Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

ce se spet po matematicno lotim stvari, potem tole nanese 2.1 l. ampak x!x: kava je diuretik in kolikor vem je tudi zeleni caj x?x nisem prepricana, no...sicer pa menim, da bi morali spiti od 3-4 l tekocine...vsaj jaz no. lahko, da je pri tebi drugace, mogoce se pa res tako expresno cistis? ali pa imas v sebi toliko strupov...mogoce!?
Deli na socialnih omrežjih

Torej sta možni dve varianti:

1. še vedno premal tekočine xrolleyesx pomeni, da bom dans spila še najmanj tolk kolker do zdaj x!x

2. bom mogla ukinat zelenca in kofi :inocent:

Zmenjeno xDDx Emmm, polna strupov? Mogoč preveč čokolade? Kolk je preveč x:o)x Sploh se trudim jest sadje in zelenjavo, res, prav v veselje mi je postalo. Meso sem zmanjšala na mini minimum :vio: Kdo bi vedel zakaj tak močan vonj...Jutri zjutraj poročam x;)x Čaos

<{POST_SNAPBACK}>ce se spet po matematicno lotim stvari, potem tole nanese 2.1 l. ampak x!x:  kava je diuretik in kolikor vem je tudi zeleni caj x?x  nisem prepricana, no...sicer pa menim, da bi morali spiti od 3-4 l tekocine...vsaj jaz no. lahko, da je pri tebi drugace, mogoce se pa res tako expresno cistis? ali pa imas v sebi toliko strupov...mogoce!?

Mogoče ima pa samo predober nos x:Dx x:)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

nekaj je ziher tud to, jaz vse voham, b vitamine, baker, pline, nafte razne pa taksno. ;) :D

Da je frendici kar neprijetno, ko kaj tkole provajdam..

Al pa 2 tedna pred njenim vnetjem sinusov ji recem, kaj mas tamle okol sinusov? :|||

zoprno a ne, in se kar oglasim... :|| no saj vcasih sem tih. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx Post uspel!!!

Zdej se počasi odpravljam spat...... Zjutraj bo pa itak že mimo vse... :palec:

Seveda pa ne bom takoj navalila na hrano.... Jutri je v planu le gobova juhica popoldne... x:Dx Sicer pa zadnje čase res nimam nobene blazne potrebe po hrani.... :inocent: Res mi je končno stopilo v glavo da jem zato, da živim, ne pa da živim zato, da jem! :o|o:

Upam, da je ostalim tudi uspelo!

LP x:Dx

Scio mi nihil scire

Uhjej komi čakam da bo konc ker drugače bo mene konc xrolleyesx

Mmm kavica je bla danes necukrana tako kot zmeraj drugač bi me pobral verjetno pa popoldne sem se "prekršila" z eno pomarančo...sej je bla čist micena za dve mandarinci pa samo 3/4 sem jo pojedla x:Dx matr smo eni ljudje šibki! Ah za začetek bo dobro ane :inocent:

Aja pa tehtnica pa res kaže slabi 2 kili manj ampak bo itak vse jutr nazaj prišlo. Če pa kaj pomeni da se očistiš strupov pa več kot super, se splača potrpet!!! :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mah, jaz se rad mickenga "grešenja" pri postu sploh ne sekiram. V 70% se mal pregrešim, pa kaj. Sploh sadje, pa kaka juhca pa take finte....dvomim, da kaj škodijo postu. Sploh, če ti čez dan kak čik še zapaše... x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zdrzala danasnji dan x;)x Sam se spat, jutri pa en fajn sadni zajtrk :yumy: xyesx xyesx

Pricakujem, da sem sla dol slabo kilo. Ful se dobro pocutim. Pa ene 4 litre nesladkanega caja sem spila x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:hepko: da mi je ratal! v bistvu sploh ni bilo tezko, ceprav smo zaceli en dan prej zvecer. tule imam pripravljeno eno jabolko in pijem ze drugi sadni caj. edini problem, v bistvu je bil zvecer, ko me je v postelji zeblo do kosti. sem se oblekla v nogavice pa hlace pa tri majice pa termofor pa kovter in dve x!x deki cez, ja ce zdejle pomislim me je kar ornk zeblo x:Dx

zdaj sem v redu in lepo toplo mi je xsuperx

Tudi jaz sem bila malce negativno presenecena. Imela sem namrec 0,4kg manj kot prejsni dan. Mogoce bo kasneje prislo? Res je, da sem ogromno pila ( nesladkane caje predvsem), drugega pa nic.

Ta luna je bla bolj tko x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

meni je sla kila pa pol priblizno....se kar ok.morda celo dve,ker ne vem tocno,sem se pozabila vagati pred postom.....sam mam tudi danes za dobit menstro pa se pocutim mal napihnjeno....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Saj mislim, da ni glih tkole, da ko bi koncal s postom, torej ob 5:55 25. 2., da bi stopil na vago in bi ti pokazalo 1.5 kg dol.

Se lohk komot pocaka se kak dan, po mojem, al pa pri drugi Luni pac evc izgubis...

Saj niso sam kile, ce hoces tko jemat post, smo ze veckrat rekli, da pol pozabi.

Pa ce se bos kachil na 0.40 pa tko - to je brez veze...

Izvajas post parkrat, pol pa realno lohk vidis.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mah, jaz se rad mickenga "grešenja" pri postu sploh ne sekiram. V 70% se mal pregrešim, pa kaj. Sploh sadje, pa kaka juhca pa take finte....dvomim, da kaj škodijo postu. Sploh, če ti čez dan kak čik še zapaše... x:Ix

:palec: :OoO: Ne more škodit...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Živjo x:)x Zadnič mi je internet nagajau, tak da ni blo šanse da se oglasim..Post sem uspešno prebrodila x;)x , plavanje mi je prav fajn delo x:Xx , moj urin naslednje jutro pa je spet mel vonj :O: B! Kot je rekla Marsa: mogoče mam pa res tak izostren vonj xrolleyesx , no zdej je okej x:px Ne smrdi. Danes sem pa na jabolkah in vodi. Pa vi? Kako kaj preživljate današnji post? Bel pozdravček vsem :8):

za enkrat brez problemov... kriza bo samo ob dveh k domov pridem... k se morm kosilu izognit... pa navajena sem takrat jest... pol bo pa spet v redu... ziher x;)x x:)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...