Skoči na vsebino

boleča duša

meedo

Recommended Posts

Kako pozdraviš dušo, če ti sodišče po treh letih očetove smrti (odide, ko imaš pet let in ti nikoli ne da niti tolarja za preživetje ni delal....), pošlje obvestilo o rubežu za telefon, ker si pač njegov dedič (po sili razmer). Kako sodišče ne razume tega? Je svet en sam velik robot? :C: :C: :C:
Deli na socialnih omrežjih

Dragi Medo,

dopoldan sem ti hotel napisati odgovor, pa sem si mislil - bo že nekdo drug.

Je tako, da neke stvari čakajo nate, druge name, ne glede na to, kdo bi jih po tvoje moral storiti ali po moje "lahko storil". :sori:

Ni mi preostalo drugega, da sem ti vseeno nekaj napisal.

Imaš težek začetek na forumu, se mi zdi, pa to nič ne kaže na to, kakšen bo tudi konec.

Enako si lahko mislim o tvojih težavah.

Lep ponedeljek pa javi se še kaj! :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kako pozdraviš dušo, če ti sodišče po treh letih očetove smrti (odide, ko imaš pet let in ti nikoli ne da niti tolarja za preživetje ni delal....), pošlje obvestilo o rubežu za telefon, ker si pač njegov dedič (po sili razmer). Kako sodišče ne razume tega? Je svet en sam velik robot? :C: :C: :C:

Ahoj, dobrodosel! :palec: :vio:

(*nisem vidla prej...)

Hm, zoprna zadeva...

Ja, napises pritozbo! :palec:

morda se za zacetek pozanimas na teh instancah, mal telefoniras (dokler mas se telefon xDDx).....

take zadeve se morajo dat uredit. xyesx

sam ne smes gledAT težave tako, da ji dodaš tezho, dodaten balast in nek s tvoje strani predviden konec oz. rezultat, izhod...

raje napravi prvi korak.... :palec:

Napisi v primerni obliki, razlozi, poslji na par koncev.....

Jasno da ne razumejo, ker ne vejo - zato jim je treba pa pojasnit.

ko si primer med tisocimi, si stevilka...

ko se pa nekdo s tem/s tabo ukvarja, si pa clovek, ki ga obravnava prav tako clovek.

ne obupaj. xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meedo, mogoče ti bo v tolažbo, če ti povem, da ti za dolgove pokojnega družinskega člana ali sorodnika lahko vzamejo samo toliko, kolikor si od njega podedoval v obliki kakšne premičnine, nepremičnine, denarja, delnic... Tako da ne skrbi - kar se materialnosti tiče, ne boš na slabšem položaju, kot si bil pred očetovo smrtjo. Le pritožiti se moraš, da bodo vedeli, da so to očetovi dolgovi, ne tvoji, in da bodo ravnali, kot je prav.

Kar pa se tiče izgube očeta, je pa to čisto drugačna bolečina. :sori: Sožalje.

P.S.:

Mogoče pa so po 3-eh letih tisti dolgovi že zapadli! Nekatere stvari menda zapadejo že po 2-eh letih! Pozanimaj se, kako je s tem, in seveda napiši pritožbo v predpisanem roku. Pa veliko sreče! :detelca:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...