Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

Njamsi js pa jem vsake dve do tri ure, njami njami, tud slaščice (čudežni recept, po njih hujšaš x:Dx ), ribice na žaru, meso na žaru, solatka, zelenjava, vedno sita, kile so šle pa dol, pa še sami njamsi tipi so na fitnesu x:Dx

I feel good, nanananana x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>njamsi, njamsi, njamsi...........--a tako zgleda hujsanje!!??  x:o)x

K bi vsaj x;)x

Jaz sem sla po luni mal dol...cist mal...0,6kg...neki pa je...sem se dons stehtala, pa ucer sem blejsko kremsnito pojedla x:px ma ucas se je treba mal posladkat x;)x

Mačky, kaksne slastice? skos sem mela obcutek, da si ti vegi xnckrivx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Njamsi js pa jem vsake dve do tri ure, njami njami, tud slaščice (čudežni recept, po njih hujšaš  x:Dx ), ribice na žaru, meso na žaru, solatka, zelenjava, vedno sita, kile so šle pa dol, pa še sami njamsi tipi so na fitnesu  x:Dx

I feel good, nanananana  x:Dx

ja sej ubistvu ma prou mačky, sam je pa zvita, da noče več povedat, pravilno hujašnaje je pravzaprav NEodrekanje hrani, ampak 5 pravilno razporejenih obrokov v razmerju OH+B, seveda zvečer bolj oz. več beljakovin x:Dx

normalno, pa da se je treba gibat, drugač ni nič, telovadba anarobna in aerobna vsak dan po vsaj 1 uro in rezultati bodo tu! x:Dx x:o)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>K bi vsaj  x;)x

Jaz sem sla po luni mal dol...cist mal...0,6kg...neki pa je...sem se dons stehtala, pa ucer sem blejsko kremsnito pojedla  x:px ma ucas se je treba mal posladkat  x;)x

Mačky, kaksne slastice? skos sem mela obcutek, da si ti vegi  xnckrivx

Jaz si naredim kake slaščice z velik beljakovinami, namesto moke daš ovsene kosmiče, kak beljakovinski prašek, ni pa nujn, tud če je mal več OH, sam da niso one tradicionalne ko je not ful masla pa rumenjakov pa cukra, no tega pr men ni not. Najdem kake recepte, al pa sama mal eksperimentiram.

Nisem vegi, sva se pa s teto včeraj pogovarjali, da se spomni, da v enem obdobju nisem jedla nič mesa, in sem sam pudinge jedla x:Dx

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>JA, še jaz se grem zraven x;)x  :palec:

Potem pa hujšanju naproti, ker bo tale polna v kozorogu sploh ne dvomim v uspeh, zdržite, pa kljub vsemu uživajte, lep dan, B. x;)x  :palec: 

vidis! sem mislila napisat, ce gre se KATERA, potem sem se pa premislila pa sem napisala a je se KDO x:Dx

super borism xsuperx a pravis, da bo uspesna x;)x x:px x?x mam tvoj vilinski simbol za hujsanje pod skodelco za caj x;)x

<{POST_SNAPBACK}>vidis! sem mislila napisat, ce gre se KATERA, potem sem se pa premislila pa sem napisala a je se KDO x:Dx

super borism  xsuperx a pravis, da bo uspesna x;)x  x:px  x?x mam tvoj vilinski simbol za hujsanje pod skodelco za caj x;)x

Super Lea, bo lažje in uspešneje, prijetno polno luno v kozorogu, lep pozdrav xsrcx x;)x :palec:

Eh...lohk tud zdele začneš pa 24 ur...Itak se je pa začel 13.01. Kaj pa če bi si zmisla post, takrat ko ni lunine mene? No, bil bi manj učinkovit, kar pa ne pomen, da sploh ne bi bil učinkovit. Jz sm jedla ob pol enih nazadnje-fižol s smetano pa kos kruha...zdele bom pa spila en kofetek pol pa NEČ!

Sam pol ko bom šla spat, ne bom mogla...že vidm :o|o:

Dobr tek, vsem, ki jeste dans :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

no, kako vam gre?

jaz sem spet premalo pila, ocitno, ker sem se zbudila zejna, kar se mi redko zgodi. kljub temu, da sem spila okrog dveh litrov in pol. bom poskusila zdajle nadoknadit. si ze kuham caj. za naslednjic si moram kupit asicev postni caj. zdaj sem pozabila. sem pila sadnega in caj iz koruznih laskov. kako hecno sladek je bil :yumy: zanimivo, kako se ti okus spremeni, ko nekaj casa ne jes. tako nekako bolj okusas, vsaj jaz, no.

sem :hepko:

za danes sem zakljucila x:px

ravnokar jem polovico jabolka, za kosilo imam pa v predvsem eno skleeedo solate s sstanetovo soljo, seveda, zraven pa bucke z rizem, najbrz.

no, pa se je eden mimo, sesti ali sedmi letos. v primerjavi z lani (0), sem zelo popravila povprecje x:)x xDDx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...