Mihela 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 lahko zlijeta v enos strastjo objetapredano v drugega ujeta Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 14. julij 2012 Prijavi Deli 14. julij 2012 predano v drugega ujetakot dan in nočse dopolnjujeta njuna sveta Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 se dopolnjujeta njuna svetain zdi se, da za trenutekvse drugo izgine. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 vse drugo izginebrez mesečineko luna na zemljo posije.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 ko luna na zemljo posijevse odene se v mesečinobedeče dotika njena čarovnija Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 bedeče dotika njena čarovnijagrešnih se misliskritih v srcu Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 skritih v srcugrešnih misli ni večostaja le odprtost Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Ostaja le odprtost,dotakne se srca,nežne so misli. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 nežne so mislirojeva se ljubezenširi se kot vonj rože Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 širi se kot vonj rožev goloti kožeomamen dotik 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 omamen dotiksivega oslapod skremženo cipreso 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 pod skremženo cipresodan se rojevaosla več ni Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 osla več nisivina izpuhtiostaneš le ti Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 ostaneš le tipotem ti stojikazalec na ročni uri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 kazalec na ročni urikaže uro za vstatiti ti pa bi še malo poležaval.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 ti pa bi še malo poležavalkar spi,en cmok na ličko , pa pa, men se mudi Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Pa pa, men se mudi.Dete mirno spi.Prijateljica luna. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 prijateljica lunamirno čuva nasko zazibljemo se v miren spanec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Ko zazibljemo se v miren spanec....Koprena misli sanja mozaik želja... Ella Fitzgerald; Blue Moon Greta Garbo; Blue Mooon 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 mozaik željav njem Brezimenazdrava in nasmejana 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 zdrava in nasmejana,čistega duha,neskončne lepote 2 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 ..Neskončne lepote...brez spomina na krutostneme sobane... Otroci sveta;http://www.youtube.com/watch?v=MuyiVhtTrNo&feature=related 3 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 neme sobanespregledane bolečinepreslišanega joka 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 veter v vrhovih smrekškrebljanje mišizajtrk brez sira 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 zajtrk brez siramišim ne da miraželijo si ga za podzob. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.