skodelco za caj Super Lea, bo lažje in uspešneje, prijetno polno luno v kozorogu, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Sm že zahinavla...sendvič jem. Sodelavka je kriva, k je šla v štacuno v tem dežju in pol nism znala rečt ne...kaka packa sm! Joj!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Eh...lohk tud zdele začneš pa 24 ur...Itak se je pa začel 13.01. Kaj pa če bi si zmisla post, takrat ko ni lunine mene? No, bil bi manj učinkovit, kar pa ne pomen, da sploh ne bi bil učinkovit. Jz sm jedla ob pol enih nazadnje-fižol s smetano pa kos kruha...zdele bom pa spila en kofetek pol pa NEČ! Sam pol ko bom šla spat, ne bom mogla...že vidm Dobr tek, vsem, ki jeste dans Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maka 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Komi dve uri sta mimo jest pa že lačna....Upam da mi bo ratal.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 no, kako vam gre?jaz sem spet premalo pila, ocitno, ker sem se zbudila zejna, kar se mi redko zgodi. kljub temu, da sem spila okrog dveh litrov in pol. bom poskusila zdajle nadoknadit. si ze kuham caj. za naslednjic si moram kupit asicev postni caj. zdaj sem pozabila. sem pila sadnega in caj iz koruznih laskov. kako hecno sladek je bil zanimivo, kako se ti okus spremeni, ko nekaj casa ne jes. tako nekako bolj okusas, vsaj jaz, no. sem Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 za danes sem zakljucila ravnokar jem polovico jabolka, za kosilo imam pa v predvsem eno skleeedo solate s sstanetovo soljo, seveda, zraven pa bucke z rizem, najbrz. no, pa se je eden mimo, sesti ali sedmi letos. v primerjavi z lani (0), sem zelo popravila povprecje Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Še vztrajam, dve uri bom še, dve kg manj, gre pa v prvi vrsti za počutje, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.