Liu 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 zacetek tega tedna je bil fenomenalen, me zanima kak bo vikend Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 [color="#3333FF"]Jaz sem se pa glih hotla pofočkat, da upoštevam napoved in se že cel teden nažiram s sladkarijami, pretežno krofi - ko si še pusta nekaj omenjala [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Se sam pofočkam,...pa sporočam, da pridno jem,....morm tiste dve kile nazaj dobit,.....pa mrbit še neki na zalogo,....kaj pa vem kaka bo napoved za naslednji teden Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2006 [quote name='silki' post='643250' date='24. Feb 2006 ob 14:23']....kaj pa vem kaka bo napoved za naslednji teden [/quote] to.. in celo - a sploh bo! jaz lohk sam recem, da sem cist skladna z napovedjo... zase sem jo ocitno napisala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.