Šaran 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 razgalja modrino spominčicnezvesti oprodana rtu Dobre nade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Indiji mahajo v slovoto je pot v nepovratk čerem oddaljenih obal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 k čerem oddaljenih obalmed razbitinami bark miselnih tokovvalovijo ideje brezmejnega potenciala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 nova oblika življenja je nastalako človeka trudna glavase je usodi predala Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 se je usodi predalana razpotju sredi sencbrez kažipotov za labirint Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 življenje krojišin ko se zaupanju prepustišsamo zaživiš Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Samo zaživišv noči mirnega sna,v jutru toplega objema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 V neskončnost vpijoč,odmev brez haska,starostna norost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Oh, življenja tvojega radost,žar tvojega imena in moje sreče,vedno bil moj boš gost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Vedno bil moj boš gostv mojem srcu si za vedno... ostal boš tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Sredi morja ljubeznišepečeta dve srcibrez velikih besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 a kdo sploh čuti pravo sliko?a kdo sploh ve zakaj se gre?ko jaz napravim zadnjo piko Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Ohjej To pa smo se mi prvo uro v prvem letniku pri slovi učil haikuje pisat wiiii, to je bil moj prvi in zadnji (haiku, da nebo pomote ) Je pa šel nekaj tak: "Sanje so odraz tistega, po čemer lahko le hrepenimo." Ne vem kako mi je to uspelo v pravilno zaporedje spravit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 čudežev veliko ptice v letuskrivnosti v globini morja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 skrivnosti v globini morjaskrite so kot želje na dnu mojega srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 kot želje na dnu mojega srca nemirno valovijohaikuji ugledajo dan in zbežijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ja seveda raje napiši kakšen haiku, da se bo tema nadaljevala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 haikuji ugledajo dan in zbežijo Kako za vraga pa naj nadaljujem ta kaladont po takem verzu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Kako za vraga pa naj nadaljujem ta kaladont po takem verzu? Aha si že mislil ga napisat. Ja mal domišljije uporabi, pa bo šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 pšenico slišijo rastredki maki vmes in ptice v letu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 In ptice v letukrilé čez planjaveusodi v objem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 In ptice v letukrilé čez planjaveusodi v objem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 usodi v objemime se moje skrijetebi naj kar žlehtno kri izpije Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 tebi naj kar žlahtno kri izpijevampir iz Transilvanijekot vino je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 kot vino jepoljub na ustih žgenaj nikdar ne konča se......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.