maticml 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Na nogi se mi je pred tremi meseci pojavila rdeča koža, kot da bi bla nekako posušena. Kako naj se je znebim. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nincha 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 to bi pa mogu uprasat formaceutko al pa svojo zdravnico! ce ne pa probi it kupt kksno kremo proti posuseni kozi.... Citiraj Life is ql so fu*k the sql, run run run, take the gun, kill some teachers, have some fun!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 al iso se kaksne druge tezave? recimo hrapava koza na komolcih ipd... ---------Na nogi se mi je pred tremi meseci pojavila rdeča koža, kot da bi bla nekako posušena. Kako naj se je znebim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.