Marsa 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Moj rojstni datum: 7. 3. 1980, 10.50, KranjProsim, če mi kdorkoli od vas iz naslova te teme - ali kdorkoli drug - ve ali zna pomagati, kako mi lahko pomaga pri ureditvi mojega življenja - če je to sploh možno - poklic, šola, značaj, psiha, streznitev, resen odnos do življenja, kaj pa vem kaj še, naj mi prosim pomaga pokazati pravo pot!Očitno sem pač res tipična (?) riba: v meni je zmeden svet, sanjam odprtih oči in imam polno nedorečenih želja, pa še to ne vem, če želje sploh imam. Težko se odločam za karkoli. Prestrašila se življenja in njegovih nočnih mor. Vedno balansiram md željo in zadržanostjo (ali lenobo - saj ne vem), a to me često zaziba v sen in na koncu je vedno nič od nič. Čudna sem in sama sebe ne poznam - še vedno - čeprav živim s seboj že 26 let. Medla in neodločna osebnost, ki ne izžareva prav ničesar. A res iz mene nikoli ne bo nič? Hvala in lp, (zavožena) -Anna-Ojla, Anna, dobrodosla! Temo sem ze opazila, potem pa se je pomaknila dol in sem pozabila nanjo, sory. no dons sem se pa nekaj oglasala, pa tole spet opazim, pa sem sla zracunat. Nisem pa brala komentarjev, tko da mroda so ti ze *vse* () povedal. Ni mi vsec, kako si postavla - zavozhena.. torej v osnovi si si odvzela moznosti.neodlocnost in povrsnost ne pomeni medlosti, za katero dvomim, da jo mas.... se 'se nisi nasla', kot recemo, sam zato, ker si po 1 strani zahtevna do sebe in iskrena, po drugi pa ti manjka usmeritve, in ne samo motivacije, energije in vsega tega, cesar pravis da nimas.ja, res je, tako riba kot dvojcka sta dvojni znamenji, povrsni, ce hocemo, tud medli morda, na nek nacin...VENDAR: nestalnost je kvalitetea... kot je stalnost..... in nimamo vsi istih kvalitet...nekdo je trden in zanesljiv, pa zato pocasen.ti si pa morda *medla*, vodno/zracna, sam si pa zato elasticna in gibljiva, um ti hiter shiba, velik si zapomnis (riba/dvojcek, mocna 4., luna v 6.,m merkur v 10,...)... in ce hoces bit bankir al pa... vojak, ti morda shtalo dela neptun v 6. hisi, vendar ce si pa umetnik al pa zdravilec pa se to trazhi!!!tko da... vse kar imas, je zate dobro. Ne govori, da ne izzarevas prav nicesar! :xx!:s soncem in merkurjem 'na vrhu', z luno v sco in s plutonom v 5. hisi, z venero doma! nekaj je zatrlo tvojo ustvarjalnost, okoliscine doma (mocna 4. hisa z marsom in saturnom not, torej cudni odnosi s fotrom, odtod s partnerji morda, se posebej ker je tud sonce v opp. s saturnom), vendar je se jupiter not, ki ti bo mroda prinesel neko materialno varnost in vseen podporo (cetudi morda ne direkt s strani starsev, oceta), s takimi polozaji pa moras ustvarjat, sam prinasa pa ti tud... lenobo, pocivanje na lovorikah, utapljanje v bluzenju, (nerealnih) zheljah.... rabis red in ritem, poskrbi za zdravje, za zdrav lajfstajl (luna v sco v 6. hisi), pa sprosti se. Riba je res mehko znamenje, vendar poglej morje - vsaka najmanjsa sapica ga vznemiri, a kaj dela s svojimi valovi, pogasi se tak ogenj.... temu se rece notranja moc, to pa mors pridobit z izkusnjami.ce se pa doma valjas, pa se onemogocas zanje. Torej, ne manjka ti notranjega zhara, manjka ti motivacija, red in usmeritev. s takimi polozaji, ne verjamem, da bi bila medla oseba, ki nic ne izzareva. resen odnos do zivljenja (venera v biku, luna v 6. hisi...) imas, nenazadnje to sprasujes, kar sprasujes, in TAKO. ~ tole je blo zlo povrsno, 'prvi pogled', ampak vcasih je prvi vtis kar pomemben.. tocen... in tako dalje. drzi se, slaba samopodoba pa onemogoca osebno rast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.