gold 1. julij 2012 Prijavi Deli 1. julij 2012 da sapo vzame midenarnico presušipol pa kažin doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 2. julij 2012 Prijavi Deli 2. julij 2012 pol pa kažin domavaljar pojeližem si rane 1 Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. julij 2012 Prijavi Deli 2. julij 2012 Ližem si rane,življenje išče poti.Pridruži se mi. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. julij 2012 Prijavi Deli 2. julij 2012 pridruži se mine kaži mi zobepa ne kliči mame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 Pa ne kliči mame. Ne bodi takšen otrok.Glavo pokonci. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 glavo pokoncivse se dasamo če voljo imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 samo če voljo imašdobro vsakemu dašin potem trga gate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 in potem trga gatesama misel natene morm se ti upreti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 ne morem se ti upretiprehuda sile kaj naj naredim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 le kaj naj naredimsaj še znorimglava boli Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 glava bolispodaj srbipotem pa skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. julij 2012 Prijavi Deli 3. julij 2012 potem pa skrbinesmiselno se zdia mi ni pomoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 a mi ni pomočibedno se zdiveter odnese skrbi Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 Veter odnese skrbi.Novo upanje.V mojem srcu. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 v mojem srcuzasidral si senikoli ne pozabim te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 nikoli ne pozabim teskrit v dnu srcatam večno boš doma Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 tam boš večno domain ti srce zaigrako te zena pričaka doma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 ko te žena pričaka domaz polno mizo dobrotpotem pa se ti nič ne da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 potem pa se ti nič ne daželiš si le kavča in hladen pirda končno zaužiješ spokojen mir 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 da končno zaužiješ spokonen mirker drugače bo pri hiši hudirnočno kopanje vabi 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 nočno kopanje vabiljubiva se na plažimesec zardeva 1 Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. julij 2012 Prijavi Deli 8. julij 2012 mesec zardevaribice plešejov ritmu salse 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 v ritmu salsese sprostimin ponovno zaživim 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 in ponovno zaživimsvežina jutračiste misli 1 Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 9. julij 2012 Prijavi Deli 9. julij 2012 čiste mislipokvarjene namererazmetano podstrešje 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.