Skoči na vsebino

Islamski Revolt

ananta

Recommended Posts

Ne gre se za Mujo in Haso vic. Predikcije za 2006 so vojne. Prvi egzilanti z Luna v Auriga, kmalu. Gre se za specijalno astronomsko pozicijo Lune ko gre čez Orion Stargate. Po Zvezdanih Vratih, Luna gre gor v Auriga. Auriga bojo primorci vedali je vozilo, kolo, transport; potemtakem azilanti.

Slovenija ima natančno Mars na zahodnem horizontu in che se kaj zgodi bo ko le-ta Mars ima hudi tranzit.

Tranzite za leto sem v PDF formatu že objavil, predvsem Mars Chaos, Mars Stargate in Mars Saturn.

Čeprab jaz delam astronomski lahko tudi tropikalno naredite tranzitčke in se ozrete okoli.

Saj je Slovenija vedno bila prijazna, pa se zdi da so Islamci kar jezni. A Vi veste kaj o tem?

Po Aurigi Luna gre v Dvojčke in ima konjunkcijo z Varuna, Islamskim TNO: Ghanima je še en TNO za ISlamce in se pač nahaja v Pegasus ozvezdju. O tem ozvezdju smo že. Pegasus je nekakor pre Ribi, ko Venera gre v Pegasus (pegasus je zodijakalno ozvezdje), gre Aquarius - Pegasus -Pisces - Cetus - Pisces.

Upam da to ni bilo preveč strokovno. Torej zahtevno leto imamo naprej. Mars na Delta Arietis na kitajsko Novo Leto ni bil dober znamen. Bomo vidli.

Klaudio

2006-Feb-08 09:00 Tau

2006-Feb-08 12:00 Tau

2006-Feb-08 15:00 Aur

2006-Feb-08 18:00 Aur

2006-Feb-08 21:00 Aur

2006-Feb-09 00:00 Aur

2006-Feb-09 03:00 Aur

2006-Feb-09 06:00 Aur

2006-Feb-09 09:00 Aur

2006-Feb-09 12:00 Gem

2006-May-29 00:00 Tau

2006-May-29 03:00 Aur

2006-May-29 06:00 Aur

2006-May-29 09:00 Aur

2006-May-29 12:00 Aur

2006-May-29 15:00 Aur

2006-May-29 18:00 Gem

Deli na socialnih omrežjih

Slovenci za tujce nikoli niso bili prijazni. Klaudio ni s tega sveta, drugače bi vedel.

:palec:

jaz bi prej rekel da tujci nikol niso bili prijazni do slvencev x;)x

Mislim, da se bom kr strinjal z Bern-om !

Kar ne pomeni, da slovenci niso bili veliko krat tolerantni...kar se tiče posameznikov ! x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Menim da Slovenci v splosnem nismo prijazni do tujcev.

Se v isti drzavi smo se s torej sodrzavljani obnasali kot s tujci... sama sem to v osnovni soli nestetokrat obcutila na svoji kozhi - pa se imam za slovenko in nikoli nisem govorila kakega drugega jezika.....

ampak sploh ne zato, saj bi bil slep, ce tega ne bi opazil.

to ne sodi sam h kaki nestrpnosti, pac pa tudi k samemu znacaju Slovencev.

so bolj zaprti pa tko...

seveda pa je vcasih cist 'in' bit tujec, morda malo exoticno clo.

itak pa majo cez arabce najvec za povedat ravno tisti, ki vse poletje visijo v jali jali. x:Dx :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

itak pa majo cez arabce najvec za povedat ravno tisti, ki vse poletje visijo v jali jali. x:Dx :vragec: x;)x

:vragec:

si pozabla dodat, de je jalla-jalla ena lesana hishica, ki ji sicer res manjkajo polknce s srchki, ampak prou nekrshchansko spominja na kako gorsko HUTE x:Dx

che se pa Barabcou dokonchno znebimo pa tega res neb pogreshu

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mogoce bi bil pa sedaj cas, da tista pescica vrtickarjev neha okupirati plac, kjer naj bi stala dzamija.

xrolleyesx

Mah, če mene prašaš...jaz bi vse skinu dol najprej od cerkev pa vse do đamij ! :vragec: :inocent: x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

za nastrpne nas majo(te)...

v jugi so nas meli za manjvredne delomrzneži, prej je tod hodila arijska noga, pa Turci... i še i još...

in zdej so slovenci nestrpni, pa kaj je z vami ?

:vragec:

lej ga.... x:)x

tis pa res en

normalno de smo nestrpni..... x:)x

che neb bli, bi se zhe taprvi k so sm prkorakal kle naselil.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa bogme, ne bo dzhamije....zarad nestrpnosti x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mogoce bi bil pa sedaj cas, da tista pescica vrtickarjev neha okupirati plac, kjer naj bi stala dzamija.

Če pomislim za nazaj mal: v financah (vsaj mislim no da tam) je nek ekonomist malo zares malo v šali predlagal: Dzamija naj bo SREDI Lj, naj ima najbolj zlato kupolo, naj bo največja daleč na okrog in naj postane zanimivost. Zakaj tako: ker bo potem Lj. živela smo od turizma ...( no tega gospoda nisem citiral, ker se ne spomnim ravno najbolje kako je že zapisal, tole je sam povzetek, lohka da sem mal tud sam dodal. Ne me držat za jezik).

:palec: :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Magda bistveno je da je Slovenski Mars NATANČNO na zahodnem horizontu v minuto v 00:00 v Ljubljani ko se nova Slovenija rodi. Potemtakem se lahko vkvarjamo z študijem takega Marsa če bojo časi Islama. Saj U.S.A. provocirajo in bo vojne, a ne. Zahod je tudi sovražnik v horoskopu. Gre se za horizont ali astronomski zahod.

A sem odgovoril?

• 2 weeks later...

1 Maj je kritičan med ostalem. Luna je v auriga, Mars pa od spodaj. Aktivni so Izrael in Baghdad. Detajle lahko študirate v PDF formatu.

Od publikacij za download imaste ASTROCALYPSE NOW (PDF format).

Imam aktivni dnevnik apokalipse kater je startala uradno 11/1/2005.

Od 2007 - 2012 drilamo Zemljo z broda ChiKyu, torej apokalipsa!!!

Magda bistveno je da je Slovenski Mars NATANČNO na zahodnem horizontu v minuto v 00:00 v Ljubljani ko se nova Slovenija rodi. Potemtakem se lahko vkvarjamo z študijem takega Marsa če bojo časi Islama. Saj U.S.A. provocirajo in bo vojne, a ne. Zahod je tudi sovražnik v horoskopu. Gre se za horizont ali astronomski zahod.

A sem odgovoril?

To da U.S.A. porvocirajo in da bo zarad tega še vojne se zdi men čisto samoumevno. U.S.A. od tega živijo in še dobiček delajo. Ananta kaj pa kašna napoved kdaj bo tega kapitalističnega sranja konec ??

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Astologija da ali ne,... glede na čedalje večjo nestrpnost in nesprejemanje demokratičnih pravil ter asimilacije vojna definitivno bo, vprašanje je samo kdaj,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Torej tranzite in direkcije boste lahko tudi sami pa rabi vedati da je Mars natančno na horizontu. Tega ne vidite kar vaši ascendenti niso na iztoku temveč kjer Sonce izhaja. Sonce pa samo dvakrat na leto izhaja na iztoku. Mars se kaže v 6ti hiši in mi nekdo mislil da je pod horizontom pa ni. Na enak način Neptun v 7mi hiši je pogosto kar od spodaj horizonta, torej se ne vidi, je v 6ti hiši.

• 2 weeks later...

Nič se ni zgodilo? Slovenska za$chitna energija naredi chudesa. Pol pa nich. Mujo in Suljo sta zaspala z bombo ali sta srechala Ibro in $la na pir. Tku je to na Slovenskj... Temu se reche jedinstveno bratstvo...

Če pa poči bo z Marsom, mislem ne Marsa0ko temveč Mars tranzit. A ste končno zračunal te tranzitčke, seveda NE hahaha, pa nič ne bo vseen...

Slovenci za tujce nikoli niso bili prijazni.

Slovenci tud do Slovencev niso prijazni, kako bodo potem do tujcev xrolleyesx

Fovšija in nestrpnost (kakršnakoliže) pa sta predpogoja za pridobitev državljanstva :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

A poznate staro slovenski jezik? Pravzaprav narodi niso nikoli obstajali kot taki. Slovenci imajo skrivnostni jezik kater ni niti benečansko-istarski, starejši je kot Austria, .. in sevena ni balkanski ali slavenski, pa vndarle nisem ga sli$al, mogoče se ne uči na Slovenskem...

staro slovenski?...hm...če kaj vem, se na etnologiji učijo samo starocerkveno slovenščino....ti pa zihr misliš na tisto, kar je blo še prej....tega kot vem, se pa nikjer ne uči....pa nisem ziher, da je (dovolj) zapisov o tem.....kako si drugače, komet?....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...