Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

oh,jaz tudi danes post,sem mislila da je sedmi zaporedoma letos,pa je sesti....

po moje bom se naslednjega pol bom pa mal prekinila pa verjetno zacela kako dietico,bo najbrz treba,ker imam kakih pet kil prevec.mi gredo ze zlo na zivce. :o|o:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

jajcka pa sircka, vam manjka beljakovin?

zakaj se pa dons postite, ko je sam krajc?

* pa odkod tam ene cifre - 5 kil pa to? :o|o:

Po katerih, kaksnih... tabelah, predpisih?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ah saj zato, to bi se jaz, ves kaksen butast spegu imam?

Da ko pridem k vsem frendom, ugotovim, da imam cist suhcene nogce, doma pa zgledam skor debela. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jajcka pa sircka, vam manjka beljakovin?

zakaj se pa dons postite, ko je sam krajc?

* pa odkod tam ene cifre - 5 kil pa to? :o|o:

Po katerih, kaksnih... tabelah, predpisih?

ja,mi jih je tolk manjkalo pa tko sem bila ze slaba vceri,da sem zvecer ,po sluzbi sla domov in pojedla z veseljem kroznik pashte s sirom.in prav dobro sem se pocutila.in danes nisem mogla verjet ,da mi je vaga kazala 2 kili manj.mislim ,vse poste sem se drzala pa komaj kej sla dol,zdej pa ,ko sem jedla pa sem sla.mislim res cudno.

kar se tice tistih petih kil,sem ocenila po mojih merilih,pri kateri tezi se najbolje pocutim in to je pri 58kg.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Se pridružujem Behemothovem vprašanju....

In zanima me še, če je to hujšanje kaj učinkovito za tiste, katerim načeloma kilogrami sploh ne gredo več dol razen če niso na striktni dieti. Imam namreč problem da je moja kilaža že ok v razmerju s telesno višino ampak vizuelno kažem sigurno 4 do 5 kg več kot nekdo ki je po možnosti še malo manjši isto težak pa nikakor dol spravit tistih bogih 4 kg :o|o:

Je stvar hujšanja z luno predvsem "očiščevalnega" pomena al se dejansko kaj pozna?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Heh če se je pa tolk težko spravit na "delo" x:Dx je treba malo pofilozofirat da nimaš slabe vesti ...sej veš Stane da se je treba dobro pozanimat prej o stvareh predno se podaš v napad x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

A že v sredo je treba, u no potem pa bo tokrat moj prvič x:Dx kaj vse sem jst že doživela prvič na temle forumu x;)x ...joj samo potem bo konc s filozofiranjem - ups :8): ampak je treba treba, nujno x:px

Kdaj pa se začne v sredo?

Oh super, saj smo nočni ptički, potem se bom pa iz srede na četrtek kar spravila šele ob 6h zjutraj spat pa bo lažje zdržat x:Dx

HVALA!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...