Nature 13. avgust 2011 Prijavi Deli 13. avgust 2011 pamet je boljša kot žametne sramuj se je in ne moledujin da pride čas veselja Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. avgust 2011 Prijavi Deli 14. avgust 2011 Pravijo neumnidrži se svojega poslapet, sedem, pet- to gre! Res je, za haiku velja: Pe-sem ha-i-ku, (5 zlogov)s pet se-dem pet zlo-ži. (7 zlogov)Ta-ko se ši-ka. (5 zlogov) Pa nadaljevanje: In da pride čas veselja,rabi pamet in žamet.Cvetovi sončnic. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 14. avgust 2011 Prijavi Deli 14. avgust 2011 Cvetovi sončnics poljubom sonca rojevajosemena srca 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. avgust 2011 Prijavi Deli 14. avgust 2011 semena srcadaleč je do mesecazvezda ugasne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 15. avgust 2011 Prijavi Deli 15. avgust 2011 zvezda ugasnenova se rodikmalu se vidimo mi Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 15. avgust 2011 Prijavi Deli 15. avgust 2011 kmalu se vidimo migledamo z odprtimi očmidaleč v noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. avgust 2011 Prijavi Deli 15. avgust 2011 daleč v nočje sanjalakravica milka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. avgust 2011 Prijavi Deli 15. avgust 2011 Kravica milka njen dišeč svet je seno.Moj svet pa beži. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 16. avgust 2011 Prijavi Deli 16. avgust 2011 Moj svet pa bežikam me peljejo te moje skrbi?V slogi je moč Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. avgust 2011 Prijavi Deli 16. avgust 2011 v slogi je močv snagi je stiljaz sem gnilo jajce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 jaz sem gnilo jajcetudi to pride na cajtetempo življenja me mori Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 tempo življenja me morizakopljem te težavedo sodnega dne p.s.: dajte se poizkusiti držati števila zlogov5-7-5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 do sodnega dnečakati splača se neraje že danes Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 raje že danesvečer nudi priložnostpozabi žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 pozabi žalostpojdi z srcem naprejuživaj življenje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 uživaj življenjedan, noč, to si vendar tipesem svobode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 uživaj življenjedan, noč, to si vendar tipesem svobode pesem svobodeizpod nacolanosti pobesnelo-pretečih vrtincev zamoklega mrakaraca kvak kvak pet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 raca kvak kvak petto je moja svobodaželim, nov , lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 18. avgust 2011 Prijavi Deli 18. avgust 2011 želim, nov, lep danv srcu s soncem odetnaj bo še bogat Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 18. avgust 2011 Prijavi Deli 18. avgust 2011 naj bo še bogattudi če ga scatgold ima vas rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 gold ima vas radpa zakaj pa le zato da ti lepše bo Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 da ti lepše bo poglej v bistro vodo,zrcali nasmeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 zrcali nasmehna obrazih pri vseh ljudehsmeh je pol zdravja Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 smeh je pol zdravjain sprehod v naravopomiri glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 pomiri glavos trezno glavo znamopriti na zabavo Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.