Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

No jaz sem tudi uspesno prestala ta post x;)x Se ena ura, pa grem na jabolko...danes se bom drzala sadja, ce bo kriza, pa kaksno korenckovo juhico x!x

Zgubila sem 1kg...kot vedno...pol kile mi potem vedno nazaj pride, samo vec kot eno pa na mene nikoli ne shujsam....ampak vseeno, zelo zadovoljna :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

no, ravnokar sem pojedla pol jabolka x!x kaksna je teza se ne vem, ker sem se vedno v sluzbi. sem pa zelo zadovoljna, da mi je uspelo xDDx pocutim se dobro, le glava me malce boli. zdaj spijem se dokonca donat pa me bo verjetno popustilo. se oglasim cez 14 dni, najbrz :mezik:

v glavnem : :hepko:

Bravo bejbe! :palec: x^x

Volja pa to, ze zato je dbest, ko se fajn pocutis, potem pa se lahkoten filing, yes, se jaz cutim, pa ceprav skoz zrem (pa nisem hotla prevec zbijat morale).

Lea, sem videla prej se za nazaj - nisem vedela, da si v sluzbi (brinove jagode pa kisove vode pa tak :P).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Hojla, welcome, Lunik! :vio: :palec:

To vedno lahko najdes na tekocem koledarju:

http://www.lunin.net/koledar/

Ali na koledarju za vse leto ( http://www.lunin.net/koledar/slo/leto/ ) kliknes na teden, ki te zanima.

Ko je lunina mena (mlaj ali scip, lahko pa tudi krajca), se od casa mene nadaljnjih 24 ur postis. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x :palec:

Dbest!

Nekdo je odprl temo - najucinkovitejsa dieta al nekaj tacga - pa se mi ni dalo priletet z 'manj zri' dieto, ker bi mislili, da se norcujem al kaj tacga, je pa to seveda res... edino mozno... a ne sme pa bit stradanje... najti ravnovesje med tem je resitev.

Post namrec NI stradanje. xyesx

je osvezitev, lahkotnost, preciscenje - in tako je to tud treba jemati.

Ne ono - danes pa ne smem nic jesti, mucenisko, pac pa - danes ne jem (ker sem se tako odlocil). xyesx

Picasso

V bistvu lahko.

Saj sem napisala - a tud pogledat nisi sel na post na LN? :|

http://www.moje-zdravje.com/slo/LuninPost/

(*nekaj se ne zlinka, torej na 1. strani ne dat - naslednja stran, pac pa izberi spodaj - 2. stran, saj bos videl).

Tu pa je se mal obseznejsi clancic:

http://www.moje-zdravje.com/slo/Prispevki/Zdravje/36/

Picasso

Tudi jaz sem se odločila za post na današnji ščip.

Pila bom pa le sokove z zdravo soljo in čaje (nesladkane seveda). Zdele si šibam narest napitek (paradižniki + zdrava sol):

xDDx x:px

Scio mi nihil scire

js tut postim, od včeraj zvečer...

in sem lihkar postala lačna... no ja, lačna bla že prej, sam zdej sem pa RES lačna...

a vi, ki ste začeli danes ob pol poldne, še niste lačni? očitno ne tolk, da bi tle iskali suport x;)x ... kul xDDx

Lačna?? Ful se čudim, zakaj nisem, nič mi ne kruli v želodcu, nič.....

Sicer pa, že odkar konzumiram stanetovo sol, nimam občutka lakote...

Upam, da mi bo uspelo do jutri- čeprav nimam feelinga, da me bo zagrabil in da bom šla jest.... Res, ful čudno, ker mi še nikoli ni ratalo, vedno me je hrana premamila.

Sedaj pa sploh ne čutim potrebe po hrani....

Aja, sem se pa pregrešila.... sem popila eno kavo prej... :sori:

Scio mi nihil scire

jst mam tud post danes.pa sem tudi pila kavo in jo za vsak post,tko kot vsak dan pijem.mislis da skodi?po moje ni panike,sam da ni sladkana.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ajej,kr tri-hi hi.pa tud ni panike.se zmeri si cel dan brez ostale hrane ,ki si jo vajena jesti.a ne?jst danes pijem donat pa 100% pomarancni sok.sm ga ze liter zrukala.ha ha.danes mam ful volje za se rekreirat,pa ne morm kr sm v sluzbi...ko pridem domov me bo pa najbrz minilo to za rekreirat.se bom sam na postlo vrgla.no bom pa noge u luft dvigala-ha ha.

kaj pa ti ponavadi se konzumiras ob postih?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Danes je prvič, da mi je takole uspelo, sem prav ponosna... Kot sem pa že rekla, sem pila (pijem) napitke z zdravo soljo, pa vodo, pa zeleni čaj tudi.... Drugač pa nč posebnega.
Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...