lea 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ce se spet po matematicno lotim stvari, potem tole nanese 2.1 l. ampak x!x: kava je diuretik in kolikor vem je tudi zeleni caj nisem prepricana, no...sicer pa menim, da bi morali spiti od 3-4 l tekocine...vsaj jaz no. lahko, da je pri tebi drugace, mogoce se pa res tako expresno cistis? ali pa imas v sebi toliko strupov...mogoce!? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Torej sta možni dve varianti:1. še vedno premal tekočine pomeni, da bom dans spila še najmanj tolk kolker do zdaj x!x 2. bom mogla ukinat zelenca in kofi Zmenjeno Emmm, polna strupov? Mogoč preveč čokolade? Kolk je preveč Sploh se trudim jest sadje in zelenjavo, res, prav v veselje mi je postalo. Meso sem zmanjšala na mini minimum Kdo bi vedel zakaj tak močan vonj...Jutri zjutraj poročam Čaos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce se spet po matematicno lotim stvari, potem tole nanese 2.1 l. ampak x!x: kava je diuretik in kolikor vem je tudi zeleni caj nisem prepricana, no...sicer pa menim, da bi morali spiti od 3-4 l tekocine...vsaj jaz no. lahko, da je pri tebi drugace, mogoce se pa res tako expresno cistis? ali pa imas v sebi toliko strupov...mogoce!? Mogoče ima pa samo predober nos Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 nekaj je ziher tud to, jaz vse voham, b vitamine, baker, pline, nafte razne pa taksno. Da je frendici kar neprijetno, ko kaj tkole provajdam..Al pa 2 tedna pred njenim vnetjem sinusov ji recem, kaj mas tamle okol sinusov? :|||zoprno a ne, in se kar oglasim... :|| no saj vcasih sem tih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Pismo, ampak danes je en čuden dan... vsak dan spijem po 2 l tekočine ziher! Danes pa mislim, da nisem niti pol litra... Podn! Grem mal nadoknadit.... Drugač ne bo dobr! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Post uspel!!! Zdej se počasi odpravljam spat...... Zjutraj bo pa itak že mimo vse... Seveda pa ne bom takoj navalila na hrano.... Jutri je v planu le gobova juhica popoldne... Sicer pa zadnje čase res nimam nobene blazne potrebe po hrani.... Res mi je končno stopilo v glavo da jem zato, da živim, ne pa da živim zato, da jem! Upam, da je ostalim tudi uspelo!LP Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jst sm pa en tako bl vodeno župco pojedel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Uhjej komi čakam da bo konc ker drugače bo mene konc Mmm kavica je bla danes necukrana tako kot zmeraj drugač bi me pobral verjetno pa popoldne sem se "prekršila" z eno pomarančo...sej je bla čist micena za dve mandarinci pa samo 3/4 sem jo pojedla matr smo eni ljudje šibki! Ah za začetek bo dobro ane Aja pa tehtnica pa res kaže slabi 2 kili manj ampak bo itak vse jutr nazaj prišlo. Če pa kaj pomeni da se očistiš strupov pa več kot super, se splača potrpet!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Mah, jaz se rad mickenga "grešenja" pri postu sploh ne sekiram. V 70% se mal pregrešim, pa kaj. Sploh sadje, pa kaka juhca pa take finte....dvomim, da kaj škodijo postu. Sploh, če ti čez dan kak čik še zapaše... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Zdrzala danasnji dan Sam se spat, jutri pa en fajn sadni zajtrk Pricakujem, da sem sla dol slabo kilo. Ful se dobro pocutim. Pa ene 4 litre nesladkanega caja sem spila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 da mi je ratal! v bistvu sploh ni bilo tezko, ceprav smo zaceli en dan prej zvecer. tule imam pripravljeno eno jabolko in pijem ze drugi sadni caj. edini problem, v bistvu je bil zvecer, ko me je v postelji zeblo do kosti. sem se oblekla v nogavice pa hlace pa tri majice pa termofor pa kovter in dve x!x deki cez, ja ce zdejle pomislim me je kar ornk zeblo zdaj sem v redu in lepo toplo mi je Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Full sem se namučila včeraj s tem postom. In zdaj gledam tehtnico, pa ne vem, a rabim očala. Ista teža. Da dol padeš! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Tudi jaz sem bila malce negativno presenecena. Imela sem namrec 0,4kg manj kot prejsni dan. Mogoce bo kasneje prislo? Res je, da sem ogromno pila ( nesladkane caje predvsem), drugega pa nic.Ta luna je bla bolj tko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 meni je sla kila pa pol priblizno....se kar ok.morda celo dve,ker ne vem tocno,sem se pozabila vagati pred postom.....sam mam tudi danes za dobit menstro pa se pocutim mal napihnjeno.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Mani pa ni jasno kako vam gre lahko toliko kil dol??! Meni se nič ne premakne.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Saj mislim, da ni glih tkole, da ko bi koncal s postom, torej ob 5:55 25. 2., da bi stopil na vago in bi ti pokazalo 1.5 kg dol.Se lohk komot pocaka se kak dan, po mojem, al pa pri drugi Luni pac evc izgubis...Saj niso sam kile, ce hoces tko jemat post, smo ze veckrat rekli, da pol pozabi.Pa ce se bos kachil na 0.40 pa tko - to je brez veze...Izvajas post parkrat, pol pa realno lohk vidis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, jaz se rad mickenga "grešenja" pri postu sploh ne sekiram. V 70% se mal pregrešim, pa kaj. Sploh sadje, pa kaka juhca pa take finte....dvomim, da kaj škodijo postu. Sploh, če ti čez dan kak čik še zapaše... Ne more škodit... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 jz si pa zmeri tele "ta čudne" lune izberem... mi zmer tko rata. no pa dejmo se držat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Živjo Zadnič mi je internet nagajau, tak da ni blo šanse da se oglasim..Post sem uspešno prebrodila , plavanje mi je prav fajn delo , moj urin naslednje jutro pa je spet mel vonj B! Kot je rekla Marsa: mogoče mam pa res tak izostren vonj , no zdej je okej Ne smrdi. Danes sem pa na jabolkah in vodi. Pa vi? Kako kaj preživljate današnji post? Bel pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 za enkrat brez problemov... kriza bo samo ob dveh k domov pridem... k se morm kosilu izognit... pa navajena sem takrat jest... pol bo pa spet v redu... ziher Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Aiwi, good luck! Jaz pa danes nimam posta.... Don`t feel like it today..... Bom počakala na mlaj.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 A ma kdo post danes???Jaz se bom potrudila..... Čeprav, po pravici povedano, danes niti nimam volje.... Ampak se bom potrudila... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 we'll see... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>we'll see... evo, ko sem vidla, da je odprta tale tema, sem imela ze v glavi, da bom napisala: I*ll try! ker nisem prevec jeklena danes!sicer pa vse, ki se trudimo danes Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.