bast 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 o, nihče se ne posti?!! pa čist izi je tokrat... mala malca! pis of kejk! (zame sam še dve urci...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jaz imam post danes... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja jst sem bila včeraj cel dan na sadju, hehe danes pa čisto podzavestno sirčka grizljala, tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 he...jst sm tud mela post včeri, sicer prisilni.....cev dan delala, niti sekunde cajta, nč jedla bogi js a tak post tud vela aja, zvečer sm dve napolitanki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Pliss, recite, da če jem gobe na žaru,je to čist v skladu s postom... Brez maščobe, sam mal stanetove soli... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja Astra, tko kot sir sam prepričana pa nisem če nisi ti na boljšem po tehtnem premisleku - si na boljšem, sam ne vem, če v skladu s postom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ojoj, a dans je Jaz sem pa pojedla eno tako fajn kosilce in se spekla posladek Good luck Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Najprej lep pozdrav vsem! In sedaj na hitro nekaj o hujšanju: Vem, vsi bi bili radi lepi, priljubljeni, moderni in seveda vitki. Zato ker nam tako naroča trenutni trend (včasih so bili "in" prijetno zaliti ljudje - baročni angelčki so še danes mnogim ful kjut ) se dekleta izstradajo do kosti, da jim le-te žvenketajo ko hodijo po naših ulicah... Ne vem sicer če je umestno, ampak sprašujem se, zakaj smo ljudje tako težko zadovoljni sami s sabo? In potem mnogi mislijo, da jim bo uboga luna s svojimi menami pomagala, da bodo v enem dnevu izgubili kilogram teže (po možnosti špehca, ki so si ga prej nabirali leta in leta), še posebej če se bodo za en dan popolnoma odrekli hrani, pa čeprav se vse ostale dni prenažirajo z najbolj redilnimi jedmi... Poudariti moramo pa tole: luna res ima svojo moč, ampak takšne, da bi vas čez noč spremenila v suhcano trlico, pa hvala Bogu nima. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 No, astrolosko ti jaz luninega posta ne morem razlozit, je pa finta, da gre za en dan posta - "ociscevanja". Kar je pa zelo v redu. Ljudje zadovoljni sami s sabo? Jaz, pa mislim, da nekdo, ki ima 100 kil pri mali visini po eni strani nej ne bi bil? Zakaj? Ker gre ze za zdravje. Pac vsaj ima neko tezo ( postavo), pri kateri se pocuti najbolje. Tako pac je. Veliko si jih sprijazni tudi z drugo tezo, eni pa pac ne moremo.Po drugi strani ( ce pozabis na zdravje ), je pa seveda super, da si zadovoljen sam s sabo. Nekateri mogoce nikoli ne bomo "luna res ima svojo moč, ampak takšne, da bi vas čez noč spremenila v suhcano trlico, pa hvala Bogu nima."Tega nihce ne misli in pricakuje. Preciscevanje pac... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Opravičujem se, če so moje besede zvenele preostro, vendar nisem hotela nič slabega (hotela sem samo mal špiknt tiste, ki kot obsedeni hujšajo zato, ker mislijo da so predebeli, pa čeprov so jih same kosti... a je to komu poznano?) . Seveda se pa strinjam, da ljudje ki se slabo počutijo, pač ne morejo biti zadovoljni sami s sabo. Jih pa poznam več takih, mal bl grobo rečeno, "100-kilskih pri mali višini", ki so popolnoma zdravi, veseli in zadovoljni sami s sabo. Poznam pa tudi take, ki jih skup drži samo še koža na kosteh, pa še kar naprej jamrajo kolk so debeli in kolk morjo shujšat in kolk bo kmal polna luna in post in tako naprej Je pa tud res, da prečiščevanje deluje in je dobra reč, če ne pretiravaš. LP vsem in mejte se radi. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opravičujem se, če so moje besede zvenele preostro, vendar nisem hotela nič slabega (hotela sem samo mal špiknt tiste, ki kot obsedeni hujšajo zato, ker mislijo da so predebeli, pa čeprov so jih same kosti... a je to komu poznano?) . Seveda se pa strinjam, da ljudje ki se slabo počutijo, pač ne morejo biti zadovoljni sami s sabo. Jih pa poznam več takih, mal bl grobo rečeno, "100-kilskih pri mali višini", ki so popolnoma zdravi, veseli in zadovoljni sami s sabo. Poznam pa tudi take, ki jih skup drži samo še koža na kosteh, pa še kar naprej jamrajo kolk so debeli in kolk morjo shujšat in kolk bo kmal polna luna in post in tako naprej Je pa tud res, da prečiščevanje deluje in je dobra reč, če ne pretiravaš. LP vsem in mejte se radi. Engl Bengl se strinjam moj recept je; manj zri ali pa zmerno in gibaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Evo, po bednem tednu ( glede hrane), se bom jaz jutri spravila na post. Pa se sredi dneva se zacne, kar meni najbolj ustreza Bo kdo mal se precisceval? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, po bednem tednu ( glede hrane), se bom jaz jutri spravila na post. Pa se sredi dneva se zacne, kar meni najbolj ustreza Bo kdo mal se precisceval? Ja, jz. Cel teden pravzaprav- bom na postu. Prejšnjič mi ni ratal, zdej mam pa zagon 100/uro! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bo kdo mal se precisceval? btw, tale tema bi se morala kliact post z luno oz. lunin post oz. kej tacga, ker ne gre le za hujšanje... pri meni sploh ne gre za hujšanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 jaz bom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom kva smo face Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 jaz sem zraven Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Uuu super Po moje, da se bo danes dalo zdrzat, vsaj men. Zacela sem v redu ( ceprav traja sele eno uro) Tinal, tebi pa vsa cast Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuu super Po moje, da se bo danes dalo zdrzat, vsaj men. Zacela sem v redu ( ceprav traja sele eno uro) Tinal, tebi pa vsa cast hehe, hvala.... držim pesti tud zate..... po moje da mi bo ratal, sem sama doma, pa mi noben nau kuhal, hehe..... komot bo za zdržat....Čutim, da rabim to..... tko da je zdej pravi čas, da to spet izpeljem....Nazadnje ko sem mela 6 dni post, sem bila kot prerojena. Res pa je, da prve par dni (2-3) skor crkneš... vsaj jz sem skor... ampak, čim dojameš da nauš umrl je ok.Pa itak je vse samo v glavi! Vso srečo vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 tinal (najboljse kar do naslednjega mrka... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 a nam gre...?meni se nikoli tako Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a nam gre...?meni se nikoli tako jaz sem se ga drzala le do 18h v bistvu nisem imela postnega dne.pa niti ne zato, ker bi bila lacna ali pa kaj podobnega. preprosto se mi je zazdelo, da v bistvu ne rabim tega danes. sem bila pridna tako in drugace in sem si privoscila en zelo zdrav dan. in se en tak bo danes pa jutri .... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal (najboljse kar do naslednjega mrka... )Hehehe, nikol se ne ve.... Meni zaenkrat gre! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 zaenkrat brez problemov, tehle par uric bomo pa tudi še zdržal Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.