lea 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 evo, jaz se ze pripravljam na naslednjo polno luno. pa ne, da bi delala kak halo iz tega, sploh ne! samo pocasi, vsak dan bolj, bom zmanjsevala kolicino hrane in jedla bolj sadje in zelenjavo. caje imam ze pripravljene in donat si se priskrbim pa jasno: voljo, ki mi je zaenkrat ne manjka. prejsnji post sem zamocila, ker me je zvila viroza. tule bi pa res lahko rekla tisto:clovek obraca - bog obrne! tako lepo sem vse splanirala , potem pa nic hudega x!x se ze veselim nove preizkusnje! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ja, tudi jaz se pripravljam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jz sem že pripravljena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A že v sredo je treba, u no potem pa bo tokrat moj prvič kaj vse sem jst že doživela prvič na temle forumu ...joj samo potem bo konc s filozofiranjem - ups ampak je treba treba, nujno Kdaj pa se začne v sredo?Sem malce kiksnila v mojem postu- ni v sredo post, ampak v četrtek- kot sem napisala 24.02. ob 5.55 h.Good luck! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz sem že pripravljena Jaz tudi. Cetrtek. V bistvu komaj cakam, ker vedno bolj z veseljem gledam na tehtnico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 tinal ni problema Mene je vbistvu mal strah, sigurno se bom prekršla 5 minut pred iztekom Nene saj se hecam, če mi uspe poročam ampak tko rada grickam krekerčke pa odpiram hladilnik vsakih 15 minut da je joj če bo to šlo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ma.. a to jemljete strogo, do minute natančno? jaz sicer tud, ker pač ena meja mora bit in takrat tud dejansko luna najbolj dela, ampak drugače je pa že dosti, če se postiš tisti dan, par ur gor al dol... al je res point prav v učinku natančne konjunkcije oz. opozicije? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ma men je najbl fajn če je tkole zjutri k pol lepo cel dan ne ješ, pa drug dan ješ normalno. najbl simpl... k men grejo najbl na živce ure tko... ne vem... recimo od treh popoldne pa do druzga dne do treh... raj en dan normalno brez zdržim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 men pa ravno to ni vsec. imam raj ce je od 3 popoldne naprimer. Da prej pojem kak sadez, pa da grem umes spat - hitreje mine. Drugac se pa kar strogo drzim do minute Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
acintya 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Živjo! Imam eno vprašanje, ki se tiče hujšanja z luno, namreč, če na koledarju piše 24.02. 5.55 ali to pomeni, da se takrat polna lna začne in da hujšanje poteka do 5.55 naslednjega dne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Zivjo, dobrodosla! Ja, to to pomeni - od casa Lunine mene nadaljnjih 24 ur. Bast, ni treba bit do minute natancen, ampak 24 ur je pac 24 ur. Tak procesek se lohk zgodi, zakaj ne bi upostevali ure - tja do 1 ure ze..razen ce ne gres cez. Ker kaj - a mislite ze ob 5:55 se nazirat?pac 25. - v petek Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
acintya 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hvala za dobrodošlico! Zadnje čase sem prav postala pozorna na to luno, ker sem opazila, da moje telo verjetno slabo izloča vodo in luna mi je tak lep pokazatelj, ko se preprosto napihujem par dni okoli polne lune. Pa še atlantidski prstan so mi kupili za roj dan in ga moram tudi čistiti. Ampak o tem že tako sprašujem drugje Zanima pa me... če kdo tukaj posti tudi na Ekadashi? Ki je bolj namenjen "karmičnemu" očiščenju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... sem prav postala pozorna na to luno, ker sem opazila... to je to... spremljas, gledas, opazujes, primerjas, se obnasas (v skladu z) - vse bolj pac. *Ja, sem videla, da si se prec lepo znasla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ni treba bit do minute natancen, ampak 24 ur je pac 24 ur. Tak procesek se lohk zgodi, zakaj ne bi upostevali ure - tja do 1 ure ze... razen ce ne gres cez. ...valjda sem pomislla, da je morda v igri še kakšna "finta", ki je ne poznam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ziher je.. a mislis, da jaz poznam vse?jaz poznam komajda sebe dobro... a je pac mal teh odzivov in tkole, da se lohk cveka...To kar je sam iz sebe, ni nikoli dovolj dobro...Ipak se mora mal sirse it, ce se gremo nekaksne vesoljne *raziskave*, ki so pac lajf.Tko da.... saj mi nismo tega odkrili... v lajfu, svetu... mi smo sam ponovno odkrili, pri sebi.... pa nadgradili, dodali v mozaik... forumi so nekaj posebnega... relativno novega....ce si imel se tak fidbek (jaz sem imela *sreco*, ce gledas iz te perspektive, da sem imela blazotnega, takorekoc jupitrovskega po kvantiteti, pa plutonovskega [predvsem] po kvaliteti, a seveda - z neptunovsko noto po custvu, in vsekakor z merkurjevo in uranovsko pri komunikaciji, halo saj res, telefonsko @shloganje@ ).. no in ce si imel se tak fidbek, predavanja, kaj jaz vem, s totallnim odzivom, ni to nic, v primerjavi z odzivom, podatki, infotom... ki jih lohk dobis, vpijes, povezes... operiras z njimi..., ki jih dobis tkole na enem forumu. fenomen, Dbest da imamo internet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 jz sem že lačna.... eh pa te ženske težave... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz sem ?e la?na.... eh pa te ?enske te?ave... , kaj ces, polna luna, pac! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>fenomen, Dbest da imamo internet. x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 sej sej... pa še polna luna... ni čudn da me že na vse zgodi razganja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 No, tut jaz sem že v šusu in se že pridno nalivam z vodo, zdele si bom pa še enga zelenca prpravla.. Bi pa neki vprašala...Po postu, se pravi naslednji dan, ponavadi kar zjutri, ko grem lulat...urin tok smrdi :xx!: da je groza. Pa si mislim, da to tak mora bit, da grejo strupi ven iz mene Bo držalo, al je z mano kej narobe Postim se od prve letošnje lunice, pa se fajn počutim, ko mi takle rata. Ker sem pred dvemi leti nehala kadit, so se mi neopazno in počasi nabrali 3 kilogramčki zdej jih je pa treba uničit. Uspešno nehranjenje želim vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 zna bit, da premalo pijes Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Hojla, cvetka!Mi je prišlo na misel eno vprašanje: koliko tekočine pa popiješ v dnevu, ko se postiš? Sigurno pa vonj drugače ne pomeni, da je kaj narobe s tabo . Tudi jaz oz. moj vonja(ha, ha)...Fajn pa je kr nekaj tekočine spit, da pomagaš telesu, da se razstrupi. Pred kratkim sem prebrala fajn knjigo, kjer imaš super razloženo vse kar se tiče posta; S POSTOM DO ZDRAVJA, napisal jo je RUEDIGER DAHLKE...Je zdravnik in od leta 1978 dela kot psihoterapevt, zdravi s postom in vodi seminarje na to temo.Knjiga mi je cool, ker jo je napisal človek, ki ima dejansko dolgoletne izkušnje...Ne piše samo o tem, kako se postit, ampak prav fino razloži vse o delovanju telesa, uma in duše...Prijeten postni dan , pa naj grejo strupi vstran! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jaz se tud danes postim. Zavrnila povabilo na testenine, pa ponudbo v kitajsko restavracijo. Kva sem faca Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Ja, se strinjam z Leo, to da ima urin tko mocen vonj, res lohk pomeni sam ciscenje, vendar sem tud jaz pomislila na premal tekocine. Sicer pa, Cvetka, dobrodosla, , Vse skupaj - dobro sfurajte tale post, saj je ze 9 (ura). Sem bila budna, pa sem vam hotla prit refreshat sceno zjutraj ob primerni urci, pol se mi pa ni dal v rac. stose past. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 p.s. ker sem vse odprla, je bil Lein odgovor zadnji, ko sem jaz komentirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.