Marsa 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/7/"][b]Napoved za 7. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. februar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ...grem brat..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 [quote name='Bobnar' post='637216' date='14. Feb 2006 ob 11:39']ALELUJA [/quote] glej to Boby (*citat mojga petkovega posta) [quote name='Marsa' post='634899' date='10. Feb 2006 ob 09:20']... no in je pa tud ze petek, tko boste kmal docakal 'novo napoved'. sam se tam po dnevniku boste mal solatk pritozevanja bral. [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Mhm. Kul, Marsa. Tko nekak je blo v planu, tud tko nekak pričakovan prijetni in neprijeten del napovedi.....Ki je še vikend.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 hvala, marsa sicer nimam pojma, kam so se meni postavili tile planetki...ampak trenutno delujejo zelo vzpodbudno. vikend je bil nervozen in napet...v pon pa me je minilo, kot počen milni mehurček.....sem pa nekoliko raztresena....v službi niti ne (če odštejem surfanje po netu )...ampak vse ostale obveznosti so mal zblojene....pa jih mam do konca tedna še en velik kup.....upam, da predviden bluz za prihajajoči vikend, ne bo prehud...me čaka vožnja do munchena...in pol še mal frlenja.....ma sem se odločla, da bo ok...kaj pa čem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 si pa ekspresno preletel al pa opazil sam 'tisto'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Joooooj,....žeee jeee ......halooooo,....kje mam šalcoooo......... Marsa thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kul, gremo brat http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 [quote name='Marsa' post='637230' date='14. Feb 2006 ob 11:47']si pa ekspresno preletel al pa opazil sam 'tisto'. [/quote] A jst? Sprva vedn bl hitro preletim......Sm pa vse opazu. Tud tist glede živčevja, k mam glih en micken zgleda nevrološki blem, k me tko nervira, da mi gre na živce.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 evo silki, da ne bos zarad mene ob 3. al kero kavo. si jo grem jaz tud skuhat, pa ceprav moram bit brzinska, dobim obisk pa hocem vmes se pod tus skocit, pomitje kopalnice pa odpade, zmanjkal cajta (matr kok mam dobr vedno kaksen prikladen izgovorcek tkole ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Hm,...Marsa maš prav,....ne glede na vse,....."not in zunej",......ne ustvarjajmo si filmov "proti sebi",......omogočmo si, da bo čim več trenutkov lepih,....nam "svojih",....in uživejmo v njih,........thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 [quote name='Amis' post='637229' date='14. Feb 2006 ob 11:47']....pa jih mam do konca tedna še en velik kup.....upam, da predviden bluz za prihajajoči vikend, ne bo prehud...me čaka vožnja do munchena...in pol še mal frlenja.....ma sem se odločla, da bo ok...kaj pa čem..... [/quote] Amis, srecno pot, pa tud ostalo dbest zrihtaj! ne saj tak merkur je dbest za vozit, saj tud v tem je finta, ful smo taki dinamicni, tekoci in gibljivi, pa si tud vec pol dovolmo.. tko da, sam vso pozornost ohranjat pa ne nort, pa bo ok. [quote name='Mick' post='637238' date='14. Feb 2006 ob 11:50']A jst? Sprva vedn bl hitro preletim......Sm pa vse opazu. Tud tist glede živčevja, k mam glih en micken zgleda nevrološki blem, k me tko nervira, da mi gre na živce.... [/quote] ja, verjamem. odvisno kaj mas, ne vem kaksen nasvet naj ti dam.... drugac pa ti jogo svetujem... se mi zdi da ne bi blo napak, tko tud na splosno, ne glede na to, kaj te al pa ne muchi. [quote name='silki' post='637261' date='14. Feb 2006 ob 12:31']Hm,...Marsa maš prav,....ne glede na vse,....."not in zunej",......ne ustvarjajmo si filmov "proti sebi",......omogočmo si, da bo čim več trenutkov lepih,....nam "svojih",....in uživejmo v njih,........thanks [/quote] ma silki, ti itak nimas teh problemov, ti vedno obvladas situacijo in sebe.... ne pa tko kot jaz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 [quote name='silki' post='637261' date='14. Feb 2006 ob 12:31']Hm,...Marsa maš prav,....ne glede na vse,....."not in zunej",......ne ustvarjajmo si filmov "proti sebi",......omogočmo si, da bo čim več trenutkov lepih,....nam "svojih",....in uživejmo v njih,........thanks [/quote] ta je pa za na plakat...za tiste momente in obdobja, ko pozabim.... marsa...thx...se bom spomnila na to! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Marsa, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Med vikendom si omislimo sexy srečanje v dvoje, saj bomo imeli več erotičnega naboja, večjo potrebo po ljubezni in nežnosti in tudi sex bo tako boljši. Toliko bolj, ker bo naša domišljija neomejena, naše doživljanje pa ultra globinsko. (*še posebej to velja za vodna znamenja in vse, ki imajo tam najpomembnejše položaje). [color="#6600CC"]Se bom kar tegale poslužila, seveda pa še treninge do takrat, da bom fit , še dobr da sem mal ribja tut. bo tlele prišlo prav. Od ostalega vsega raje ne bi, samo se mi zdi, da je nekak v paletu .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 [quote name='Pujsa' post='637324' date='14. Feb 2006 ob 14:56'][color="#6600CC"]še dobr da sem mal ribja tut. bo tlele prišlo prav. [/color][/quote] se lohk povsod ushtulis pol. a vis, jaz pa nic ognja, pa se ne morem nikjer tkole shtult, zame velja v glavnem sam za vodo pa zemljo. ko sem tedaj, nekoc, pred davnimi casi , racunala ostale polozaje (za luno in asc sem ze vedla), sem bla prav 'razocarana', da ni bolj dinamicno in pestro pr men.. sam v enem znaku tolk eniih planetov pa vsega! dolgcajt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Nisem je šla brat, sm sam komentarje mal ščekirala...hm, sexy vikend. Nom podlegla. Bom kr doma. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 [quote name='Pika Pikica' post='637608' date='15. Feb 2006 ob 11:04']Nom podlegla. [/quote] cemu? temu da gres zdaj le rpebrat napoved? al tem sladkastim besedam (ki jim PAC ne verjames ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Sexy vikendu. Ne, da jim ne verjamem...verjamem, zato pa ostajam doma. SM čudna, a ne? sej, kdo pa tega še ne ve. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 sej vem, mal sem se pohecala. ja no, to je pa trapast. ne da v koncni fazi bos doma (to bos pac vidla), ampak da ze zdajle si reces, nc bom kar doma... kaj pa ves, kaj ti se uleti? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Eh Pikica, ...jest se pa ne bom nič hecala,...kr direkt.......kake traparije se pa greš?........"spust mal dušo ven" bejba,......kaj veš, mrbit boš pa le dočakala NEsenilno starost,........in "ždela" spet doma v možganskem pomnilniku doživetega življenja pa dolgcajt.........namest da bi se režala in ti "kri vrela" od "spominov",............ Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 [quote name='Marsa' post='637604' date='15. Feb 2006 ob 10:57']se lohk povsod ushtulis pol. a vis, jaz pa nic ognja, pa se ne morem nikjer tkole shtult, zame velja v glavnem sam za vodo pa zemljo. [/quote] [color="#6600CC"]Aham , ogenj, zrak, pa voda, za zemljo edin ne vem, k je treba mal drugač pogledat, pa še ne znam, sam ziher imam tut kej , tko da se loh mal uštulim povsod ja, al pa po potrebi "pozabim" kej. Sam tegale tvojga pa ne razumem glih najbolj, a bi lahko bla še bolj dinamično bitje mogoče?[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 [quote name='silki' post='637646' date='15. Feb 2006 ob 11:38']Eh Pikica, ...jest se pa ne bom nič hecala,...kr direkt.......kake traparije se pa greš?........"spust mal dušo ven" bejba,......kaj veš, mrbit boš pa le dočakala NEsenilno starost,........in "ždela" spet doma v možganskem pomnilniku doživetega življenja pa dolgcajt.........namest da bi se režala in ti "kri vrela" od "spominov",............ [/quote] uf....se čist strinjam.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 marsa, tnx za napoved..... se nisem hotla do dons nc javt, sem mogla prevert danasnji dan kako in kaj..... sam je blo res bolj v kur** vse skupej, sam sem si pol nardila dober.... tko da konec koncev je bil konec dober Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 [quote name='silki' post='637646' date='15. Feb 2006 ob 11:38']Eh Pikica, ...jest se pa ne bom nič hecala,...kr direkt.......kake traparije se pa greš?........"spust mal dušo ven" bejba,......kaj veš, mrbit boš pa le dočakala NEsenilno starost,........in "ždela" spet doma v možganskem pomnilniku doživetega življenja pa dolgcajt.........namest da bi se režala in ti "kri vrela" od "spominov",............ [/quote] kri vrela od spominov! me zabavas, mamo ene par teh stosov podobnih z enimi parimi, valjda bo skupni imenovalc pol sco (no pri naju je dejansko, prav skupni, ker je prav isti asc pac ) [quote name='Pujsa' post='637682' date='15. Feb 2006 ob 12:14'][color="#6600CC"]Aham , ogenj, zrak, pa voda, za zemljo edin ne vem, k je treba mal drugač pogledat, pa še ne znam, sam ziher imam tut kej , tko da se loh mal uštulim povsod ja, al pa po potrebi "pozabim" kej. Sam tegale tvojga pa ne razumem glih najbolj, a bi lahko bla še bolj dinamično bitje mogoče?[/color] [/quote] jaz pa tegale tvojga ne. aja kao jaz, ce da bi mela pa se ogenj! da bi me pol pa razneslo morda kar. se dobr da ga pol nimam. no saj ga mam, enga revcka. [quote name='Liu' post='637992' date='15. Feb 2006 ob 20:19']se nisem hotla do dons nc javt, sem mogla prevert danasnji dan kako in kaj..... sam je blo res bolj v kur** vse skupej, sam sem si pol nardila dober.... tko da konec koncev je bil konec dober [/quote] sem vidla, si izkoristila ribjo luno svojo pa v bohinju plavckala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.