vranja 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 drek šaufla?kakšna čudna besedaa rodovitna ( ) Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 a rodovitna?ta mala slovenska grudas sovštvom pognojena Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 s sovraštvom pognojenarodila uboščkenihče jih ne prenese Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 črne misli v glavinaš'ga ščenetaki ždi v travi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 zrno plevelapredrzno kalimutaciji naproti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 mutaciji naproti sedim v meditacijičakajoč na praznino Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 30. april 2011 Prijavi Deli 30. april 2011 odštevam ure ...odštevam minutele kaj je čas?čas je iluzija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 popolna jetvoja jene odnehaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 Samo dihaj,v zraku diši pomlad.Jutranje sanje. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 pojdi domovnaštudiraj odrivkot lev na samicosamo , izigrano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 Samo, izigrano,pogled v tla je pripet.Znova na pot, spet. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. maj 2011 Prijavi Deli 11. maj 2011 minute do večnostikot kaplja v morjeiščejo reko želja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 12. maj 2011 Prijavi Deli 12. maj 2011 Iščejo reko želja.V najdrznejših sanjahrazprte dlani. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 12. maj 2011 Prijavi Deli 12. maj 2011 razprte dlanirazprta stegnanežni dotik grobih misli Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. maj 2011 Prijavi Deli 12. maj 2011 nežni dotik grobih mislitrga trikotnikna vročem poligonu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Na vročem poligonu,razbiti koščki volje.Podaj mi roko. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 podaj mi rokosnami očalaživljenje JE. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 življenje JEdrgeta teločaka ohladitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Čaka ohladitev,vonj dežja v daljavi. Svežina kapljic. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Jutro nosi mir,nova moč se porodi.Kava mi diši. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Meni se mudiIščem novo potVonjam dim po travi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Dlan razprta, spanec, milina nedolžnosti. Nov dan nov izziv. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Nov dan nov izzivni dovoljhočem še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Dotik na srcuRazmetano "podstrešje"Ne pozabi me! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Pravijo neumnidrži se svojega poslapet, sedem, pet- to gre! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.