aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 o madonca! jz grem pa na segedin... tole ni lih za sem ne? gud luck girls... jz bomverjetno jutr k en dan rabim, sam dons je čist napačen... sem že vstala z lukno v želodcu in nimam nobene prave enrgije... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 (*ceprav sem ze v dnevniku, sam tice se pa posta, tako je tu primernejse, pravzaprav):V ponedeljek bom gostja v neki oddajici na Valu 202 in me bodo sprasevali o LP.Saj itak ze vse veste, ne rabite, ampak pac...Tolk da veste. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
acintya 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Dobro jutro/dan še z moje strani! Najbolje se prečistiš, če spiješ ogromno tekočine. (tu se navezujem na komentarje o urinu in moram reči da je moj proti koncu dneva že čisto bel).Raje namesto pravih čajev (črni, zeleni) pijte kakšne navadne zeliščne. (čeprav sem tu prebrala, da priporočate mate)Sem ravno spila en welness čaj za sprostitev in si natočila liter vode. Ta bo šel kmalu kot zašalo. Najbolj hecno mi je, ko se mi začne potem vsa ta tekočina pretakat po trebuhu in spušča hecne zvoke. Želim vam uspešen post in nasploh čim manj lunine "tečnobe" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 jaz ravnokar pijem caj iz koruznih laskov. ga nisem se nikol prej...pa je kr hecnega okusa...tko po koruzi . najprej sem spila sadni caj, pol bom postnega-asicevega, pol bom se kak donat, pa spet koruzni laski, pa ..... cajcek na cajcek, da ne bom jutri zjutrej lazja samo zaradi dehidracije : vec skode kot koristi bi bilo to. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 koruzni laski, zelo OK. Tale info o mate caju sem izbezala od struckotov - bojda odganja obcutek lakote, pa zato ravno ta caj - poleg tega da pac cisti. seveda so dobra stara slovenska 'obicna' zelisca - najboljsa je preslica, pa drugi cistilni caji, kot je bezeg, in tile koruzni laski so zelo dober izbor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>(*ceprav sem ze v dnevniku, sam tice se pa posta, tako je tu primernejse, pravzaprav):V ponedeljek bom gostja v neki oddajici na Valu 202 in me bodo sprasevali o LP.Saj itak ze vse veste, ne rabite, ampak pac...Tolk da veste. ura? me zanima tole...danes se postim tudi jaz, čeprav moram malce več tekočine vase vnašat...naj ne bo prehud tale post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Mislim da ob 10h... ker bodo poslusalci lohk klicali, bo torej ocitno v zivo, torej je to prava ura, po mojem.. al pa tam okoli, nekje, kaksnih 15 minut bova govorili ali 20, tak pogovorcek.Hvala za zanimanje, ampak saj - kaj pa lohk se 'novega' povem? Ampak pac, za ene je to novo, nimajo vsi neta pa tko... A bos klicala v oddajo pa me v zadrego spravljala? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 takrat pa ne bom uspela poslušat... ma ne, mam tremo se javljat v eter zakaj bi te pa v zadrego spravljala hehe bi pa mogoče kakšno pohvalo izrekla kdo ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 saj sem se hecala, sem bolj jaz tista, ki v zadrego spravlja, mroda. Eter? Saj mal je ze zoprn, vedno imam mal treme, nervoze tele... pac, normalno. Mal mi je zoprno, ker kasljam, da me ne bi kak napad kaslja zagrabil v tistih majhnih prostorih, studiih, ko ni zraka nobenega.Enkrat me je pri Marjetki totalen krc zagrabil. ampak pac... se znajdes, speljes... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 se veselim slisat tvoj glas Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Haha. mal je pochen... sicer se pa tu na netu kak intervju valja, pa se lohki me slisi ze, pa tud o tem (LP) cvekava mensezdi z marjetko, simpaticen intervjujcek.Glas imam pocen, resketalo, hripalo, zamolklo govorim in mal mam tud 'kljubovalen' glas, ampak sem pa se kar artikulirana navadno. Mah, saj v bistvu sem pa mal zivcna, vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 bravo Marsa sam zastopim te pa čist nič...zavrneš pop tv, kr ti ni fajn se na tv pojavljat.... bemu, eni plačajo prav mastno, tebe pa povabijo, se pa braniš.... ....poslovna uspešnost- marketing-marketing-reklama-reklama-več strank-težji bančni račun... kar se pa luninga posta tiče vse je v glavi, z močjo misli še vago prepričaš, da manj kaže Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Marsa, pa naj bi bil men eter domač ampak na drugi strani ničč treme saj bo, mi bomo pa miselno zraven... kar se poa spravljanje v zadrego tiče, sem se pa službeno že navadila na takšne zadrege Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Lia, thanx. LN je brezplacen. Zdaj je v fazi, ko hoce sluzit cash. Reklama za brezplacne usluge nama ni aktualna, saj to pomeni vec obiskovalcev - kar pomeni samo vec dela, vec ukvarjanja in vec placa, ki ga bomo zavzemali.Takle dil se torej splaca onim, ki nekaj prodajajo. Jaz pa nic ne prodajam, obiska, ki nic casha ne prinasa, pa ima LN zaenkrat vec kot dovolj. TV-ja ne maram, ker raje ostajam *inkognito*. Mi pase it v trgovino in da ne izstopam v mnozici, mi je vsec, da se me pusti pri miru. Pomenben mi je tud nacin.Pop tv me je danes povabil, da jutri je snemanje. Kaj pa ce moram k frizerju, saj nisem imela niti enega popoldneva.Mi ni bil vsec odnos.Pa se 'macka okol vrele kase' so bli.Ker so me takole okol spraseval (mal tipal), kje se da dobit tega strokovnjaka... (mene, sam niso vedl)... ker v bistvu smo konkurenca torej...Oni pisejo na urednistvo, ce damo (mi, urednistvo) info od strokovnjaka.Mah, saj ni vazno. Tile (202) pa so mi vceraj pisali prijazen e-mail, mi vse lepo razlozili, kdaj kako in kaj in vse.In recimo da to se mi je zdelo pa kul.Lohk izbiram torej, ce ze zastonj delam in mi jemlje cas in energy, da bom vsaj to, kar mi je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 evo me spet na postu....mal sm se zafrknla danes.sem pozabila kupit vodo,ko sem sla v sluzbo.zdej se je pa se to zgodilo da je vode zmankalo v sluzbi in je ne bo do 13h. eh,bo treba mal potrpet,a ne?ceprav sem zejna ze ful,ker ni vode ze od desetih.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 sej, sej... Marsa, če zdaj ne služiš ni rečen, da ne boš enkrat v prihodnosti Drugače pa veš bolje kot sama, umetnost je ravno v tem, da ko ti slabo in brez občutka življenje ponudi potegneš ven najboljše Sreči je treba pomagat V glavnem dobro zrihtaj, pa uživaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Lia, saj mal se vseen sluzi, sam ce me povabijo v oddajo o luninem postu, ne morem tam 'prodajat' svojih slik ali 2929 lunine usluge. Sam za to gre v bistvu. Meni torej reklama JE interes, ampak za placljive (in ne brezplacne) storitve. se pravi, ni mi tolk do tega, da se na radiu recimo govori, ej, folk, pejte vsi tja, marsa tam brezplacno sloga.. al kaj tacga... jasno da pol vsi derejo, sam meni je to sam muka. Thanx, bom, kaj pa cem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Kukulele...pa saj je to to...sam da se pojaviš...folk to hiter poveže, sej ni tako glup....vtisneš se jim v memorijo- zastopš-sam rečeš v intervjuju ime i prezime pa nadimak....ostane v malih sivih celicah in ko spet naletijo na kaj tvojega, se spomnijo tvojega šarnantnega glasu, pa je to to...asociacija na nekaj prijetnega...pa saj to je ja vic vsake reklame... eh....sem pametna, mi tale uran seka .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 mah saj men pa neptun... pa res ne maram javnega pojavljanja, ne maram stresa in tega...Enkrat pa morda bom, a ko bo cas za to. Zdaj se ni. ma ne, saj, sory, nocem bi tecka, thanx!! Saj mas prav, sam gre zame, pa moram se vsaj priblizno ok pocutit, preden grem v dil, kakrsenkoli, saj vidis da ni vse sam v tem, saj napoved pisem recimo... ker sem se tko odlocila... tale post pa tud... kot da je kaka kujnst.Pac, pijes vodo.Ce ti en naklada, ni nic, moras probat - to pa lohk naklada nas 200, pa ne bo folk probal ali si bo nasel stevilne izgovore. * Skratka, danes se torej postite, punce, drzte se!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Marsa in vse punce Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
acintya 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Hm... koruzni laski... sliši se zanimivo...to verjetno totalno odžene lakoto. No, pa saj nam gre dobro ura je že skoraj poldne - še kakih 10 urc potem pa spat Hang on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ne vem kako je z odganjanjem lakote, a definitivno dbest pucajo. Sem furala tud to, pravzaprav sem jih leta imela vedno na broju, pa jih povsod tlacila zraven, ker nimajo agresivnega okusa, se lohk skamuflira kam. Pac pa na postu ne boste pili tavzentroze (razen ce ni totalnih krcev ali podobnih tezav na podrocju zelodca oz, vseh prebavil in tudi rodil) - kajti tavzentroza pa zbuja apetit. Kar prec (v 1/2 ali eni uri) postanes blazno lacen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 smesno,sploh nisem lacna,kersem pa tko zejna,pa se kr ni vode... bom ko pride voda overdozirala,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Kako ni vode, pa pejt si kupit eno flasko pol nekam, ne mroes kar cakat, je pomembno piti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako ni vode, pa pejt si kupit eno flasko pol nekam, ne mroes kar cakat, je pomembno piti!ja,marsa,rade volje....ampak delam v fotostudiu,trgovina in sem sama tu,ne smem pa ven,nikamor.....sej se mal pa bo..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.