Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>(*ceprav sem ze v dnevniku, sam tice se pa posta, tako je tu primernejse, pravzaprav):

V ponedeljek bom gostja v neki oddajici na Valu 202 in me bodo sprasevali o LP.

Saj itak ze vse veste, ne rabite, ampak pac...

Tolk da veste. :palec:

Fajn :palec:

Meni je pa tale današnji post v vodo padel... mi je tale viroza pobrala nekaj moči, tako da se nisem mogla prav pripraviti k postu... pa še v službi imamo eno praznovanje RD...

Sem pa prejšnji teden na krajec čisto spontano in brez težav prebila brez hrane, kot da bi vedela, da bo ta teden kriza :inocent:

Vsem, ki držite xcrossfingx :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

aja, zoprno... :||

Pa v blizini torej tud drugi nimajo vode?

Sicer bi sla h kakim sosedom, ce ti dajo kozarec vode - saj to ni nic takega. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jes,je prisla voda.

drgac je bil tu cel predel brez vode,tud kafic zraven...cel kaos je bil...ker tud kapucinov,pa belih kav niso mogli delat.

vazno,da je zdej voda tu,ker sem jo ze zelo pogresala....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:palec: No fino! x:)x Na zdravje! :)

Cocci, sploh nisem videla tvojega komentarja!

Ja, pametno, jaz se tud v glavnem zato ne postim, ker sem se cez zimo mal prevec izcrpala, pa tud skoz tko mal jem, nimam se prakticno cesa pucat...

Se kar naravno, kot ti pravis, da si se na krajc... jaz se kar se na kak neptuncek pa taksno oz. itak ne gledam, se sam zgodi, samo vedno je potem 'kaj takega'. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Mick, pa sem prej, ko sem pisala punce, se hotla dodat, pa fantje, ce se je kateri opogumil, pa se pomislila nate, a si bil tih tule..

No, fajn!! :palec:

Picasso

Hehehe, sem pomotoma s postom začel v torek, pa prenehal, kar mi je pasal, k sem popoldan šel z lunatko na pir x:px .......Danes pa bom zdržal, pismo, 3x se bomo okol obrnil pa bo pomlad tuki, treba poskrbet za telešček, da ne bo kaj prek pasu visel pa to..... :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tud, jaz tud  x:o)x Se pa nalivam z rdečim čajem  x:px

:palec: o,mickec,thanx za idejo,bom jaz tud zdej kaficu narocila enga finga cajcka,sam z ledom,ker jaz ne maram vrocih in ne toplih pijac....oziroma mi ne pasejo sploh.led je zame ,ker sem ze itak prevec vroca,pa se moram skoz hladit x;)x :vragec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:palec: o,mickec,thanx za idejo,bom jaz tud zdej kaficu narocila enga finga cajcka,sam z ledom,ker jaz ne maram vrocih in ne toplih pijac....oziroma mi ne pasejo sploh.led je zame ,ker sem ze itak prevec vroca,pa se moram skoz hladit x;)x  :vragec:

x:px hehehe, ti si "moja" bejba x;)x :vragec: , jaz tud vedno vroč x:px , pa tako pijem hladen čaj - oni Bistrin "Flora rooibos"...iz nekega zelišča, ki raste na južnoafriškem gorovju Cedarberg.... x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mick, mogoce se kaksni trebusnjaki?  :switz: x;)x

:fiju:

Hih, glih se mi da, ja :o|o: x:Dx Sem pa ne tolk davno nazaj ugotovil, da tud seks krepi trebušne mišice, bemu so me bolele, sam sem pozabu ktera poza že bla tolk učinkovita x:px :vragec: x:Dx Tak, da.....bi raj seksau x:Ix x:Dx x:o)x

K. Čapek

res je, mick, ja, tud sex je dober za krepitev nekaterih mishic, pozabljas pa, da zna tud jemati energijo. :vragec: x:px x:o)x

sam teb najbrz ne, ko tolk obvladas. x:px :vragec:

Picasso

ah, mick, ce bos zelo aktiven pri tisti telovadbi, ti niti stradat ne bo treba. :2src:

jebela, meni se pa spet potrjuje, kako je vse v glavi x!x sem se odlocila, da ne bom jedla in zdaj pac nisem lacna. vsako dopoldne me zvije lakota najkasneje okoli 11h, danes pa pridno pijem cajcke in sem v redu. saj me bo najbrz kaj zvilo popoldne.... pa kaj...bom mal zalegla pa sla v vroco banjo, zvecer pa na jogo pa bo! zaenkrat sem xDDx

Ja, lea, natancno tole... :|||

Folk glava boli, 'ne morejo' bit brez hrane, ob 10h se jim ze vrti pa taksno... xrolleyesx x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>res je, mick, ja, tud sex je dober za krepitev nekaterih mishic, pozabljas pa, da zna tud jemati energijo. :vragec: x:px x:o)x

sam teb najbrz ne, ko tolk obvladas. x:px :vragec:

Če bi obvladali sceno, bi nam energijo dal :2src:

Pa linijo tud :2src:

Sex, da življenju barve :2src:

x;)x :vragec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hehe, kakšne luštne debatke....

raje o sexu kot o hrani x;)x

drugače pa sam sex "slabše" vpliva na moške kot na ženske ... baje da je en izliv pri moških enak izgubi 2dcl krvi...

jest ne vem... mene po navadi napolni z energijo :vragec: x;)x

(no... če gledamo fizično je pa ena od dejavnosti, ki najbolj kuri kalorije) :palec: x:)x

Helou postne ženske xDDx Naj se navežem na jutranjo temo: urin pa vonj pa to :xx!: Ne bi rekla, da premal spijem, pravzaprav se nalivam xcivx z vodo. Evo do zdele sem spila 2x3 dcl zelenga čaja, 0,5 l donata pa liter navadne vode. Priznam, tut eno black kofi sm spila. Brez cukra. Torej verjetno da strupi smrdijo x^x Sam je fajn danes, mi prav paše. Po službi grem pa še plavat xDDx Jupi!!Sončen dan še naprej x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...