Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

evo, jaz se ze pripravljam na naslednjo polno luno. pa ne, da bi delala kak halo iz tega, sploh ne! samo pocasi, vsak dan bolj, bom zmanjsevala kolicino hrane in jedla bolj sadje in zelenjavo. caje imam ze pripravljene in donat si se priskrbim pa jasno: voljo, ki mi je zaenkrat ne manjka. prejsnji post sem zamocila, ker me je zvila viroza. tule bi pa res lahko rekla tisto:clovek obraca - bog obrne! tako lepo sem vse splanirala x:Dx , potem pa :ill:

nic hudega x!x se ze veselim nove preizkusnje!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A že v sredo je treba, u no potem pa bo tokrat moj prvič x:Dx kaj vse sem jst že doživela prvič na temle forumu x;)x ...joj samo potem bo konc s filozofiranjem - ups :8): ampak je treba treba, nujno x:px

Kdaj pa se začne v sredo?

Sem malce kiksnila v mojem postu- ni v sredo post, ampak v četrtek- kot sem napisala 24.02. ob 5.55 h.

Good luck! x:Ix

Scio mi nihil scire

tinal ni problema xDDx

Mene je vbistvu mal strah, sigurno se bom prekršla 5 minut pred iztekom x:Dx

Nene saj se hecam, če mi uspe poročam ampak tko rada grickam krekerčke pa odpiram hladilnik vsakih 15 minut da je joj če bo to šlo :8):

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ma.. a to jemljete strogo, do minute natančno? jaz sicer tud, ker pač ena meja mora bit in takrat tud dejansko luna najbolj dela, ampak drugače je pa že dosti, če se postiš tisti dan, par ur gor al dol... al je res point prav v učinku natančne konjunkcije oz. opozicije?

ma men je najbl fajn če je tkole zjutri k pol lepo cel dan ne ješ, pa drug dan ješ normalno. najbl simpl... k men grejo najbl na živce ure tko... ne vem... recimo od treh popoldne pa do druzga dne do treh... raj en dan normalno brez zdržim x:)x
spet se mi je na bolš poslabšal

x:Dx men pa ravno to ni vsec. imam raj ce je od 3 popoldne naprimer. Da prej pojem kak sadez, pa da grem umes spat - hitreje mine. Drugac se pa kar strogo drzim do minute x;)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zivjo, dobrodosla! :palec: :vio:

Ja, to to pomeni - od casa Lunine mene nadaljnjih 24 ur.

Bast, ni treba bit do minute natancen, ampak 24 ur je pac 24 ur. Tak procesek se lohk zgodi, zakaj ne bi upostevali ure - tja do 1 ure ze..

razen ce ne gres cez. ;)

Ker kaj - a mislite ze ob 5:55 se nazirat?

pac 25. - v petek :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala za dobrodošlico!

Zadnje čase sem prav postala pozorna na to luno, ker sem opazila, da moje telo verjetno slabo izloča vodo in luna mi je tak lep pokazatelj, ko se preprosto napihujem par dni okoli polne lune. x:)x

Pa še atlantidski prstan so mi kupili za roj dan in ga moram tudi čistiti. Ampak o tem že tako sprašujem drugje x;)x

Zanima pa me... če kdo tukaj posti tudi na Ekadashi? Ki je bolj namenjen "karmičnemu" očiščenju?

<{POST_SNAPBACK}>.... sem prav postala pozorna na to luno, ker sem opazila...

xokx to je to... spremljas, gledas, opazujes, primerjas, se obnasas (v skladu z) - vse bolj pac. :palec: xyesx

*Ja, sem videla, da si se prec lepo znasla. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ziher je.. a mislis, da jaz poznam vse?

jaz poznam komajda sebe dobro... a je pac mal teh odzivov in tkole, da se lohk cveka...

To kar je sam iz sebe, ni nikoli dovolj dobro...

Ipak se mora mal sirse it, ce se gremo nekaksne vesoljne *raziskave*, ki so pac lajf.

Tko da.... saj mi nismo tega odkrili... v lajfu, svetu... mi smo sam ponovno odkrili, pri sebi.... pa nadgradili, dodali v mozaik...

forumi so nekaj posebnega... relativno novega....

ce si imel se tak fidbek (jaz sem imela *sreco*, ce gledas iz te perspektive, da sem imela blazotnega, takorekoc jupitrovskega po kvantiteti, pa plutonovskega [predvsem] po kvaliteti, a seveda - z neptunovsko noto po custvu, in vsekakor z merkurjevo in uranovsko pri komunikaciji, halo saj res, telefonsko @shloganje@ xDDx x:px).. no in ce si imel se tak fidbek, predavanja, kaj jaz vem, s totallnim odzivom, ni to nic, v primerjavi z odzivom, podatki, infotom... ki jih lohk dobis, vpijes, povezes... operiras z njimi..., ki jih dobis tkole na enem forumu.

fenomen, :palec:

Dbest da imamo internet. xyesx :palec:

Picasso

No, tut jaz sem že v šusu in se že pridno nalivam z vodo, zdele si bom pa še enga zelenca prpravla.. x^x Bi pa neki vprašala...Po postu, se pravi naslednji dan, ponavadi kar zjutri, ko grem lulat...urin tok smrdi :xx!: da je groza. Pa si mislim, da to tak mora bit, da grejo strupi ven iz mene xrolleyesx Bo držalo, al je z mano kej narobe :O: Postim se od prve letošnje lunice, pa se fajn počutim, ko mi takle rata. Ker sem pred dvemi leti nehala kadit, so se mi neopazno in počasi nabrali 3 kilogramčki :inocent: zdej jih je pa treba uničit. Uspešno nehranjenje želim vsem skupaj x;)x

Hojla, cvetka!

Mi je prišlo na misel eno vprašanje: koliko tekočine pa popiješ v dnevu, ko se postiš? Sigurno pa vonj drugače ne pomeni, da je kaj narobe s tabo xDDx. Tudi jaz oz. moj vonja(ha, ha)...Fajn pa je kr nekaj tekočine spit, da pomagaš telesu, da se razstrupi. Pred kratkim sem prebrala fajn knjigo, kjer imaš super razloženo vse kar se tiče posta; S POSTOM DO ZDRAVJA, napisal jo je RUEDIGER DAHLKE...

Je zdravnik in od leta 1978 dela kot psihoterapevt, zdravi s postom in vodi seminarje na to temo.Knjiga mi je cool, ker jo je napisal človek, ki ima dejansko dolgoletne izkušnje...Ne piše samo o tem, kako se postit, ampak prav fino razloži vse o delovanju telesa, uma in duše...

Prijeten postni dan xokx xsrcx, pa naj grejo strupi vstran! x:Dx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Ja, se strinjam z Leo, to da ima urin tko mocen vonj, res lohk pomeni sam ciscenje, vendar sem tud jaz pomislila na premal tekocine.

Sicer pa, Cvetka, dobrodosla, :palec:, :vio:

Vse skupaj - dobro sfurajte tale post, saj je ze 9 (ura). ;) :P

Sem bila budna, pa sem vam hotla prit refreshat sceno zjutraj ob primerni urci, pol se mi pa ni dal v rac. stose past.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...