prunus 30. november 2011 Prijavi Deli 30. november 2011 in hinavščinapo žilah krožizeleno listje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 Zeleno listje,cedra, brin, bazilika kadilo mire. Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 Kadilo mirekadilo konopljeza dobrim konjem se tudi dobro kadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 za dobrim konjem se tudi dobro kadine vedno in kjerkolije lep dan za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Je lep dan za vse.Resnica ne razumeto kar laži uspe.... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 to kar laži uspese hitro pokvari nana svežem zraku Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. februar 2012 Prijavi Deli 7. februar 2012 Na svežem zrakuširok nasmeh rdečih lic. Zamrzle sledi. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. februar 2012 Prijavi Deli 7. februar 2012 Zamrzle sledime nič ne skrbime nič ne jezi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 ...Me nič ne jezi...Iz zelenega očesarojeva zmaj svet... Avven-Zmaji 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 rojeva zmaj svetv nove okovezačaranega kroga 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Začaranega krogavanj ujeta stonogaboli jo noga Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 boli jo noga to njej je nadloga zunaj grmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Zunaj grminebo s strelo grozi.Zbeži v hišo. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 zbeži v hišoskrij se v omaroustraši tastaro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Ustraši tastaro,Goldu ponudi s pametjo košaro,stari še nismo za v šaro. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 stari še nismo za v šarovsem se je zmešalov bajti gori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 V bajti gori,ker se kosilo smodi.Vročina žari. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 vročina žaripivo se hladina zdravje 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Na zdravje,žlahtna čaša resnice.Smeh in veselje. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 smeh in veseljenapolni naše željepomladi srce 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Pomladi srce,riše obrazu nasmeh.Deliva jutro. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 deliva jutroskupno kavogremo na zabavo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 ...Gremo na zabavo. Daj plešiva z bobni divje do konca... Perkakšns ; 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 23. junij 2012 Prijavi Deli 23. junij 2012 divje do koncapostelja se guncasosedova punca 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 24. junij 2012 Prijavi Deli 24. junij 2012 sosedova puncasnubci pod oknomoče nori Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.