Skoči na vsebino

Napoved za 8. teden

Marsa

Recommended Posts

[color="#6600CC"]Venera je kvadrat na ASC ja x:Dx , pa ni v opoziciji z Luno :fiju: , kok me fascinirate astroznalci s takimi x:)x :palec: .

Ampak ne boš verjela,da že x:Dx zastopim, kaj si z onimi čustvi v vodi - x;)x .

Ja, res obvaldate, ni kej x8Dx :palec: , JST bi tut enkrat :onfire: .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Pujsa' post='641463' date='21. Feb 2006 ob 09:48'][color="#6600CC"]Venera je kvadrat na ASC ja x:Dx , pa ni v opoziciji z Luno :fiju: [/color][/quote]
potem je tolk bolj delujoc aspekt.
venera je v kvadratu z ascendentom, vendar venera je vladar ascendenta, tko da so njeni aspekti itak mocnejsi, sploh pa z ascendentom, ce mu se vlada.

ja, ce je trigon (120), ne mroe bit opozicija (180). ;)
to so sam koti med planeti,.
recimo trigon je 120 je aspekt med predstavniki istega elementa.. recimo riba/rak/sco - ti so v trigonu (*no ni nujno, ker lohk iz aspekta gre, ker ma znak 30 stopinj, orbise aspektov jemljemo pa manjse) ali lev/oven/strelec...

kvadrat pa je 90 in je aspekt med planeti, ki imajo isto kvaliteto, recimo kardinalni kvadrat oven/rak/tehtnica/kozorog

opozicija pa so nasprotni znaki - riba/devica, tehtnica/oven, lev/vodnar itd.

sextil (men ni tolk pomemben, ma tud manjsi orbis), to je 60, no sicer pa gre za predstavnika iste polarnosti, pac pa drugih elementov, npr. lev/tehtnica (ki sta oba + <ogenj, zrak>, vendar je en ogenj in drug zrak, podobno je v primeru recimo kozoroga in ribe (oba sta minus, gre pa za predstavnika zemlje in vode)

potem pa je se konjunkcija, to so planeti, ki so skupaj, to je najmocnejsi aspekt (poleg opozicije)...

imamo pa kup manjsih asprektov se, ki so zelo zanimivi in precizni, a jih prav zato tud obravnavamo samo tako - zelo precizno z najvec 3 stopinjami orbisa, pa se to samo, ce gre za sonce, luno ali asc.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="#33CCFF"]
....zasanjani, odsotni, občutljivi in čuteči,...........melanholični in žalostni,...........[/color]

hm,.....aha....

[color="#33CCFF"]
....dovolj čutnega, uživalskega, sočutnega...........če bomo hotl....[/color]

.....na momente bomo hotl.......si "dovolil".....

[color="#33CCFF"]
.....znorenega, agresivnega, shtalskega,........nedojemljivega...če bomo tko hotl..[/color]

...bomo hotl,....nekje je tudi "nekaj oprijemljivega" a ne?.......sam do tm pridet....

[color="#33CCFF"]
...da poteptamo kakšno občutljivo zadevo......eden najpomebnejših "testov" ta teden.......

[/color]

...sem mislila, da je bil ta "test" opravljen že prejšnji teden,.....no ga bomo pa opravil al pa "padel" na njem še enkrat ta teden.....
.....ribji bluzzz??,.....po "svoje" mi je všeč,.....ma svoj čar.....
x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:o)x
silki, a ti nimas nc v ribah?
kaj pa v 12.?
a sonce mas v 1. al v 12. - najbrz v 1.?
neptun pa mas mroda v 12., saj mroda sva ze omenjali to... xscratchx

jaz tud melanholicna, sem ze jokala dons, sam to ni nc tacga, za ribe. xDDx
ciscenje za lepe svetlece uchke (pol ko mine zabuhlost okol oci :lol:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Pujsa' post='641463' date='21. Feb 2006 ob 09:48'][color="#6600CC"]Venera je kvadrat na ASC ja x:Dx , pa ni v opoziciji z Luno :fiju: , kok me fascinirate astroznalci s takimi x:)x :palec: .

Ampak ne boš verjela,da že x:Dx zastopim, kaj si z onimi čustvi v vodi - x;)x .

Ja, res obvaldate, ni kej x8Dx :palec: , JST bi tut enkrat :onfire: .[/color][/quote]

x8Dx meni je tud ful včeš tole, oči kar požirajo zdarven ko berejo x:Dx x:o)x
Jst tud enkrat Pujsa x;)x x:px
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ne Marsa nič nimam v 12,....sonce, neptun,merkur, venero,lilith.etc.....vse v prvi,........pa mi vseen "paše" vodni melanholizem.......na momente x:)x

...zvečer bom jedla ko nora??...da bi vsaj,...je počas že cajt......od pranskega lufta tud ne gre na dolgo stezo.
....sicer pa sem jedec,....kr ornk,.....razen tkole včas, pa tud kak teden nič,......po se pa spet bašem.

.....že jokala dons??,.......jest sem prejšnji teden "tulila v seb",.....tak da mi tale melanholizem blagodejno paše... x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aha no pol je pac sam to da je v blizini asc (neptun), ker vem da sva govorili (po mojem v temi.... kundalini oz. tam kjer smo govoril o tem)...

ja saj, sco je voda, saj v enih zadevah sta si sco in ribi presenetljivo podobna....
v enih zadevah so si raki in ribe bolj (med vodnimi), vendar drugac je pa pravzaprav vec podobnosti med sco in ribami, ker so oboji bolj globinski...
rak je med vodami najvecji materialist, kar je jasno in logicno, ker je v zacetku kroga, potem pa gre v vse visje oktave energij...

Picasso

[quote name='Marsa' post='641482' date='21. Feb 2006 ob 10:13']xDDx x:px :palec:

"jst tud 1x pujsa" x:Dx :palec: x:px[/quote]

x:Dx x:Dx x:Dx [color="#6600CC"]Smotka [/color] x;)x

Hvala za napoved, Marsa :)

Nobene pretirane potrebe po hrani pri meni, prej želja po zadovoljevanju drugih užikov x:px

Ne vem, kje naj vprašam, zato bom kar tu... kdaj bo letos najbolj primeren čas za malo večjo spremembo videza?

[quote name='Pujsa' post='641397' date='21. Feb 2006 ob 08:11']Pazimo, kaj uživamo, izogibajmo se sladkarij .[/quote]

x:Ix :icon15: :ph34r:

[color="#3333FF"]Sem bila opozorjena, pa prav asketsko preživela dan, kar se tiče sladkarij do mal prej xyesx , sam, pol sem šla pa za pavzo do trgovine, pa po nesreč krof srečala xnckrivx , pa eno mlečno rezino xnckrivx , pa en piškot prelit s karamelo in čokolado in pol sem se prav po xpolzx vlekla teh 300m nazaj do firme, da sem ja vse požrla x:Dx .[/color]

joooj, Pujsa ...tvoji komentarji pa res znajo človeka nasmejat xDDx :palec:

[color="#3333FF"]Hvala bogu, da je sreda, pa moj post tudi, ker sem včeraj nadaljevala sladko turnejo xrolleyesx , skuhala sem si polento in jo izboljšala x:Dx s kakavom, cimetom in sladkorjem :ermm: xrolleyesx x:Dx [/color]

Marsa čarovnica!!! xDDx

..kako si vedla, da se bom včer basala s hrano......po enem tednu,....pa gliiih včer!!

x:)x

o koncno, suhica. xDDx

jaz se tud basala....
sem se prav zredila, moram mal tole... skulirat tole zretje blazotno. :|||

Melodie, lohk bi bil zdaj (no venera ni glih najboljs postavljena, sam odvisno je tud od tvojih polozajev).
to moram mal bolj pogledat, ne morem kar iz glave govort, tko da - pogledam. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' post='642098' date='22. Feb 2006 ob 09:50']o koncno, suhica. xDDx
:[/quote]

pajade xDDx .....kosti pa mišakli so ostal.....vaga kaže pa skor isto težo,......tak da čist vseen jem al pa ne,.....sem na istem,.....hecen. Ampak res hecen, če fuull jem, al totalno nič, max variram kilo do dve. Ko pa na vago stopim, pa vsi mislijo da narobe vidjo, kao vaga preveč kaže,.....pa jim razložim, da tud karakter zraven tehta. x^x

Včer si zmešala ene 7-8 vrst solate, v "škafu" pa piksno fižola, pa krompir pa jajca.........pa potamanla......pol pa sam še buklo pobrala, pa se zavalila prebavljat.......tak da, spet sem ješča. xDDx

si podobna kot ich, sam da mas pol glih obratno...
namrec, men tud vaga vedno isto kaze (clo zdaj, ko sem se res zredila, ker vidim po hlacah), vendar pa imam manj kil, kolkor zgleda.
ne da zgledam debela, sam ne zgledam, da tehtam 53 kilc. ;)
ko povem komu, ki me ne vid, se mu zdi to ful *suh* podatek (x:px), glede na visino...
ko pa me vidjo, pa se se nobenmu nisem zdela presuha
(*razen cist v zacetku, po tem, ko sem tolk shujsala).

Ocitno je moj znacaj lahek kot peresce! :vragec: x:o)x x:Dx x:px

Picasso

x:Dx :palec:

...pol ti ziher ne rečejo, da si težka k svinc xDDx

kolk se jaz danes bedno počutim, se mi zdi da je bilo nekaj takšnega v napovedi... prav bedna sem res, tolk časa že nisem zapadla v svoje scenarije, danes pa kar v dva (ok, vsaj vem, da sta scenarija)... ne vem koliko časa je preteklo od kar sem nazadnje jokala, danes solze kar tečejo.. bedno...
pa poln kurac mam tega, da sem vedno jaz tista kanta, v katero se meče vsa nesnaga ... kot da sem jaz kriva za vse k... stvari... mah pms sej vem... sam res no... občutek imam, da sem totalno zafrknila sebe in svoj lajf...
ah, jutri bo boljše...

:vragec:

glede na to, kuko zvezde bliskajo gor z neba, dol na tla....bi se dal napovedat za dons....recimo....hmm...hmmmm...500.000 objavo... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='Ksenia' post='642386' date='22. Feb 2006 ob 18:34']da sem jaz kriva za vse k... stvari...
ah, jutri bo boljše...[/quote]

[color="#3366FF"]1. saj veš da ni res x;)x

2. x:)x :palec: [/color]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...