aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 eno belo kavo sem... k so mi jo nardil spešli zame... (pa k ful ne maram kofeta ) bom jz raj kr na vodi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 oh,jaz tudi danes post,sem mislila da je sedmi zaporedoma letos,pa je sesti....po moje bom se naslednjega pol bom pa mal prekinila pa verjetno zacela kako dietico,bo najbrz treba,ker imam kakih pet kil prevec.mi gredo ze zlo na zivce. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Držim pesti za vse.... Mene pa ful mika neki zmazat!Upam, da bom zdržala...Jajčka na oko bi papala.... Ne! Ne smem! Če se neki reče, se reče!! x!x Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Držim pesti za vse.... Mene pa ful mika neki zmazat!Upam, da bom zdržala...Jajčka na oko bi papala.... Ne! Ne smem! Če se neki reče, se reče!! x!x jst bi tud papala,sircka bi jst Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 jajcka pa sircka, vam manjka beljakovin?zakaj se pa dons postite, ko je sam krajc? * pa odkod tam ene cifre - 5 kil pa to? Po katerih, kaksnih... tabelah, predpisih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jajcka pa sircka, vam manjka beljakovin?zakaj se pa dons postite, ko je sam krajc? * pa odkod tam ene cifre - 5 kil pa to? Po katerih, kaksnih... tabelah, predpisih?-5 kg... Hmm... jz bi to pr men kr iz ogledala ocenila... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ah saj zato, to bi se jaz, ves kaksen butast spegu imam?Da ko pridem k vsem frendom, ugotovim, da imam cist suhcene nogce, doma pa zgledam skor debela. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jajcka pa sircka, vam manjka beljakovin?zakaj se pa dons postite, ko je sam krajc? * pa odkod tam ene cifre - 5 kil pa to? Po katerih, kaksnih... tabelah, predpisih?ja,mi jih je tolk manjkalo pa tko sem bila ze slaba vceri,da sem zvecer ,po sluzbi sla domov in pojedla z veseljem kroznik pashte s sirom.in prav dobro sem se pocutila.in danes nisem mogla verjet ,da mi je vaga kazala 2 kili manj.mislim ,vse poste sem se drzala pa komaj kej sla dol,zdej pa ,ko sem jedla pa sem sla.mislim res cudno.kar se tice tistih petih kil,sem ocenila po mojih merilih,pri kateri tezi se najbolje pocutim in to je pri 58kg. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Kdaj bo spet una ta prava luna za kile dol metat? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj bo spet una ta prava luna za kile dol metat? 24.02. ob 5.55h Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Pa pomaga keremu to? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 bi zelo rad poizkusil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa pomaga keremu to? Resnicno pomaga Jaz grem vedno malo vec kot kilco dol, ostali tudi po 2 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Se pridružujem Behemothovem vprašanju....In zanima me še, če je to hujšanje kaj učinkovito za tiste, katerim načeloma kilogrami sploh ne gredo več dol razen če niso na striktni dieti. Imam namreč problem da je moja kilaža že ok v razmerju s telesno višino ampak vizuelno kažem sigurno 4 do 5 kg več kot nekdo ki je po možnosti še malo manjši isto težak pa nikakor dol spravit tistih bogih 4 kg Je stvar hujšanja z luno predvsem "očiščevalnega" pomena al se dejansko kaj pozna? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Ja meni pomaga, ker se mi s tem dejansko mal želodec skrči in pol ostale dneve manj jem..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 jaz verjamem samo sebi in sem preizkusila... deluje... zakaj ne preizkusita in se prepričata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Je lažje filozofirat kot probat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Heh če se je pa tolk težko spravit na "delo" je treba malo pofilozofirat da nimaš slabe vesti ...sej veš Stane da se je treba dobro pozanimat prej o stvareh predno se podaš v napad Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... je treba malo pofilozofirat ...to pa zmeri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 No, kar filozofirajte in se pripravite na sredo... Jaz se že.... Tok se dobro počutim... vračam se na svojo staro kilažo! The best! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ful je dobro res tole, ko si fit. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 A že v sredo je treba, u no potem pa bo tokrat moj prvič kaj vse sem jst že doživela prvič na temle forumu ...joj samo potem bo konc s filozofiranjem - ups ampak je treba treba, nujno Kdaj pa se začne v sredo? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ob 5.55 h. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 v bistvu je v cetrtek... zjutraj, ob 5:55 je scip, torej od tedaj 24 ur. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Oh super, saj smo nočni ptički, potem se bom pa iz srede na četrtek kar spravila šele ob 6h zjutraj spat pa bo lažje zdržat HVALA! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.