lea 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... dve kg manj bravo! jaz ne vem, ce sem sploh sla kaj dol, pa saj me v bistvu ne zanima toliko teza, se raje merim s hlacami. me tiscijo ali pa so ohlapne. to mi je merilo pocutje, ja. to je glavno. pa obcutek, da delas nekaj dobrega zase. drzi se borism Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hvala enako Lea, za rastrupljanje je najkoristnejša marčevska prazna luna, tiste nikoli ne izpustim, lep vikend.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 za kaj pa je dobra polna luna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mermaidm 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Haloooo! Jaz sem čist nova na forumu in sem se odločila, da tudi jaz poskusim to znamenito hujšanje z luno. Če sem prav pogledala se je danes zjutraj začel post na prazno luno. A je še kdo tukaj, ki vztraja????? Se mi zdi namreč zelo super, to vzpodbujanje skozi post preko članov, pa bi rada, da še somučeniki kaj napišete kako vam gre, da mi bo lažje uspelo in seveda tudi vam. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>za kaj pa je dobra polna luna Da lahko čitaš tudi ponoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 mermaidm dobrodosla in veliko uspeha.jaz sem pozabila in imela obilen zajtrk pa drugic Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 A danes je? Jaz sem pa pojedla gobice za kosilo Se bom pa zdaj nazaj drzala Good luck vsem! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A danes je? Se bom pa zdaj nazaj drzala Good luck vsem! Kje, pri pijači , saj tist itak moraš, če ne rabiš slamico ....tokrat brez mene, veliko uspeha ostalim korenjakom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 danes em zatajila na celi crti bom malo veliko uspeha vsem, ki imate danes voljo Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes em zatajila na celi crti bom malo veliko uspeha vsem, ki imate danes voljo Jz tut zatajila............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 saj... kdo se bo postil, če sta sonce in luna v levu zjutraj sem se nekaj pregrešila, bom pa vseeno poskusila zdržati do jutri Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj... kdo se bo postil, če sta sonce in luna v levu zjutraj sem se nekaj pregrešila, bom pa vseeno poskusila zdržati do jutri Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem na dobri poti malo grizljam Stanetovo sol in jo zalivam z vodo, pa se kar da zdržati Aja, dobrodošla, mermaidm in upam, da nisi čisto obupala spričo ne ravno spodbudnih objav Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 A vam je ratalo? Jaz sem vceraj jedla kot da bi bil zadnji dan na svetu Ze dolgo nisem toliko. Se malce lindka.No useen nism sla nic kej gor.... Bom pa naslednjic Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Gor ali dol lahko greš v enem dnevu samo zaradi vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vam je ratalo? Jaz sem vceraj jedla kot da bi bil zadnji dan na svetu Ze dolgo nisem toliko. Se malce lindka.No useen nism sla nic kej gor.... Bom pa naslednjic jp sam kaj pomaga, ko sem bila danes v restavraciji Mama ... vse notri prinesla Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp sam kaj pomaga, ko sem bila danes v restavraciji Mama ... vse notri prinesla Eh Coccinelle, tako se ne dela , sicer se pa samo 1 x živi, vem, da ti je teknilo, lep večer & nedeljo tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 jaz sem pa zdaj jedla proseno kašo z marelicami, breskvami in kiwijem... prava bomba zdaj bom pa še čokoladno kremco s smetanco kaj čem , vreme vpliva na apetit Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Principesa, če vreme vpliva na apetit, bi moral biti sedaj manjši ....naj ti tekne, lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 ja hvala, samo pri takem vremenu je pri meni vedno večji , pa še tečt vn ne morem , ker lije kot da nam ga manjka(dežja)lep večer tudi tebi.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh Coccinelle, tako se ne dela , sicer se pa samo 1 x živi, vem, da ti je teknilo, lep večer & nedeljo tebi in tvojim veš kaj, za mamine filane paprike bi pa še kaj drugega naredila kot pa se peljala tistih 25 km pozdrav tudi tebi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Mamina kuhinja je zakon, še posebej, če dodobra spozna kaj ima njen otrok rad Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 nocoj ob 20:46 je mlaj, luna v devici pa je menda tud kr taprava za post. bomo pospravljali, nč na hrano mislili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.