-Anna- 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Po dolgem času se zopet javljam - tokrat z rezultatom: dal me je na čevelj - namreč, fant iz (kakor vidim zelo priljubljene teme!, ki sem jo odprla že mnogo časa nazaj) teme "KAKO GREVA SKUPAJ? (ONA + ON). Prilagam link:<http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=5170> No, in danes se zopet obračam na vas za mnenje in nasvet. Namreč, spoznala sem, da mi bo v življenju vedno slabo in hudo, če sebe ne spravim v red. Tudi zveze se ne bom lotevala več vse dotlej, dokler najprej sebe ne poštimam. In stanje pri meni je grozno in neznosno. Zelo dobro se spomnim, da mi je takrat Bern napisal: "-Anna-, kar ene par lepih odgovorov si dobila tu, upam, da ti pridejo prav. "G. astrotalisman" se ni nič kaj zmotil. Ampak zaradi tega res ni treba naročiti štrika dedku Mrazu. Vse bo še v redu. Po moje se bosta precej kasneje spet srečala in bo zelo pestro (pa malo skrito pa to). [(1.vpr.) Bern, kaj si tu s tem mislil?]Ampak za skupno življenje pa to ni. Preveč ogroženosti bi prišlo ven [(2.vpr.) Bern: lahko malo razložiš, prosim. Kakšne ogroženosti?]. Uživaj in dobro se imej pa uči se na izkušnjah, pa bo vse v redu. Glede na to, da si kljub vsemu Riba in da imaš v horoskopu vidnih nekaj zeloooo visokih pričakovanj glede ljubezni, bi se bilo čisto dobro malo skulirati, drugače te bo v življenju še orenk drmalo ..." No, in, (3.vpr.) Bern, mene "orenk drma" (karkoli naj bi že to pomenilo). Že več let. Zdaj sem sama in se moram skulirat. Imam možnost in čas. Samo zanima me, kaj več o tem, kako in kaj naj se skuliram. Moj rojstni datum: 7. 3. 1980, 10.50, Kranj Prosim, če mi kdorkoli od vas iz naslova te teme - ali kdorkoli drug - ve ali zna pomagati, kako mi lahko pomaga pri ureditvi mojega življenja - če je to sploh možno - poklic, šola, značaj, psiha, streznitev, resen odnos do življenja, kaj pa vem kaj še, naj mi prosim pomaga pokazati pravo pot!Očitno sem pač res tipična (?) riba: v meni je zmeden svet, sanjam odprtih oči in imam polno nedorečenih želja, pa še to ne vem, če želje sploh imam. Težko se odločam za karkoli. Prestrašila se življenja in njegovih nočnih mor. Vedno balansiram md željo in zadržanostjo (ali lenobo - saj ne vem), a to me često zaziba v sen in na koncu je vedno nič od nič. Čudna sem in sama sebe ne poznam - še vedno - čeprav živim s seboj že 26 let. Medla in neodločna osebnost, ki ne izžareva prav ničesar. A res iz mene nikoli ne bo nič? Hvala in lp, (zavožena) -Anna- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Draga Anna, sicer me nisi omenila, ker verjetno nisem nikoli dal odgovora, toda čutim, da ti moram skozi svoj videk poznavanja astrologije povedati nekaj o tebi in tvoji zgodbi. Na zastavljena vprašanja bodo odgovrajali tisti, za katere so namenjene. Prvo, kar menim, da je pomembno, da se ne smiliš sama sebi in da opustiš misel, da si slaba, da imaš presodke, ker si Riba si nejasna in ne vem kaj še vse. Astrologija je del usode in Sonce je en del značaja, pomembna je tudi Luna, ki je v Škorpijonu in menim, da je vsako razčiščavanje, zakaj te je fant zapustil brez veze in brez smisla. Veš prav vse se zgodi z namenom in nič ni brez razloga. Svetujem pa ti naslednje, da se poglobiš v svet duhovnosti, da razviješ intuicijo in da delaš na odpuščanju. Res pa je, da tvoja duša ni iz tega sveta in nekoč boš še srečna in zadovoljna. Seveda pa moraš delati na sebi in ne misli, da si sposobna, pač pa se zaenkrat posveti kariri in odpri srce za ljubezen, ki prihaja in te je vredna. In ne kvari si sedanjih noči in dnevov s tem, kaj vse si mu dala, on pa se ne zmeni zate. Žalovanje je nekaj normalnega, če pa traja predolgo pa se ne more zgoditi tisto, kar ti je tako ali drugače namenjeno. beli Vran. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 šmrc, šmrc, šmrc kako lepo in žalostnoooo. Ampak tale tvoja astologija je pa res od hudiča. Čist tko k bi brala horarne odg v Jani. Če bom šla kdaj po štrik za obesit se bo zadnji klic namenjen tebi, naj umrem z mobijem na ušesih z blagozvenečimi besedami , ki mi odzvanjajo, pa še bluz, bluz, bluz ... Naj živi astrologija!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Če sem se že ravno znašel v naslovu teme in če gre za moje komentarje, potem naj zapišem naslednje. Draga -Anna-, kolikor sem pogledal tisti svoj odgovor pa tudi vajini karti, ga drugič ne bi napisal nič kaj drugače. Še vedno ostanem pri napisanem, drugače bi šel malo ČEZ svoje principe, tega pa ne počnem ravno pogosto. Da te s takim horoskopom "drma" (sori za malo sočno izrazoslovje, ampak tako pač je; Device smo navadno duhamorne in bognedaj me napeljevati na to ... ), ni čudno. Ali te bo še dolgo? Seveda - če ne boš česa naredila. A kaj? Poskusi z razmišljanjem o tem, da 1. nimaš v sebi nobenega žara (ognjeni element), 2. ne premoreš iniciativnosti (to je za Ribe sicer značilno, ni pa pravilo; poznam take, ki jim iniciative niti najmanj ne manjka) (kardinalni element). 3. si precej brihtna, vendar toliko, da ti včasih škodi (Sonce-Merkur), in 4. VELIKO PREVEČ daješ na status, uspeh, poklic in kariero. Naj velja pravilo "najprej štalca, pol pa kravca". Pošlihtaj si dom, varnost, prioritete, potem bo ostalo prišlo skoraj samo od sebe. Res pa je, da se bo potrebno malo tudi potruditi. Ti se ne boš, dokler se bo le dalo ... Majčkeno konkretneje (na tvoje tri citate z rdečim): Riba = ogroženost. To sem mislil. Bi rada še več? Kar takole na netu bajdevej? Vzami se v roke. Ne pričakuj samo od drugih (prepolna DESNA polovica horoskopa!). Provociram? Seveda! Drugače se ne boš premaknila. Vso srečo! * * * Bajdevej, Mantis, iz čisto političnih razlogov se na oni komentar nisem oglasim, pa bi se bilo treba. A saj vemo, kaj sledi, anede. Ne bodi Riba čisto v vsakem trenutku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Pa saj ni treba zmerjat no Tasi, kaj ti je! Beli vran je povedal svoje mnenje in vcasih lahko podobne besede precej zmanjsajo bolecino! Jaz tukaj ne znam pomagat, sem tud Riba z Luno v Sko. in se ubadam s podobnim vecinoma. Ne vem, zakaj je tako. Menda bo mimo enkrat. Prevec vsega si natrosila, mogoce je bolje, ce obisces osebno profesionalca. Ki pa je tud kaksen tukaj. Tasi, ti je moje mnenje bolj vsec?? Ne vem če sem kaj dosti zmerjala. Veš če pogledaš zadnjih trideset Vranovih objav je poleg lastne reklame ponudil kaj malo astrološkega - same puhlice ali pa žuganje s prstom in postavljanje meril kdo je lahko sploh dober astrolog, kamor se sam nedvomno prišteva. Konec vseh koncev pa smo na astrološkem forumu, in imam občutek, da je Anna - saj je dala svoj datum in uro - pričakovala nekaj astrološkega, za psihološko podporo in dvigovanje samopodobe je odprtih drugje dosti tem. O tvojem mnenju pa vse naj, naj. Vedno dobro in konstruktivno, predvsem pa strokovno ... s pomočjo tvojega astrološkega znanja in razmišljanja sem sama prehodila kar nekaj stopnic in se razvijam v mičkenega astrologa.Da ne boste še drugi prikrajšani - hvala vsem astrologom tukaj ... Astri, čveki, Bernu, Miheli, Samsonu in še drugim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Tasi, očitno si oseba, ki se izredno rade prepira in jaz se s tabo ne bom. Tudi sam sem ji odgovoril po astrologiji, morda malo drugače, tako kot sam znam... Preberi si npr. knjigo Astrology karma & transformation od Stephen Arroyo, pa ti bo masikaj jasno, ali pa ne - poizkusiti ni greh, kajne! Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Tasi, očitno si oseba, ki se izredno rade prepira in jaz se s tabo ne bom. Tudi sam sem ji odgovoril po astrologiji, morda malo drugače, tako kot sam znam... Preberi si npr. knjigo Astrology karma & transformation od Stephen Arroyo, pa ti bo masikaj jasno, ali pa ne - poizkusiti ni greh, kajne! Hvala Vran, da se ne boš prepiral z mano. Da pa je bil tvoj odgovor astrološki, mogoče res. Poznam še tri takšne astrologe, pa si delijo sobo na enem naslovu v Ljubljani - pa računalnika pa mobitela nimajo, ampak kr naprej neki "astrološkega" pišejo.Za nasvet o branju knjige pa hvala ampak ne znam angleško, mogoče si si ti pri branju delal slovenski prevod, pa bi mi ga fotokopiral. Hvala vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Hvala Vran, da se ne boš prepiral z mano. Da pa je bil tvoj odgovor astrološki, mogoče res. Poznam še tri takšne astrologe, pa si delijo sobo na enem naslovu v Ljubljani - pa računalnika pa mobitela nimajo, ampak kr naprej neki "astrološkega" pišejo.Za nasvet o branju knjige pa hvala ampak ne znam angleško, mogoče si si ti pri branju delal slovenski prevod, pa bi mi ga fotokopiral. Hvala vnaprej. Kot opaziš računalnik imam, če ne bi bil težko na forumu... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Kot opaziš računalnik imam, če ne bi bil težko na forumu... Ja vidm, da ga maš še. Drž se, da ga boš še dolg imel, ko ti ga enkrat uzamejo... Lohk sam angleško knjigo narobe držiš, al se pa preveč naglas z angelčki pogovarjaš. Drž se res, d boš še dolg med nami, Veš kolk bi nam blo dolg cajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Očitno sem pač res tipična (?) riba: v meni je zmeden svet, sanjam odprtih oči in imam polno nedorečenih želja, pa še to ne vem, če želje sploh imam. Težko se odločam za karkoli. Anna, tipična ribica, res ste srečne, če sta mal nesrečne. Sicer me ne skrbi zate, ker si precej brihtna punca in tudi kariero lahko še narediš, če želiš. Velik pokazatelj, da je ta prekinitev bila in močno vplivala tudi nate, je prehod plutona preko DESC ( partnerstvo) in neptun v kvadraturi z luno, kar nekaj iluzij je bilo prisotnih in zdaj veliko čustveno razočaranje. Ej punca, vse še bo, taka ribica, ki ima v hiši prijateljstva venero in jo obkroža veliko ljubeznivih in dobrih ljudi, boš dobila ljubezen prav iz teh vrst, verjetno?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja vidm, da ga maš še. Drž se, da ga boš še dolg imel, ko ti ga enkrat uzamejo... Lohk sam angleško knjigo narobe držiš, al se pa preveč naglas z angelčki pogovarjaš. Drž se res, d boš še dolg med nami, Veš kolk bi nam blo dolg cajt. bodi bolj jasna, a je to prerokba nadobudne tasi... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 Jest mam pa eno prošnjo: draga lunca in Bern! Krasna sta. Jaz bi sam rada, če bi mi lahko nekdo povedal mal več o meni - ne vem, mogoče v živo. Razlagate mi te karte in kaj tam piše itd. (btw, vse kar sta lunca in Bern rekla, je vse res!!!!!!!!!!), jaz pa pojma nimam, kako vi do tega pridete. Rada bi, če bi mi kdo lahko veliko podrobneje razložil mene in moj life. Li pa vsaj, da bi znala jaz to sama spoznat in ugotovit, če drugače ne, bi se tud učila risanja osebne karte, ali kako se že reče. Res me to zanima. Lunca in Bern: hvala za mail, rada bi kdaj kontaktirala z vama v živo, če je mogoče. Mi povesta kako? Zelo sta me fascinirala. Povedala sta mi stvari o meni, ki jih nisem še nikoli odkrila, ne slišala, ne posmilila nanje. Lp Pa še neki: beli Vran. in tasi, hvala za vajina odgovora, posebej še belemu Vranu., samo a lahko prosim gresta svoje težave reševat magari pod svojo temo. Res ne spadajo sem, pa še otročje so. Kr neki... Pa hvala in lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Anna, če se ne motim si odprla ti tole temo, da rešuješ svoje težave, za vsak komentar pa le ne bomo odpirali vsak svojo temo, kaj misliš? No pa poglejmo. Že Bern in Lunca sta ti veliko povedala. Glede na direkcije boš v letošnjem letu (po RD) srečala tipa, s katerim si boš ustvarla skupno življenje. Ta fant bo neverjetno podoben tvojemu očetu, potreboval bo veliko občudovanja in potrjevanja in ti mu ga boš lahko dala, kolikor ga bo potreboval. V zvezah z moškimi te je do sedaj tepla tvoja hitrost v jeziku in pa vsakemu si takoj pokazala svojo bistrost, fantje so se pa že na začetku ustrašili takšne glasne, direktne in pametne punce. Tako da takšne stvari prišparaj za nekaj pozneje, ko se s tipom že bolj poznata, in ti tega ne bo zameril.Za ta čas vmes pa razmišljaj o zvezi (4.in 10 hiša) svojih staršev, da se znebiš vzorcev - recimo o tem, da doma vlada stalno boj za prevlado, koliko časa mora oče argumentirati svoje odločitve, da se potem naredi po njegovo itd. Ne ponavljaj teh vzorcev.Takole nekako do začetka maja boš še malo apatična, potem pa se začne lajf odvijati hitreje. Aja pa še to. Tipa verjetno že poznaš, ampak ga do sedaj nisi opazila, saj te takšni navidez samozadostni tipi niso zanimali, morda si se jih celo malo bala. Bomo videli. Oglasi se kaj takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Da ne boste še drugi prikrajšani - hvala vsem astrologom tukaj ... Astri, čveki, Bernu, Miheli, Samsonu in še drugim. ..najlepsa hvala, da si me omenila med temi... dasiravno si po znanju tega zagotovo ne zasluzim... sploh zadnja dva, ki si ju omenila pred menoj, sta vsaj za par lig pred menoj! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ..najlepsa hvala, da si me omenila med temi... dasiravno si po znanju tega zagotovo ne zasluzim... sploh zadnja dva, ki si ju omenila pred menoj, sta vsaj za par lig pred menoj! Samson ne bodi skromen... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Samson ne bodi skromen......ne ves ti mene dobr... ...skromnost pa zal ni ravno ena mojih vrlin... in tudi v tem primeru nisem skromen... zgolj realen... imel sem to sreco, da sem lahko prisustvoval predavanjem obeh in lahko cist realno ocenim kje sem v odnosu do navedenih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Naša Tasi pa ni od muh, obvlada Lunine vozle, smo preverili... Mantis, da se ti jaz smilim nima smisla, lepo te prosim, kje sem že to slišal, da se smilil ljudjem (moram preštudirat) - jaz se bom že branil, tebi sem napisal stvari tako, kot sem jih videl, za Anno pa je pač drugače, torej ni podobnosti, so le podobni principi, saj sem ti povedal, male skrivnostni velikih kuharjev, to se začime, pridno se uči, pa boš prišla do njih... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Spet nisi odgovoril na konkretno vprasanje. Torej se mi ne smilis, ko ti povem, da zgleda vse skupaj kot ena tolazba za neumno Ribico, ki bo pa ja zadovoljna s tem odgovorom, dvignil ji bos ego in dal volje za zivet in izpadel car. Izmisljija torej ? Barvice v roke, pa kaj nariši... Pomaga... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 No, ampak je pa jako nenavadno, kajti moji družinski člani vedo povedati, da so me že večkrat slišali govoriti, kako da ne spadam v/na ta svet, da se ne znajdem v njem, da ni ustvarjen zame... hmm pa vendarle sem tu Ljubezen, beli Vran, praviš, da prihaja in da me je vredna? In da bom nekoč še srečna in zadovoljna? (Pa tudi to je res, da se ljubljeni fant ni zmenil zame.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 No, ampak je pa jako nenavadno, kajti moji družinski člani vedo povedati, da so me že večkrat slišali govoriti, kako da ne spadam v/na ta svet, da se ne znajdem v njem, da ni ustvarjen zame... hmm pa vendarle sem tu Ljubezen, beli Vran, praviš, da prihaja in da me je vredna? In da bom nekoč še srečna in zadovoljna? (Pa tudi to je res, da se ljubljeni fant ni zmenil zame.) Veš Anna moje subjektivno mnenje je, da je že samo življenje čudež, seveda boš se srečna, res pa je, da boš pred tem morala še kaj narediti. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Naša Tasi pa ni od muh, obvlada Lunine vozle, smo preverili... Uf Vran si pa džek, kapo dol. Preverjaš moje znanje, sam ne počni tega predolg, ker boš na konc ugotovu, da ga mam več kt ti. To pa te bo lohk bolel. No sicer si me pa že v OS testiral in domačo nalogo sem očitno kr uspešn opravla, zato ti lahk povem še kaj o tebi, zdej k mam tvojo karto če te le zanima. Uf, la, la, spet ga serjem, sej ti ne rabš analize in nasvetov, sej ti si ja the best, ma sori, kr naprej se neki rinem, pa hočem ljudem razlagat kakšne probleme majo. Samson ti pa hitr nalogo, k ti jo bo Vran dal nared. Bomo vidl, če boš bolši od mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Uf Vran si pa džek, kapo dol. Preverjaš moje znanje, sam ne počni tega predolg, ker boš na konc ugotovu, da ga mam več kt ti. To pa te bo lohk bolel. No sicer si me pa že v OS testiral in domačo nalogo sem očitno kr uspešn opravla, zato ti lahk povem še kaj o tebi, zdej k mam tvojo karto če te le zanima. Uf, la, la, spet ga serjem, sej ti ne rabš analize in nasvetov, sej ti si ja the best, ma sori, kr naprej se neki rinem, pa hočem ljudem razlagat kakšne probleme majo. Samson ti pa hitr nalogo, k ti jo bo Vran dal nared. Bomo vidl, če boš bolši od mene. Ne rabim tvoje pomoči, sori tako pač je, mam svoj krog svetovalk.... P.s: Glede domače naloge, pa nisi nič opravila... Ali pa si le sanjala, kako bi bilo, če bi bilo... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 "pomembna je tudi Luna, ki je v Škorpijonu" (beli Vran.) Aha, and what then...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ljubezen, beli Vran, praviš, da prihaja in da me je vredna? In da bom nekoč še srečna in zadovoljna? (Pa tudi to je res, da se ljubljeni fant ni zmenil zame.) Pri tem sem se spomnila na pregovor " ne mečljite biserov svinjam". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 http://www.astrosvastara.com/natalnekarte/02/lunca.gif Zanima me komentar astrologov tranzita saturna preko plutona v šesti hiši, precej močna bo še opozicija na luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.