Skoči na vsebino

Izpuščaji na jeziku.

maticml

Recommended Posts

maticml, moj odgovor jemlji predvsem kot moje mnenje in ne kot strokovno oceno!!

Vzrokov je seveda lahko več, predvsem najprej obišči zdravnika, mislim pa da je to netolerantnost na določena živila...ni nujno, da si okusil neko novo živilo-hrano...lahko že dalj časa uživaš neko vrsto hrane in se je tvoje telo temu upiralo na druge načine, ki ti niso znani...

Predvsem pa boš moral spremeniti svoj način življenja, takoj ko se pojavi simptom na fizičnem telesu je to le klic telesa Na POMOČ...Ker iz teh nekaj besed ne morem zaznati prave globine... napiši kaj več? Pa tudi če ti zdravniki ozdravijo to posledico se poglej in ugotovi kaj je tisti globlji vzrok za ta simptom!

LP: :palec:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Deli na socialnih omrežjih

Vem skoraj nemogoče je ugotoviti vzrok, razen če ima kdo izkušnje s takim primerom. Zadnje čase manj jem ogljikovih hifratov ijn pijem samo vodo. Druge spremembe ni.

sigurno maš afte :8): :inocent: ali pa kakšno anaerobno vnetje(to so bakterije, ki živijo brez kisika, in jih kisik ubije)

pojdi v lekarno po kako ustno vodico....pa skuhaj si žajbljev čaj (dva lista na dl vode) in si s tem spiraj usta :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

moj fotr je farmacevt in zeliščar, moja mama je bila glavna sestra kirurgije(no predno je oslepela :sori: ). brat je kirurg, sestra je višja medicinska sestra...tak da že celo življenje živim z tem x:Dx :vio: neki sem pa se mogla naučit, ne x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

ma js se bol na rožice spoznam, ker sem fotru pomagala pri oblikovanju njegovih člankov....lete je pa dve leti nazaj izdal v knjigi. mislim da je celo pisal za primorske novice :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

sigurno maš afte :8): :inocent: ali pa kakšno anaerobno vnetje(to so bakterije, ki živijo brez kisika, in jih kisik ubije)

pojdi v lekarno po kako ustno vodico....pa skuhaj si žajbljev čaj (dva lista na dl vode) in si s tem spiraj usta :vio:

:palec:

jp, skor ziher gre za afte (ceprav si mal cudno opisal).

zajbljev bo najbrz res bolj ucinkovit, lohk pa probas tud s kamilicami.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce je jezik oster, pa celo telo trpi xcivx

x8Dx če upoštevaš navodila za varnost pri delu....ostrina lahko samo koristi x:o)x s topim orodjem človek težko dela xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
Vem skoraj nemogoče je ugotoviti vzrok, razen če ima kdo izkušnje s takim primerom. Zadnje čase manj jem ogljikovih hifratov ijn pijem samo vodo. Druge spremembe ni.

Matic, kdor ne uboga... x;)x

xg:Dx :palec:

kroko s skorpijami se nimasmisla kregat x:Dx x:o)x one grejo do koncaaaaaaaaaaaaaa

--------

x8Dx če upoštevaš navodila za varnost pri delu....ostrina lahko samo koristi x:o)x s topim orodjem človek težko dela xcivx

sam vanjo pade x:o)x

------

Matic, kdor ne uboga... x;)x

kaj pa če prakticira oralni seks z promiskuitetno partnerko

Se opravičujem ampak tale forum, je čedalje bolj seksualno orientiran, pa tud jaz malo prostor uzurpiram.

hm, nebi vedla..bo treba sprobat x:Dx

aaam kaj majo pa afte s sexom xrolleyesx x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

za izkašljevanje je najboljši bršljan(pa ne mi o tem, da je bršljan strupen, ker ga ne uporabiš veliko..pač homeopatija)

za pomiritev pa je slez

najbolje je da greš v lekarno in si kupis panatus sirup za pomiritev kašlja in prospan sirup za lažje izkašljevanje :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

uj ne vem če bom šel lahko v lekarno, viš to pa je pomanjkljivost samskega življenja, bo treba kupit zlatega prinašalca

vidim da maš ful vročino :O: zgleda da te je gripa ujela :sori: če maš kaki lekado, ga vzami in direkt v posteljo :vio: da se lepo prešvicaš potem bo pa bolje xwizardx

dans ne bo nič s trstom, ne :8):

There is

One Mind,

One Truth,

Ne zanimivo tut ta drugi je zbolel x;)x Da ne bodo mislili, da se izgovarjam :blackeye: Očitno kr oba cvikava.

je že mogl tak bit :vio:

za izkašljevanje je pa dobro tudi laramelno mleko x:)x rabiš navodila :inocent: x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

Klarus, sam jaz mam tisti brazilski sladkor ko zgleda ko kakav in ni v kristalčkih?

probi, več kot zažgat se ne more x;)x samo na mali temperaturi ga segrevaj :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

bi ti js prišla nardit, sam si nekam daleč x;)x ti pojdi samo ležat, s tem da si za compom in matraš učke čisto nič ne pomagaš :8): en hladn obkladek na gležnje in na čelo, pa bo vročina začela popuščat :vio:

za vaše poštarje se mi pa ne sanja :inocent: x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...