Tamburin 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Onix, me spominjaš na enega tipa iz moje okolice. (Enzo, da nisi to ti??? ) Ta je tudi ves potetoviran in v uhančkih, in to že leta... ne od kar je to v modi. Ampak na njemu mi to ni grdo, ker mu paše... sovpada z njegovo pojavo, značajem... Je pač po duši eksibicionist in egocentrik. Mi pa niso všeč ta nežna, mila, krhka in PREBODENA dekleta, ki jih srečujem... :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Mislim, da je namen piercinga ravno v tem da te tastari opazijo in kaj recejo. Ce piercingu ne bi od tastarih nihce nasprotoval, se najbrz nobeden ne bi krasil z njim, bi se pa naslo kaj drugega. Ko sem bil sam se mulc, sem se tudi trudil na svoj nacin. Mene osebno ne moti nicesar. Lahko si prebodes karkoli. Vendar pa ne bos zaradi tega nic lepsa, pa tudi grsa ne. Je pa tu en problemcic. Kovina na/v telesu ovira in deformira naraven pretok energije. Slabo vplivajo ze ocala s kovinskimi okviri, prstani, zapestnice in druge take zadeve.Ce se nisi s tem rodila, telo tega najbrz ne potrebuje. Zanimivo pa je tudi to, da so skoraj vsa mesta piersinga zelo pomembne energetske tocke. zakaj to, sploh me zanima za očala Izkusil na lastni koži pa čeprav večina ljudi niti ne ve za moje tatooje in pierce, so tako postavljeni da jih lahko pokrijem al pa razkazujem, odvisno od priložnostiBodem v oči, tudi če sem "normalen" če mam pa kakšen eksibicionističen ali egocentričen dan je pa tud ET v moji senci enim pač ful pačejo tatuji..imam enga prijatla ki ima tatu na podlahti in mu je kot ulit nevem, če bi si ga lahka predstavljala brez tega tatuja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Prebadanje telesa -- znak nespoštovanja do sebe. :xx!: Bogi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Tamara, žal nisem pravi Ponavadi se pri meni vidi samo uhan na ušesu, tatooji pa samo, če sem v kratkih hlačah in majici brez rokavov Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 pircingi... to so samo uhanči... jst mam 2pirsa...trebuh pa jezik..zdej med počitnicami si bom naredila še 2 v brado... ja to je res... velik folka k te sploh ne pozna te gleda postran...samo to jesno bv k te ne poznajo in k vidjo tvojo podobo se jim na frisu nariše dobesedn gnus... zakaj to delajo? zakaj ucenjujejo folk predn ga poznajo??? sorry.. sam to mi gre res na živce... pa še starci se pizdijo nate..sam če si res želiš se splača potrpet... men je to hudo.... da ma folk pirse nameč... če jih pa nima pa tudi praf... njegova j odločitev in od nikogar drugega... čaf čaf Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 včeraj sem po 7ih letih uhanček s popka vn fliknila...dost je bilo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Starejša si je že pred leti hotela prebosti nekaj okrog obrvi, pa kaj vem kaj še vse.In ugotovila, da ima zelo kozervativno mamo. Potem so sledile grožnje -saj boš videla, ko bom stara 18..bom..Zdaj bo 17 in ugotavlja, da je tole več ne mika... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Zakaj to sprašuješ? Saj si ženska. Ženske si pa itak običajno prebadate ušesa. a ti pošljem fotko mojga starga fotra letnik 1886 on je bil prepričan da mu zlat uhan glavobol ven vleče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 To se ni nic... Eni si vrtajo luknjo v koleno za pet tolarjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 pa kaj si nor....sam za pet tolarjev...zdaj bo dražje, ko bo euro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nincha 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 Kovina na/v telesu ovira in deformira naraven pretok energije. Slabo vplivajo ze ocala s kovinskimi okviri, prstani, zapestnice in druge take zadeve.Ce se nisi s tem rodila, telo tega najbrz ne potrebuje. Zanimivo pa je tudi to, da so skoraj vsa mesta piersinga zelo pomembne energetske tocke. sam neki bi dodala pr tej kovini.... uhancki za pircing niso nrjeni iz kovine! ce bi bli bi pa biu obcutk kt d mas zebu ne pa uhan! Citiraj Life is ql so fu*k the sql, run run run, take the gun, kill some teachers, have some fun!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 sam neki bi dodala pr tej kovini.... uhancki za pircing niso nrjeni iz kovine! ce bi bli bi pa biu obcutk kt d mas zebu ne pa uhan! a dej nehi, iz česa pa so? a kirurško jeklo ni kovina? e punca, strojniki bi se ti smejali p.s. še kot zanimivost, za pircinge so primerni 18 karatno zlato, titan, platina in kirurško jeklo. in vse so kovine Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Starejša si je že pred leti hotela prebosti nekaj okrog obrvi, pa kaj vem kaj še vse.In ugotovila, da ima zelo kozervativno mamo. Potem so sledile grožnje -saj boš videla, ko bom stara 18..bom..Zdaj bo 17 in ugotavlja, da je tole več ne mika... O, nataly, si me potolažla! Moja (12 let) me je tudi že nekaj žicala, če si lahko ne vem kaj prebode, pa sem ji rekla: "Dokler živiš z mano, ne!" Potem sem se bala, da mi bo začela počasi vedno bolj težit..., pa vidim iz tvojega primera, da si kasneje premislijo. Hvalabogu! No, saj tudi moja me potem ni nikoli več vprašala kaj takega, ampak vseeno ne vem, kaj se ji mota po glavi. Ma jaz še vedno trdno upam, da bo to kmalu šlo iz mode. Samo da ne bo prišlo v modo še kaj hujšega!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 O, nataly, si me potolažla! Moja (12 let) me je tudi že nekaj žicala, če si lahko ne vem kaj prebode, pa sem ji rekla: "Dokler živiš z mano, ne!" Potem sem se bala, da mi bo začela počasi vedno bolj težit..., pa vidim iz tvojega primera, da si kasneje premislijo. Hvalabogu! No, saj tudi moja me potem ni nikoli več vprašala kaj takega, ampak vseeno ne vem, kaj se ji mota po glavi. Ma jaz še vedno trdno upam, da bo to kmalu šlo iz mode. Samo da ne bo prišlo v modo še kaj hujšega!!! ja res je še premlada, sam ko bo pa starejša in če si bo še želela, zakaj pa ne, če ji paše in če si želi ji dovoli js sm si pri 19h preluknal jezik pa pol fural 2 leti pirc v njem.. potem naveliču dal vn pa delu še na brniku pa sm mogu že zarad tega dat vn... in se mi je takoj zarastlo.. zej mam pa spet željo po tem.. in grem jutri spedenat to stvar Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.