Guest Jeti 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Haiku iz mene ne pridezaljubljenost je težka kdaj boš spet tukaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Kdaj boš spet tukaj,nestrpnost kroji moj dan.Nežne barve sanj Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 Nežne barve sanjletijo v čebelji panjv sladkosti okusov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 V glavi šumidebeluh se režiu Lublani sončno Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 Zadovoljna semPod krošnjo rdeče bukveSpomin na mladost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 spomin na mladostsolzo je utrlse pod nosem obrisal Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. maj 2011 Prijavi Deli 25. maj 2011 se pod nosom obrisalna čelo zvezdo narisaldan mladosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 Dan mladosti, midva na krilih sveta.Nov dan je igriv. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 Nov dan je igrivbrizganec se je razlilpaše mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 27. maj 2011 Prijavi Deli 27. maj 2011 paše midont get me startedod spredi od zadi Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. maj 2011 Prijavi Deli 29. maj 2011 Od spredi od zadisvojo glavo ohladi .Veter v laseh. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. maj 2011 Prijavi Deli 29. maj 2011 veter v lasehmuhe v zobehdober tek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 31. maj 2011 Prijavi Deli 31. maj 2011 Dober tek.Babičina kuhinja.Objem, ki ga ni. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 1. junij 2011 Prijavi Deli 1. junij 2011 vrvsreča na vrvicitašča na vrvici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 1. junij 2011 Prijavi Deli 1. junij 2011 tašča na vrvicitast na povodcuzet u ekstazi 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 1. junij 2011 Prijavi Deli 1. junij 2011 zet u ekstazidildo v vazipotapljanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. junij 2011 Prijavi Deli 13. junij 2011 Potapljanje.Opuščena preteklost.Moja svoboda. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 13. junij 2011 Prijavi Deli 13. junij 2011 Moja svobodati si nerodamidva laboda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. junij 2011 Prijavi Deli 16. junij 2011 Midva laboda. (od kod ti to, hehe )Črni raček preteklost.Svetla prihodnost. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. junij 2011 Prijavi Deli 16. junij 2011 svetla prihodnostmeni se rimatukaj je plima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 s "tukaj je plima" res nimam kaj početi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 9. julij 2011 Prijavi Deli 9. julij 2011 tukaj je plimavse mi štimasončen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. julij 2011 Prijavi Deli 22. julij 2011 sončen dan, štir', peten, dva, tri, štir', pet, šest, sed'msedem postrvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. julij 2011 Prijavi Deli 22. julij 2011 sedem postrvisedem na štorjem kot nor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. julij 2011 Prijavi Deli 23. julij 2011 fukal bi, pa ni ljudikurbe so, pa dnarja nitakle mamo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.