borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Izgleda, da omedlevajo od lakote, pa se bodo že jutri pohvalile Saj res Sstane, nekatere osebe še govoriti ne zmorejo, zanimivo, da se meni jezil šele takrat razvozla, baje so menihi veliko bolj miselno dojemljivi, če čist malo jedo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Tibetanski jedo malo, enkrat na dan in to zvečer. Naši dietniki pa govorijo, da pa moraš kar naprej nekaj mleti cel dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 No men je ratalo. Potem sem pa pojedla eno banano. Ne najdem pa tehtnice... Samo se fino pocutim Vesela sem, da mi ratuje.Sicer bo pa prazna luna naslednjic ob 2 zjutri...to pa ne vem kako bo.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 nič ne omedlevamo od lakote, evo še vedno na postu, ravno razmišljam, da sem nazadnje jedla v petek kosio, kaj že zdravo solatko s ssoljo... danes bom pa zdrave napitke s ssoljo, pa mogoče malce kosila... pa dober tek Michelle, pač boš šla brez banane spat... se da Ja res pa je da nisem včeraj veliko pisala, govorila pa sem, pa brala pa se smejala, ampak nisem pa tule vsako krizico opisovala, je bila ob 13, še prej sem pa kosilo skuhala za moje dva, pa večerjo potem zanj, mala je pizzo zraven mene jedla, če hočeš se da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sam ja , če bi se pregrešil tudi sam ne bi več pisal, da ne bo pomote, postil sem se samo pri hrani... ta je pa bosa ko sem se jaz pregrešila, sem napisala.... jojojoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, pač boš šla brez banane spat... se da ... Pa ne vem Sem prav hrepenela po tisti banani Danes sem se stehtala...eno kilco sem sla dol.Ne vem, kako vam uspe it vec kot eno, ampak vec kot nejest in pit nesladkane cajte, ne morem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Meni so šle dve kilci, veš kaj, mogoče je v meni več odvečnih kg kot v tebi tale kilogramček je super,glej, tudi če ti gre pol kg nazaj, pa če se postiš vsako luno, to je kg v enem mesecu, v treh mesecih samo s tem da se 6x postiš, izgubiš 3 kg... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Ja vem, da je to veliko...ampak vseeno...nimam lih malo kg za zgubit ( nasprotno), ampak ce je en kg na mesec samo od tega, je ze u redu.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 in razmišljaj, če dodaš še kakšne vaje zjutraj (recimo tibetančke ali jogo, karkoli), sprehode, tek, malce spremeniš prehrano... verjamem da ti bo uspelo... jaz sem od junija izgubila 11 kg in prav ponosna sem na to, da sedaj, ko nisem več tako v gibanju, nisem pridobila ničesar nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Pa si imela kaksno posebno dieto? To je kar lepa cifra ja Drugace pa z gibanjem ni problemov...sem vsak dan na sobnem kolesu, delam jogo in vsak dan me pes pelje na sprehod Zdej bom probala se TNZ, me zanima kako bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne vem Sem prav hrepenela po tisti banani Danes sem se stehtala...eno kilco sem sla dol.Ne vem, kako vam uspe it vec kot eno, ampak vec kot nejest in pit nesladkane cajte, ne morem Pa sta obedve na isti valovni dolžini, mislim glede hrepenja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 in kje si pri meni prebral hrepenenje, ejejejMiška, uspelo ti bo, boš videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>in kje si pri meni prebral hrepenenje, ejejejMiška, uspelo ti bo, boš videla Ja, upam, ker sem posteno sita mojih kompleksov :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Michelle zakaj le, tamle sem se malo pošalil, v glavnem nekateri smo zmogli sedaj, drugi bodo pa drugič, uh, saj bodo itak kmalu prazniki, pa bo treba premzat, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Boris Ja, prazniki se brzinsko priblizujejo ... Brala sem Marsine izkusnje s krajci, kaksne so pa kaj vase? Se mi zdi, da bom tudi to poskusila jutri Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Michelle, škoda ker se nisva še srečali, imam občutek, da nimaš preveč kg...glej ko je meni jupiter (Jupiter ane?)šaril okrog asc. ni bilo šans da dam kg dol, so samo gor skakljali, ptoem je bila pa prava malica... sem v teh dneh dobila od prodajalk, vratarjev pohvale (čeprav imam občutek, da je bilo vmes že manj oblog)... mogoče je tudi pri tebi kakšen planetek... drugače pa probaj s soljo in saj veš post na krajec ti mogoče ne bo prinesel fulll zmanjšanja, ampak očistila pa boš organizem, poznam folk, ki se vsak ponedeljek posti... ma dečva, vem da ti bo uspelo (pomembna pa je tudi volja med prazniki - ne jesti preveč) jaz sem na tvoji strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 o lej kaka debata... selene prov fajn zgledaš... res...mišelkica lubca... nama bo pa itaq ratal... dons mam sadni dan... pa ne vem kam nej sama s sabo. noben nima cajtavsi so neki poparjeni al pa se učijo... jz pa sama doma... še mami je šla mamo pa ata pelat na dolenjsk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, upam, ker sem posteno sita mojih kompleksov :xx!: :xx!: :xx!: ce se bos teh znebila, bodo sle se kile same dol... verjemi... in verjamem, da ti bo uspelo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Selene ( sicer ne vem, kako planetki delujejo name...ampak scasoma bom ugotovila) aiwa, sej nama more uspet mam se take dobre hlace od lani, da sem zagrizena, da bom sla januarja vanje tinka , ja vem, sam najtezje se jih je znebit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 hi hi hi mišelka jz mam tud ene ful hude... no sej jih mam ful v katere hočem spet zlest... ampak ene kavbojke mam k so ful odbite... in če se spravim na konc diete spet v njih mislim da se mi ne bo problema držat... zdej gre ful lahko, k mam še mami zraven Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Jutri je mlaj...13.04....bo kdo?Jaz se ze pripravljam....mi bo pasalo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 aha fino, ker ta tema je primernejsa, sem pozabila jaz vceraj poiskat... A se boste postile, punce? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 jaz bi...kdaj ze? od 13h-13h? ojojjoj pa lih dans bi ful jedla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.