astra 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 lea, jaz pa sme šla od lakote raje spat in zdržala do danes zjutraj... sam je bil pa uspešen, 2 kg Sam danes moram pazit, da se me ne loti požrešnost... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 lea, jaz pa sme šla od lakote raje spat in zdržala do danes zjutraj... ti, ti, lisica. pa nič se nisi tule oglasila. no, pa saj nisva potrebovali podpore, a ne a dve kili ? jaz ne vem, če sem zgubila 0,5 kg. no, ampak čiščenje je bilo pa koristno. brez dvoma x!x Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jaz sem šla dol 2,5 sicer ne vem kam Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jaz sn se tud postil, sam pozabo prej na vago pogledat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Boš imel 28 spet priliko! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 mene je sredi poletja (na plaži - 37°C), po treh dneh tega posta tako zeblo, da sem imela oblečene hlače in 2 majici z dolgimi rokavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Eno vprašanje: Če npr. piše v luninem koledarju, da je mlaj ob 1:26 prvega den torej ne jemo do 1:26 naslednji dan? Se je potebno teh ur točno držati ali lahko posplošujem npr. da ne jem pač cel dan takrat ko nastopi luna? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 smiselno je, da se postiš od ene ure preden je mlaj ali polna luna naslednjih 24 ur. če je mlaj danes opoldne, ti začneš post ob 11h (seveda tisti dan tudi prej skromno ješ) in ga zaključiš naslednji dan ob 11h (in se seveda spet ne nabašeš kar takoj). to je en tak *računarski* sistem, lahko imaš seveda tudi enega svojega, takšnega bolj po občutki, recimo. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Hvala! Bom se kar držala teh ur, razen če se bo luna začela stedi noči, potem ne bom jedla nekoliko dlje . . . ampak saj je vseeno, bom itaq spala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 hujšanje z luno poteka tako da ko je polna luna teces za njo in ko jo dohitiš si ze precej suh Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annja 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 živjo jst bi pa prosila če bi mi kdo povedu al pa dou kakšn link kje pogledam za koledar za lunin post - da piše datum + ura.upam da ni kje nazaj objavljeno ker nism ful dolg iskalahvala lp,annja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 živjo jst bi pa prosila če bi mi kdo povedu al pa dou kakšn link kje pogledam za koledar za lunin post - da piše datum + ura.upam da ni kje nazaj objavljeno ker nism ful dolg iskalahvala lp,annja http://med.over.net/forum/index.php tu malo pobrskaj mogopče kaj najdeš Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 danes se postim. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 danes se postim. Jaz tudi in sem lačna tečka. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jaz tudi in sem lačna tečka. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Čist mal je manjkalo pa bi prekinila post. Hvalabogu me je konzerva odvrnila od zlih namenov. Slabo se počutim, tečka sem, utrujena ... Ampak kako bom 40 dni zdržala, če še enega ne morem. Čeprav so enodnevni posti men najbolj zajebani. Ko vem, da samo do jutri, pa sploh ne bi bil tak poraz za par ur skrajšati ... Grem zdej v banjo, bo mogoče kej boljše... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 danes spet prakticiram post prav fajn se počutim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 pofočk. a je še kdo? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Kaj zej, še kdo, al bom sama ob vodi&vodi? (no, kakšen čajček pa sokec bosta ziher padla )Pa če bom tudi tokrat pridna, bo to že 4.po vrsti Je pa že skoraj freaky - sedaj jih že prav pričakujem tele postke x:Dx Bom pa tle tečnarla in boste lahko vsi prebrali, če bo kriza, a je prou?! x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Dejansko zdržala! :wOOt: Sla dol 1.5 kg... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasi 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 [mene tudi zanima ura kdaj se začne in konča ztem hujšanjem, prosim za odgovor??quote name=nImFa' date='6. Jul 2002, 01:01' post='613]Dober večer. Zanima me, če je že kdo poskusil s hujšanjem ob polni ali prazni luni in če je to uspešno ali ne?? Slišati je zanimivo in bi rada poskusila, pa me zanima, če je že kdo dal skozi to in je bilo uspešno. Ker baje naj bi shujšal 1-2 kg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evilpage2 27. maj 2018 Prijavi Deli 27. maj 2018 Please check us ---->> http://www.evil-page.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.