Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Astra Kratko in jedrnato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Nekateri na tem forumu so pač vsevedi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 "Pametni" so dobili svojih pet minut... Zdaj so pa "naši" na oblasti, zdaj lahko povzdignem glas...Brez pametnih argumentov... :xx!: Zaplankanost, bi rekel temu, ne pa znanje. Astra Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Meni je že itak jasno, da levosučni jurišniki ne boste hoteli videti argumentov. Si pač enako zaplankan kot Astra. Argumentov pa od nikogar. Samo ene floskule o "socialni državi". NAPIŠI JIH!Ne pa samo zmerjat s "ta levimi" vse ki ne obožujejo Janše in njegove vlade! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ...Ti si ena navadna lažnivka!...daj preprosto se skup sprav za eno kolikor toliko *spodobno* debato. :|| (**haha.)ker tole ne sam da je nespodobno (ker kar ropotas), pac pa je otrocje. folk se hoce pogovarjat, s tabo pa v tej temi skor ni vec mozna debata. v glavnem - tezis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 NAPIŠI JIH!in pol jih pac (se - ker tud kdo drug) napise!!! ej ne me basat!ne morem verjet... otroc.. a naj RES ukinem temo, skenslam clane, ma mislm halooOO! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ah daj no, da se ti da... :||| sem ze mislila, da...ma saj ni vazno.pac, furas kot hoces... tvoja stvar... pa mal se moja. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Malo morgen, davka sta samo dva, davek na dobiček za pravne osebe in DDV za fizične Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Stane, potem mi pa povej, kaj je potem tisto, kar sem ves čas mislil, da je davek in mi država vsakič trga od plače?Tebi trga samo na videz, v resnici pa na ta način pobira del dobička podjetju, kjer si zaposlen.Torej je to skriti davek na dobiček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.