maticml 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Na jeziku se mi je pojavila nekako oluščena koža na večih mestih, ki me tudi boli. A se komu sanja kaj bi lahko bil vzrok? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 maticml, moj odgovor jemlji predvsem kot moje mnenje in ne kot strokovno oceno!! Vzrokov je seveda lahko več, predvsem najprej obišči zdravnika, mislim pa da je to netolerantnost na določena živila...ni nujno, da si okusil neko novo živilo-hrano...lahko že dalj časa uživaš neko vrsto hrane in se je tvoje telo temu upiralo na druge načine, ki ti niso znani... Predvsem pa boš moral spremeniti svoj način življenja, takoj ko se pojavi simptom na fizičnem telesu je to le klic telesa Na POMOČ...Ker iz teh nekaj besed ne morem zaznati prave globine... napiši kaj več? Pa tudi če ti zdravniki ozdravijo to posledico se poglej in ugotovi kaj je tisti globlji vzrok za ta simptom! LP: Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 Vem skoraj nemogoče je ugotoviti vzrok, razen če ima kdo izkušnje s takim primerom. Zadnje čase manj jem ogljikovih hifratov ijn pijem samo vodo. Druge spremembe ni. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kwas pa delu z jezikom mogoce ti kaki minerali manjkajo al kwa? pejt kri pregledat pa je... kaj pa zobje? vcasih jezik trpi, ce so zobje ostri... alpa ustno vnetje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 vcasih jezik trpi, ce so zobje ostri...Ce je jezik oster, pa celo telo trpi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Vem skoraj nemogoče je ugotoviti vzrok, razen če ima kdo izkušnje s takim primerom. Zadnje čase manj jem ogljikovih hifratov ijn pijem samo vodo. Druge spremembe ni.sigurno maš afte ali pa kakšno anaerobno vnetje(to so bakterije, ki živijo brez kisika, in jih kisik ubije)pojdi v lekarno po kako ustno vodico....pa skuhaj si žajbljev čaj (dva lista na dl vode) in si s tem spiraj usta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 moj fotr je farmacevt in zeliščar, moja mama je bila glavna sestra kirurgije(no predno je oslepela ). brat je kirurg, sestra je višja medicinska sestra...tak da že celo življenje živim z tem neki sem pa se mogla naučit, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ma js se bol na rožice spoznam, ker sem fotru pomagala pri oblikovanju njegovih člankov....lete je pa dve leti nazaj izdal v knjigi. mislim da je celo pisal za primorske novice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 da --------Ce je jezik oster, pa celo telo trpi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 sigurno maš afte ali pa kakšno anaerobno vnetje(to so bakterije, ki živijo brez kisika, in jih kisik ubije)pojdi v lekarno po kako ustno vodico....pa skuhaj si žajbljev čaj (dva lista na dl vode) in si s tem spiraj usta jp, skor ziher gre za afte (ceprav si mal cudno opisal). zajbljev bo najbrz res bolj ucinkovit, lohk pa probas tud s kamilicami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Ce je jezik oster, pa celo telo trpi če upoštevaš navodila za varnost pri delu....ostrina lahko samo koristi s topim orodjem človek težko dela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Vem skoraj nemogoče je ugotoviti vzrok, razen če ima kdo izkušnje s takim primerom. Zadnje čase manj jem ogljikovih hifratov ijn pijem samo vodo. Druge spremembe ni.Matic, kdor ne uboga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kroko s skorpijami se nimasmisla kregat one grejo do koncaaaaaaaaaaaaaa -------- če upoštevaš navodila za varnost pri delu....ostrina lahko samo koristi s topim orodjem človek težko dela sam vanjo pade ------Matic, kdor ne uboga... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kroko s skorpijami se nimasmisla kregat one grejo do koncaaaaaaaaaaaaaaseveda ne, če mamo pa prav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kaj pa če prakticira oralni seks z promiskuitetno partnerko Se opravičujem ampak tale forum, je čedalje bolj seksualno orientiran, pa tud jaz malo prostor uzurpiram.hm, nebi vedla..bo treba sprobat aaam kaj majo pa afte s sexom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kroko s skorpijami se nimasmisla kregat one grejo do koncaaaaaaaaaaaaaaTo se lahko napise tudi drugace.Recimo: "Ni vazno, ce je prav.Glavno, da je po moje." scorpio.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 To se lahko napise tudi drugace.Recimo: "Ni vazno, ce je prav.Glavno, da je po moje." scorpio.comne pa ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 hehe tudi iz takoh ranic se lahka afte razvijejo, ker so v ustih pač drugačne bakterije aja pa js se skoraj nikoli ne motim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 za izkašljevanje je najboljši bršljan(pa ne mi o tem, da je bršljan strupen, ker ga ne uporabiš veliko..pač homeopatija)za pomiritev pa je slez najbolje je da greš v lekarno in si kupis panatus sirup za pomiritev kašlja in prospan sirup za lažje izkašljevanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 uj ne vem če bom šel lahko v lekarno, viš to pa je pomanjkljivost samskega življenja, bo treba kupit zlatega prinašalcavidim da maš ful vročino zgleda da te je gripa ujela če maš kaki lekado, ga vzami in direkt v posteljo da se lepo prešvicaš potem bo pa bolje dans ne bo nič s trstom, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Ne zanimivo tut ta drugi je zbolel Da ne bodo mislili, da se izgovarjam Očitno kr oba cvikava.je že mogl tak bit za izkašljevanje je pa dobro tudi laramelno mleko rabiš navodila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ja, v kozico daš sladkor, ga segrevaš dokler se ne stali in počasi zaliješ z mleko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Klarus, sam jaz mam tisti brazilski sladkor ko zgleda ko kakav in ni v kristalčkih?probi, več kot zažgat se ne more samo na mali temperaturi ga segrevaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 bi ti js prišla nardit, sam si nekam daleč ti pojdi samo ležat, s tem da si za compom in matraš učke čisto nič ne pomagaš en hladn obkladek na gležnje in na čelo, pa bo vročina začela popuščat za vaše poštarje se mi pa ne sanja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.