kukica 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 Se opravičujem, ker sploh nisem nič napisala na vaše komentarje. Zelo ste bili pridni in hvala vam. Pomagali ste mi s svojimi idejami in mnenji. Moja anketa je skoraj sestavljena, čakam le še kaj bo (ponovno) rekel mentor. Ampak verjamem, da bo tokrat zadovoljen. Tema je zelo obsežna in glede na stvari, ki se mi v življenju dogajajo se bom verjetno z njo ukvarjala celo življenje. Tudi zanima me zdravje in naš odnos do zdravja. Sem pa v času, ko spravljam tole skupaj že malo manj idealistično naperjena, kot sem bila na začetku ukvarjanja z diplomsko. Tema je tako široka, da bi lahko napisala par doktoratov. In glede na smer študija moram predvsem pokazati, da obvladam družboslovno-statitično metodologijo. Zato sem pri tipu in obsegu vprašanj rahlo omejena - razen če bi sestavila tako dolgo anketo, da je nihče ne bi hotel izpolniti. Tako je danes anketa zastavljena veliko ožje, kot je bil prvoten namen, vseeno pa bom iz nje izvedela kar nekaj stvari, ki me zanimajo. Zdaj pa bi rada že diplomirala, da se mi vsaj en stvar skine s hrbta. Preveč stvari se dogaja, da bi lahko na diplomo še vedno gledala kot na eno pomembnejših stvari v življenju. v bistvi komaj čakam, da bo to za mano in upam, da bom z izdelkom zadovoljna. Če se kaj poznam bom sicer notri bolj videla kaj vse bi še lahko pa nisem ... ampak tako je z znanjem in radovednostjo. Zdaj sem vse tole še enkrat prebrala in zadovolno ugotovila, da se delam tako pametno, da s takim stilom pisanja sploh ni šans, da naloga ne bi izgledala zelo dobra, pa tudi če nič ne povem z njo. v bistvu sem že praktično diplomirala ... samo še copy / paste naredim .... Še enkrat hvala za vaš trud. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Ne bi rad odpiral nove teme, zato jo bom dal kr sem.Tukaj so se pojavili v Izoli in me zanima, če kdo pozna te ljudi, pač da vidim v kolikor se ne gre spet za kako prevaro. Pod okriljem Aluma InnoMedic, Center inovativne medicine, katerega ustanoviteljica je Avigail Mor E.M.T., ezoterična učiteljica, kabalistka in zdravilka iz Izraela se je v Izoli odprl Tempelj lepote in Zdravja, ki prvič v Sloveniji ponuja storitve, ki združujejo inovativni pristop k lepoti in zdravju s sistemom naravnega zdravljenja »Psihoterapija telesa z 8 ključem»©,kot umetnost življenja. Vabimo vas, da ustavite vlak življenja z unikatnimi terapijami, ki vas bodo popeljale na popotovanje s pomočjo delovanja dveh parov rok na vaše telo, da se boste osvobodili stresa, skrbi vsakdanjega življenja in se vrnili nazaj z obnovljenimi močmi.Nudimo vam sledeče tretmaje: Tretma "Psihoterapija telesa z 8. ključem"Integrativni zdravilni dotik, ki telesu omogoči, da uravnoteži živčni, hormonski in imunski sistem, poveže vas z vašimi notranjimi čuti, intuicijo in v vas vzbudi strast po življenju, vitalnosti in radosti. ReflektologijaTretma na stopalih, s pomočjo katerega se sproščajo blokade, ki vplivajo na izboljšanje vašega zdravja in počutja. Tretma z vročimi kamniTreatma, ki globoko sprošča vaše telo in vas popelje v stanje meditacije. Aromaterapevtska masažaBožanska aromaterapija z unikatnimi oljnimi esencami uravnoteži živčni, hormonski in imunski sistem, zmanjša stres in poveča vitalnost, očisti telo emocionalnega in fizičnega prahu. Exclusive by Aluma©- terapija s svečamiEkskluzivna terapija telesnih energetskih centrov za povečanje in uravnoteženje kroženja zarodnih celic, ki pomladijo življenjsko silo in omogočajo dobro počutje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.