Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

No men je ratalo. Potem sem pa pojedla eno banano. Ne najdem pa tehtnice... :O: Samo se fino pocutim :vio:

Vesela sem, da mi ratuje.

Sicer bo pa prazna luna naslednjic ob 2 zjutri...to pa ne vem kako bo.. :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

nič ne omedlevamo od lakote, evo še vedno na postu, ravno razmišljam, da sem nazadnje jedla v petek kosio, kaj že zdravo solatko s ssoljo... danes bom pa zdrave napitke s ssoljo, pa mogoče malce kosila... pa dober tek x;)x

Michelle, pač boš šla brez banane spat... se da ;)

Ja res pa je da nisem včeraj veliko pisala, govorila pa sem, pa brala pa se smejala, ampak nisem pa tule vsako krizico opisovala, je bila ob 13, še prej sem pa kosilo skuhala za moje dva, pa večerjo potem zanj, mala je pizzo zraven mene jedla, če hočeš se da...

<{POST_SNAPBACK}>

Michelle, pač boš šla brez banane spat... se da ;)

...

Pa ne vem x;)x Sem prav hrepenela po tisti banani x;)x

Danes sem se stehtala...eno kilco sem sla dol.Ne vem, kako vam uspe it vec kot eno, ampak vec kot nejest in pit nesladkane cajte, ne morem

xnckrivx

Meni so šle dve kilci, veš kaj, mogoče je v meni več odvečnih kg kot v tebi ;) tale kilogramček je super,glej, tudi če ti gre pol kg nazaj, pa če se postiš vsako luno, to je kg v enem mesecu, v treh mesecih samo s tem da se 6x postiš, izgubiš 3 kg...

in razmišljaj, če dodaš še kakšne vaje zjutraj (recimo tibetančke ali jogo, karkoli), sprehode, tek, malce spremeniš prehrano... verjamem da ti bo uspelo... jaz sem od junija izgubila 11 kg in prav ponosna sem na to, da sedaj, ko nisem več tako v gibanju, nisem pridobila ničesar nazaj...

Pa si imela kaksno posebno dieto? To je kar lepa cifra ja :palec:

Drugace pa z gibanjem ni problemov...sem vsak dan na sobnem kolesu, delam jogo in vsak dan me pes pelje na sprehod x:o)x

Zdej bom probala se TNZ, me zanima kako bo x;)x

Michelle, škoda ker se nisva še srečali, imam občutek, da nimaš preveč kg...

glej ko je meni jupiter (Jupiter ane?)šaril okrog asc. ni bilo šans da dam kg dol, so samo gor skakljali, ptoem je bila pa prava malica... sem v teh dneh dobila od prodajalk, vratarjev pohvale (čeprav imam občutek, da je bilo vmes že manj oblog)... mogoče je tudi pri tebi kakšen planetek... drugače pa probaj s soljo in saj veš post na krajec ti mogoče ne bo prinesel fulll zmanjšanja, ampak očistila pa boš organizem, poznam folk, ki se vsak ponedeljek posti... ma dečva, vem da ti bo uspelo (pomembna pa je tudi volja med prazniki - ne jesti preveč;)) jaz sem na tvoji strani xsrcx

o lej kaka debata... selene prov fajn zgledaš... res...

mišelkica lubca... nama bo pa itaq ratal... dons mam sadni dan... pa ne vem kam nej sama s sabo. noben nima cajta

vsi so neki poparjeni al pa se učijo... jz pa sama doma... še mami je šla mamo pa ata pelat na dolenjsk

spet se mi je na bolš poslabšal

Selene xsrcx ( sicer ne vem, kako planetki delujejo name...ampak scasoma bom ugotovila)

aiwa, sej nama more uspet x;)x mam se take dobre hlace od lani, da sem zagrizena, da bom sla januarja vanje x;)x

tinka :palec: , ja vem, sam najtezje se jih je znebit x;)x

hi hi hi mišelka xokx jz mam tud ene ful hude... no sej jih mam ful v katere hočem spet zlest... ampak ene kavbojke mam k so ful odbite... in če se spravim na konc diete spet v njih :hepko: :hepko: mislim da se mi ne bo problema držat... zdej gre ful lahko, k mam še mami zraven x:Dx x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

• 1 month later...

aha fino, ker ta tema je primernejsa, sem pozabila jaz vceraj poiskat...

A se boste postile, punce? :irs: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...