Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/8/"][b]Napoved za 8. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. februar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Opaaa....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 o mick, hvala za 'navijanje'. ma ne, namatrala sem se, ker... pac, ko *gre zares* ( ), sam drugac pa sem v bistvu prav uzivala.. in hvala vam vsem za spodbudo, ceprav mi je bla mal tecna. (ne maram 'hop hop, dajmo dajmo' navijanja, zakrknem, trapast se mi zdi, nerodno mi je in vse to). sam vcas pa mal brce v rit cist paly. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ja, končnoooooooooo. Itak je nom prebrala, k si rekla, da slab kaze. Aja, prejsnja je bla pa pravilna glede vikenda. Kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 pridna napoved pa...ribji bluzzzzzz, bi temu rekla.. Joj, hrana ja... ...pojm animam, kdaj sem zmazala celi burek, pa pol pice...da o mineštri ne govorim... te dni, ko sem na dieti, sem pridobila dve kili... pika, upam, da si opazila, da sem ti ta vikend odstopila tudi svojo porcijo, glej, da mi boš kdaj vrnila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 [quote]Večja bo naša potreba po hrani[/quote] 100 % drži, že 3 dni jem, kot da moj želodec nima dna ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 [quote name='Ksenia' post='641097' date='20. Feb 2006 ob 19:02'][/quote] kwa je zdej, rakoslawy! [quote name='Pika Pikica' post='641101' date='20. Feb 2006 ob 19:11']Ja, končnoooooooooo. Itak je nom prebrala, k si rekla, da slab kaze. Aja, prejsnja je bla pa pravilna glede vikenda. Kaj? [/quote] ne sploh ne kaze slabo, pravzaprav.. ceprav shtale tud, ja, sam dovolj prijaznega, cutnega, uzivaskega, socutnega.. in tako dalje... ce cmo.. oz. bomo hotl.. lohk pa tud shtalskega, znorenega, agresivnega, blaznega cist... ce bomo pa [i]tko[/i] hotl. nekomu je morda prebanalno, dejstvo pa je, da drzi... namrec to, ribi sta dve! kakorkol obrnes, gledas... (*ja, lohk obe v tatecno smer bluzita.. sam lohk pa obe v tadobro. sam ne, to tud ni dobr... ker lohk prinasa razocaranja, bluz, pa enkrat JE soocenje z resnico... pac pa... sta dve, kot sta dva pola, severni pa juzni. in vcas za to, da je nekaj dualno, sploh ni treba da sta dva.. al pa clo ni treba da je sam ena lastnost.. ce gre ze sam za enga, nekoga pac) recimo, sem odkrila, kaj SAMO je pr men ribjega (pa je to lohk hkrati vse) - to, da sem tok dvojna... da sem lohk TOK riba, pa hkrati TOK sco.... to je ze lohk sam riba... da je tolk plus minus. aja, da zakaj pa o ribah, ker da o seb?? no, ne sam to (pac je iz prve roke pol tud ), pac pa - je obdobje rib, ne? [quote name='astra' post='641104' date='20. Feb 2006 ob 19:18']pridna napoved pa...ribji bluzzzzzz, bi temu rekla.. Joj, hrana ja... ...pojm animam, kdaj sem zmazala celi burek, pa pol pice...da o mineštri ne govorim... te dni, ko sem na dieti, sem pridobila dve kili... pika, upam, da si opazila, da sem ti ta vikend odstopila tudi svojo porcijo, glej, da mi boš kdaj vrnila... Astra[/quote] a ne kok blazn pridna? sam - ribji bluz? men se je pa zdel, kok da sem bla se kar artikulirana, res pa da nekam pesniska (nisem pa iz tega sklenila tamle, da mormo bit pesniski, kot tud ne iz sebe, da mormo bit pozresni, ceprav sem ) [quote name='Tanci' post='641105' date='20. Feb 2006 ob 19:18']100 % drži, že 3 dni jem, kot da moj želodec nima dna [/quote] a ne no, saj to glih pravim. ja no, thanx! joj kok super, da mam mir s tem, pa da se se kar podpisem (no bomo vidl na kocn tedna ( aja pozari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozabla vtaknit not!!! 5x hotla... zdajle pa asociacija, ker krompir kuham. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 [quote name='astra' post='641104' date='20. Feb 2006 ob 19:18']pika, upam, da si opazila, da sem ti ta vikend odstopila tudi svojo porcijo, glej, da mi boš kdaj vrnila... Astra[/quote] Nkol te nom pozabla. Sm prov rabila.... Ko bom velka, bom Marsa ....ribji bluuuuuuuuuuuuuz...sej, scendent, pa to....a pol bo men to kej posebi vn sekal, Marsa? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 [quote name='Pika Pikica' post='641112' date='20. Feb 2006 ob 19:27']Ko bom velka, bom Marsa[/quote] kaksna podmukla lisicja zhenska scena. kao, ko BOS (enkrat cez tauzhnte tisocletij) velka kot marsa, torej prava starina tkole v lajfu, eeeee, znam ja tebe tico. a s nasedla?? da cist piham tlele? od besa nemocnega! sam da se zabavamo Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A lisico mamo tud v horoskopu? Ma deeeeeej, nč nisi povedala glede ribjega ascendenta....a to pol pomen, da mi bo zdej kej sekal? Ma, tist sm pa napisala, ker si tko pisala, ribi sta dve, pa da si vcas taka, vcas pa taka....in kokr sva si različni, sva si pa v enih forah ful podobni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 ja no pr teb se tolk bolj, Pikica, saj mas se dvojcka (cesar jaz niti niti nimam) ti pa nimas skorpijona... kar je dobro zate (pa za druge tud v bistvu - ja, vem, nek uran mas mroda.. saj se spomnimo.,.. da bomo kar umrl al kako, samson je tko rekel pa tko.. - aja, sem cist zbanalizirala, no saj... prisajsly). no, ribo je dobro v tvojem primeru furat, kar se tice umetniske plati, pa razumevanja, socutja (kar dvojcku manjka sicer). ker mas luno v biku, je se dodatno poudarjeno tvoje... hm.. glasbeno in podobno izrazanje.... no tak ti je to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A pol morm res na karaoke? Uf, pa umetnisko...to je pol tud za radio kul. Joj, nej ze rata, prmejdunej zunej. Ej, tenks!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 ja, vse to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Večja bo naša potreba po hrani [color="#3333FF"]Še kar , bom že preživela kak gramček gor , sam štos tega je, da bi se ti samo žrlo, ni pa ob tem kakih gurmanskih užitkov ta pravih .[/color] melanholije in žalosti [color="#3333FF"]Boljše seksoholija, kot melanholija [/color] Zdaj je natančno pravi čas, da se lotimo vseh stvari, ki smo si jih želeli početi, pa si nikoli nismo vzeli časa, ker niso bile dovolj 'pomembne' (kot je likovno in podobno ustvarjanje in razni drugi hobiji) ali pa zanje nismo bili dovolj sproščeni, motivirani, predani, prepuščeni…itd. Vsekakor je zdaj idealno odvečno energijo usmeriti v podobne dejavnosti. [color="#3333FF"]No tle mi je pa všeč, da bom končno našla čas za svoje hobbyje, malo zanemarjene, nikol časa v bistvu .[/color] Pazimo, kaj uživamo, izogibajmo se sladkarij . [color="#3333FF"]Pa glih na to se najbolj palim , ugotavljam, da sem full sladkosneda. No ja, se bom potrudila izogibat jim, samo če me sladkarije najdejo, pa nič ne obljubim. [/color] Zelo pozorni in pazljivi naj bodo tudi sladkorni bolniki oz. njihovi bližnji, tudi njim namreč aspekti v tem tednu žal niso preveč naklonjeni! [color="#3333FF"]Hvala za ekstra opozorilo, ne bi še enkrat .[/color] [color="#993399"]V bistvu se treba hlastnosti povsod pazit - nažiranje, čustva, ... Bomo[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 hvala Marsa jaz se pa ta teden poizkušam začeti učiti, pa mi včeraj ni ratalo Prav nek odpor sem dobila. Upam, da mi bo šlo danes bolje od rok Vreme ja...sem včeraj gledala napoved vse do petka non-stop padavine V soboto pa krofiiiii pa tečaj, ki sem ga že res komaj čakala Lep teden želim vsem http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 sem se spomnila tud na vaju pa upala, da bos vidla, da te ne strasim posebej in dajem kao tezho. jp, pazljivo (jp, prenazhiranje pa to). ma jaz tud zrem no!!! ne da jem! vcer se spet basala in ko ze cist sita, se skuta z bananami pa to, pa NIKOL si ne sparam placa za sladkarije, res, NIKOL po kosilu ne jem sladkega... zdaj pa kar gledam, kwa je se za v sod brez dna zlit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 [quote name='Marsa' post='641400' date='21. Feb 2006 ob 08:15']sem se spomnila tud na vaju pa upala, da bos vidla, da te ne strasim posebej in dajem kao tezho. [/quote] [color="#3333FF"]Uh, ne, sploh ne vzela kot strašenje , itak kake posebne panike sicer okoli tega ne zganjam, ampak si pa res super fajn opozorila, da je treba bit malo bolj pozoren , da se kakim nepotrebnim situacijam človek izogne. Sem te hotla še opozorit na poškodbe , sem v nedeljo brala nekaj v astro - Mars, čist ta prve strani, si imela en divji opis vseh poškodb, ki so se ti takrat dogajale , prou koncentrat. [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kok mi je fajn, k sm vas z žretjem že prehitela, prejšnji teden lalala pol sm čist v trendu, čeprav ravno včeraj se mi pa zdi, pa je prešlo v normalo nekak. Ribji bljuz karkoli že to je, sem že zjutraj Gospoda opozorila, da danes ne prenašam zoprnih ksihtov, ki je včasih ena izmed njegovih opcij, ko ne spi celo noč. Umetniško ustvarjanje bo pr meni že, če se bom lotila demoliranja sobe oz. pospravljanja, ki jo moram sprazniti in jo bomo prenovili. Spet bo feng shui zviz vse letel Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 he, Bobnar, si jo le docakal. jp, hrana... jaz sem se dons ob 6h zbudila, pa sem ze razmisljala ce cem vstat pa it kaj jest. nisem pa nc prevec dobre.. ne sam ribji bluz, bolj me je plutonovskega schtraufenpachta se za bat (pluton pr men VEDNO dela, ni sans da bi sel smooth skoz, ko je kaka konjunkcija mocna).. blagorcek Cosma... tega bi se jaz morala lotit, pa sploh ne vem, kje naj zacnem... vse je taka kapljica v morje, nimam kaj.. kam prestavljat..... :||| Pujsa, to ni sam mars zdaj, sem ves lajf nagnjena k temu... tko kot je nekdo k anginam pa sladkorni... jaz pa sem k poskodbam pa jajcniskim scenam pa cist kaj nenavadnega, desetega, ki pol sploh ne vejo kaj je... tko da, ni sam mars krivec... ce bi mela manj aspektiranega pa brez opozicij pa konjunkcij jih morda sploh ne bi imela... ne gre recimo sploh vsega sklepati po soncnem znamenju, jaz recimo na teh podrocjih nisem imela nikol kakihtezav vecjih (pa ceprav je sonce pa cel kup not plus clo kiron)... bolj asc gledas pa 6. hiso pa vladarja asc pa 6. - za zdravstvene zadeve.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Dannn,.......ujjj,....napoved! Thanks!! ...hrana? žrtje?.....ne vem kdaj sem nazadnje normalen obrok pojedla ......brez heca,....prejšnji pondelk ......nič mi ne gre v rit,....razen kofeta.......grem Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 [quote name='Marsa' post='641432' date='21. Feb 2006 ob 09:18']ne gre recimo sploh vsega sklepati po soncnem znamenju, jaz recimo na teh podrocjih nisem imela nikol kakihtezav vecjih (pa ceprav je sonce pa cel kup not plus clo kiron)... bolj asc gledas pa 6. hiso pa vladarja asc pa 6. - za zdravstvene zadeve....[/quote] [color="#3366FF"]Hvala za razlago , saj v bistvu te zadeve nisem z Marsom povezovala (tegale kar si napisala tudi nisem vedla), sem imela občutek, da si bolj navrgla to tam, ker je bilo pač govora o tem. Bom tole mal preverla, doma, ko bom pr cajti , če ne bom prej zaspala , blazno crknjena včer bla, še do konc dnevnika nisem zdržala . A je to tut v luftu ta teden slučajno, a mam sam jaz osebno spalne aspekte ?[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 pr teb gledas tehtnico, vladarja kako se obnasa, torej venero - najbrz* jo mas v devici.. (*sklepam) ali celo v raku (ziher sem da ni v levu) to je lohk v opp. z luno (ce je v devici), kar lohk prinasa ledvicne tezave recimo ipd. po teh principih se dela... jaz sem sco (asc), pluton (vladar) pa je v opoziciji z marsom (ki je v konj, s soncem) - odtod pa poskodbe, visoke vrocine, vnetja jajcnikov ipd. Silki? sam ti mas vedno tkole, ne, tko kot jaz (da nimas glih blazotnega apetita v lajfu).. sam tud zdaj ne??? IVN zdaj??? cak cak, zvecer se bos tko basala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 [quote name='Marsa' post='641438' date='21. Feb 2006 ob 09:31']pr teb gledas tehtnico, vladarja kako se obnasa, torej venero - najbrz* jo mas v devici.. (*sklepam) ali celo v raku (ziher sem da ni v levu) to je lohk v opp. z luno (ce je v devici), kar lohk prinasa ledvicne tezave recimo ipd.[/quote] [color="#3333FF"][size=1]Znalka , v raku je Venera, ja[/size].[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 [quote name='Pujsa' post='641450' date='21. Feb 2006 ob 09:40'][color="#3333FF"][size=1]Znalka , raku je Venera, ja[/size].[/color] [/quote] ja, jasno... da ni v levu. aha vidis, si cist neky druzga kot na 1. pogled.. si ogenj/zrak, ful te pa doloca tud voda, sploh na custvenem - tu si sama voda. saj tko tud je. ne pol nimas v opoziciji z luno, pac pa v trigonu prej lohk, sam je pa lohk kvadrat na asc, tehtnico, pa je podobno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.