Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

Najprej lep pozdrav vsem!

In sedaj na hitro nekaj o hujšanju:

Vem, vsi bi bili radi lepi, priljubljeni, moderni in seveda vitki. Zato ker nam tako naroča trenutni trend (včasih so bili "in" prijetno zaliti ljudje - baročni angelčki so še danes mnogim ful kjut x:Ix ) se dekleta izstradajo do kosti, da jim le-te žvenketajo ko hodijo po naših ulicah... Ne vem sicer če je umestno, ampak sprašujem se, zakaj smo ljudje tako težko zadovoljni sami s sabo? In potem mnogi mislijo, da jim bo uboga luna s svojimi menami pomagala, da bodo v enem dnevu izgubili kilogram teže (po možnosti špehca, ki so si ga prej nabirali leta in leta), še posebej če se bodo za en dan popolnoma odrekli hrani, pa čeprav se vse ostale dni prenažirajo z najbolj redilnimi jedmi... Poudariti moramo pa tole: luna res ima svojo moč, ampak takšne, da bi vas čez noč spremenila v suhcano trlico, pa hvala Bogu nima.

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

No, astrolosko ti jaz luninega posta ne morem razlozit, je pa finta, da gre za en dan posta - "ociscevanja". Kar je pa zelo v redu.

Ljudje zadovoljni sami s sabo? Jaz, pa mislim, da nekdo, ki ima 100 kil pri mali visini po eni strani nej ne bi bil? Zakaj? Ker gre ze za zdravje. Pac vsaj ima neko tezo ( postavo), pri kateri se pocuti najbolje. Tako pac je. Veliko si jih sprijazni tudi z drugo tezo, eni pa pac ne moremo.

Po drugi strani ( ce pozabis na zdravje xrolleyesx ), je pa seveda super, da si zadovoljen sam s sabo. Nekateri mogoce nikoli ne bomo

"luna res ima svojo moč, ampak takšne, da bi vas čez noč spremenila v suhcano trlico, pa hvala Bogu nima."

Tega nihce ne misli in pricakuje. Preciscevanje pac...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Opravičujem se, če so moje besede zvenele preostro, vendar nisem hotela nič slabega (hotela sem samo mal špiknt tiste, ki kot obsedeni hujšajo zato, ker mislijo da so predebeli, pa čeprov so jih same kosti... a je to komu poznano?)x:Ix . Seveda se pa strinjam, da ljudje ki se slabo počutijo, pač ne morejo biti zadovoljni sami s sabo. Jih pa poznam več takih, mal bl grobo rečeno, "100-kilskih pri mali višini", ki so popolnoma zdravi, veseli in zadovoljni sami s sabo. Poznam pa tudi take, ki jih skup drži samo še koža na kosteh, pa še kar naprej jamrajo kolk so debeli in kolk morjo shujšat in kolk bo kmal polna luna in post in tako naprej xrolleyesx :wacko:

Je pa tud res, da prečiščevanje deluje in je dobra reč, če ne pretiravaš.

LP vsem in mejte se radi.

živi in pusti živeti

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Opravičujem se, če so moje besede zvenele preostro, vendar nisem hotela nič slabega (hotela sem samo mal špiknt tiste, ki kot obsedeni hujšajo zato, ker mislijo da so predebeli, pa čeprov so jih same kosti... a je to komu poznano?)x:Ix . Seveda se pa strinjam, da ljudje ki se slabo počutijo, pač ne morejo biti zadovoljni sami s sabo. Jih pa poznam več takih, mal bl grobo rečeno, "100-kilskih pri mali višini", ki so popolnoma zdravi, veseli in zadovoljni sami s sabo. Poznam pa tudi take, ki jih skup drži samo še koža na kosteh, pa še kar naprej jamrajo kolk so debeli in kolk morjo shujšat in kolk bo kmal polna luna in post in tako naprej xrolleyesx  :wacko:

Je pa tud res, da prečiščevanje deluje in je dobra reč, če ne pretiravaš.

LP vsem in mejte se radi.

Engl Bengl se strinjam x:)x moj recept je; manj zri ali pa zmerno in gibaj se :onfire: :onfire: :onfire: xnckrivx xnckrivx xnckrivx :switz: :switz: xokx xokx

• 2 weeks later...

Evo, po bednem tednu ( glede hrane), se bom jaz jutri spravila na post. Pa se sredi dneva se zacne, kar meni najbolj ustreza :palec:

Bo kdo mal se precisceval? x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Evo, po bednem tednu ( glede hrane), se bom jaz jutri spravila na post. Pa se sredi dneva se zacne, kar meni najbolj ustreza  :palec:

Bo kdo mal se precisceval?  x:px

Ja, jz. Cel teden pravzaprav- bom na postu. Prejšnjič mi ni ratal, zdej mam pa zagon 100/uro! x:Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Uuu super xyesx

Po moje, da se bo danes dalo zdrzat, vsaj men. Zacela sem v redu ( ceprav traja sele eno uro)

Tinal, tebi pa vsa cast  :palec:

hehe, hvala.... držim pesti tud zate..... po moje da mi bo ratal, sem sama doma, pa mi noben nau kuhal, hehe..... komot bo za zdržat....

Čutim, da rabim to..... tko da je zdej pravi čas, da to spet izpeljem....

Nazadnje ko sem mela 6 dni post, sem bila kot prerojena. Res pa je, da prve par dni (2-3) skor crkneš... vsaj jz sem skor... ampak, čim dojameš da nauš umrl x:Dx je ok.

Pa itak je vse samo v glavi!

Vso srečo vsem! :palec:

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>a nam gre...?

meni se nikoli tako  x^x  :palec:

:palec:

jaz sem se ga drzala le do 18h :shsh:

v bistvu nisem imela postnega dne.

pa niti ne zato, ker bi bila lacna ali pa kaj podobnega. preprosto se mi je zazdelo, da v bistvu ne rabim tega danes. sem bila pridna tako in drugace in sem si privoscila en zelo zdrav dan. in se en tak bo danes pa jutri .... x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...