Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

:palec: Dobrodosla! :vio:

upam, da vam bo ratal, ga nisem izpostavljala, ker krajci navadno niso tko ucinkoviti, vendar dons utegne kar delat, tud se ne bo taka tezava dons postit, ne bo take strasne potrebe po hrani (ker je luna v ribah, sonce in merkur pa v dvojckih). x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mam jz tud tak filing... zato bom izkoristla. x;)x sam zdele si grem en juice narest... da dobim vitaminov... k bo divji dan dons... :onfire: xsuperx
spet se mi je na bolš poslabšal

• 3 weeks later...
V enem mesecu sem izgubila 7,5 kg... v sluzbi nisem jedla drugega kot jogurt (1), po 7 uri nic vec... pa sem lih tako glodala cokolado in udusila cele napolitanke...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dietke round the clock... js sem danes jedu dietni rižek, bolj zarad kulinarične nespretnosti kt pa diete...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt:  :inocent:

super, ampak majica - a ni to malo prevec naenkrat ...?

sicer odvisno koliko tehtas, ce si 135 niti ne, ce si pa 65 pa kar...

S 63,5 padla na 56 kg... nekaj je pripomogla pljucnica... nisem mogla en teden nic jest, tut pit ne...sam za pit sem se pa morala pomatrat... takrat sem shujsala 4 kg... ostalo pa po bolezni...

zdej pa gojim teh 56 kg, kt da so sveti... x:Dx in probavam dat dol se kaksnih 5 kg... se full faj pocutm... bi morala verjetn met tam okol 50-52 kg na visino 163 cm... :inocent: ne?

Michelle x:Xx tut jez to upam... x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Lea... :palec: x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Dej jurči...ti jej redilno hrano  :frog:  :frog:  xokx

ne povem kaj sem zraven rižka :D hehe pač sej js jem itak same dietne stvari pol dam pa kaj zraven ampak očitno ne zadost spet sem shujšal 1 kilo..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>S 63,5 padla na 56 kg... nekaj je pripomogla pljucnica... nisem mogla en teden nic jest, tut pit ne...sam za pit sem se pa morala pomatrat... takrat sem shujsala 4 kg... ostalo pa po bolezni...

zdej pa gojim teh 56 kg, kt da so sveti... x:Dx in probavam dat dol se kaksnih 5 kg... se full faj pocutm... bi morala verjetn met tam okol 50-52 kg na visino 163 cm... :inocent: ne?

Michelle x:Xx tut jez to upam... x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Tud jaz man tako visino in tezo (56 kg). Pol pa ko samo omenim, da bi morala dat dol kakih 5 kg, se pa vsi nekaj zgrazajo, ces kam bos pa ti shujsala, saj jih imas glih prav. Pa da vam povem, sem jih imela ze tudi 48, kar mi glih ni ustrezal. Tam pri 50-52, se pa res najbolj pocutim. Le trebuscka se pa vseen ne morem znebit. :o|o:

Je pa tudi zanimivo, da ponavadi shujsam pozimi, poleti se pa zredim. Nevem zakaj. x?x

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...