tinka 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ane?kdaj se sploh konca tole...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ob pol dvanajstih (11.29) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 ma sem zdaj en radicek pojedla, pa mi tako dela, da bi bilo boljse, ce sploh ne bi ... totalno dogaja pa ne vem, kaj je bilo tokrat, sem samo 2x do zdaj se sla tale post in vedno kar z voljo in malo muke, tokrat pa sploh nic lacna, nic... tudi zaspana ne, pa utrujena pa nic, kar so vsi drugi...je ze ok tako, samo cudno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Uspelo mi je..... dons zaključim post in začnem z juhico! (I`m proud of myself! ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 faca! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uspelo mi je..... dons zaključim post in začnem z juhico! (I`m proud of myself! ) Res faca Meni je zadnjic tudi ratalo, sicer ni bilo ucinka glede kil, ampak sem se pa fajn pocutila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> faca! <{POST_SNAPBACK}>Res faca Meni je zadnjic tudi ratalo, sicer ni bilo ucinka glede kil, ampak sem se pa fajn pocutila hvala hvala, sam 2 kile šlo dol, ampak to itak ni bil primarni namen! I feel good! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 17.10. ob 13.14 je polna luna. sama bom še vidla ali se bom odločila za post. bi mi pa verjetno koristil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marisa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 OK, jaz sem še mal nova kar se tiče luninega posta, pa mam eno vprašanje: če na koledarju piše, da je polna luna recimo v ponedeljek 17.10. ob 14:40 (upam da sem si prav zapomnila), kaj zdaj to pomeni??? A se post začne s to uro in traja 24 ur, al ne smem jest 12 ur prej in 12 ur po tem??? Upam da mi zna kdo razložit zadevo, pa hvala že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 danes ob 14h Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Mogoče bom probala dons. Ob 13h eno juco u izi pojem, pol mam pa itak zobarja ob 4h in pol nom mogla par ur jest itak, pol grem pa po hitrm postopku spat, da me nov kej zamikal. Mogoče mi bo pa ratal 1x v življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a jaz sama hujsam tu? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Nope čeprav bom raje rekla, da od včeraj nič ne jem, ker pri zadnjem postu mi ni šlo dol niti pol kile Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 haha ... ja saj jaz tudi ne hujsam, v bistvu...malo ciscenja. ravno razmisljam, da en dan na teden ni slabo...zvecer je malo krizice bolj iz navade, naslednje jutro/dopoldne sem pa totalno navita, prav brainbox!potem spet malce lacna postanem, ampak...je fino Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Tako, jutri se bom pa tudi jaz lotila tega Malo preciscevanja po dolgem casu. Kdo bo z mano? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja jaz tud..do treh sem na faksu sicer, zato ne vem tocno, kako bom to izpeljala, ampak....popoldne pridem domov in se bova podpirali, ja? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tako, se 20 minutk Jaz sem iz faksa, ravno prav in zacenjam post. Sem se mogla prav psihicno pripravit, ker ga ze dolgo nisem prakticirala.Mysti, ne zajebat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Se pridružujem, punce! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ahhaa, jst bi tut...sam ne vem, če bom uspela Že od včeri neki požrešna :xx!: A lunin post velja, če se pregrešim s kakim sveže stisnjenim sadno-zelenjavnim sokom, al mora bit glih voda pa nesladkan čaj?Bemu, pa jutr sm se že zmenla za jutranjo kavico. Ah, bom pa zeleni čaj Punce, če men ne rata...ZDRŽTE! Ali kot Tinal pravi: May the Force be with you! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tako, se 20 minutk Jaz sem iz faksa, ravno prav in zacenjam post. Sem se mogla prav psihicno pripravit, ker ga ze dolgo nisem prakticirala.Mysti, ne zajebat sem se jaz tud odločila, da po dooolgem času spet tole izvedem... da vidim če mi bo uspelo...torej sem z vami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ali kot Tinal pravi: May the Force be with you! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 pofočk Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 js se grem tud tile popoldanski so mi najlažji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Jaz mislim, da bom zdrzala.Dopoldne na faksu, potem sem pa instruktorca, potem bo pa ze dovolj ura Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Nisi? Ti, ti, ti Ja, jaz bom ja. Pol ob ene petih grem pa na eno velko solato Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.