Skoči na vsebino

SATURN

Dadi

Recommended Posts

ma ti si itak en poseben primer......in je temu potrebno komentarje o neptunu v 1h čist drgač tolmačit..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 307
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nimam pojma o astrologiji, samo ful me nekej zadnje čase vleče k njej. Pred časom sem bila pri astrologinji, za vso družino je pogledala v natalne karte in zadnje dni mi stalno prihaja na misel njena trditev: "Bolje slabši aspekt, kot nobenega. " Gre za to, da je tak položaj Saturna pri enem od nas. :eek: :C:

Mi lahko kdo kaj na to temo navrže ali rabte še kej drugih podatkov? :sori: :sori:

Prisrčno hvaležna! xsrcx xsrcx

Sonček naj vas greje!

sma že dve x^x x:Dx

tri!

Jaz imam neptuna total na soncu -0,32 sonce, 0,36 neptun..v strelcu 1.hiška..

Jaz sem šele mutibarič :vragec:

Mislim pa, da mi tranzitni saturn zdajle tvori kvadrat z asc..pa z natalnim saturnom..(shujšala nisem še nič..če bi to kaj pomenilo). :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mam Neptuna na ASC (opozicija luna)... se pritožujejo, da samo z moje face se ne da razbrat kakega razpoloženja sem... xrolleyesx ...

in ko kak dan samo nimam tolk energije in se držim bolj zase, nisem tolk komunikativna,sem bolj tiha, in se počutim drgač vredu, scoolirano... pa mi rečejo že, da izgledam kot da sem slabe volje ... da pri men pa redko vedo, kake volje sem, da me ne morjo naštudirat xrolleyesx ... pišuka me včasih kar mal razjezi, si mislim: ko/če me boš hotel kej mal bolj spoznat, ti bo že bolj jasna moja abeceda xrolleyesx

kaj bi pa bilo, če bi se nas dal takoj naštudirat... Pol ne bi bili več zanimivi, a ne?! Itak je pa vedno veljalo, da ključe na konc dobijo le posvečeni (ker so se zanj potrudili)... x;)x

Še živali v naravi imajo varovalno barvo... le zakaj nek? xrolleyesx

... ampak hinavim pa, z Neptunom na ASC, ne ... mogoče tle kej špila opozicija z luno , kdo ve... x;)x

Stiri ! Jaz sem še hujsi mutibarič :vragec:

ja ok no,....če že čte tko,......sam besedno terminologijo zamenjajte za ustrezno,.....za "dober strateg",...

.....nedvomno neptun v 1.hiši pomeni to.....tko x:px x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Mars opozicija Neptun - čudak, ki se boji sveta in ljudi, izjalovljene akcije x^x Ce se ne motim, Lunca, imas tudi ti tale isti aspekt ? :vio: x:Ix Si pa boljsa do drugih, ker Neptuna nimas v 1. hisi x:px

xrolleyesx Ja, ja, to opozicijo imam. Praviš izjalovljene akcije, maš čist prav. Pri meni tudi pomeni, da mi neptun precej maje mojega vladarja marsa. Enostavno sem slaba pri svoji vztrajnosti. :xx!: Na poti do cilja, se ponavadi obrnem sto metro prej. x:Dx Ndeptuna pa imam v 7 hiši. Večkrat sem se razočarala nad ljudmi, zdaj sem že precej utrjena. x:Dx x;)x

Guest mačona

kako šimfate Neptuna v 1. hiši ... lažnivci, hinavci, pijanci, mutibariči ...

to ni nič. hudo je, če sploh ne veš kdo si, če več ne veš, kdo si ti in kdo so drugi, kaj so tvoje misli in kaj so misli drugih, ... enostavno nimaš nobene identitete. :o|o: :sori:

recimo moj Neptun je drugače vladar 4. hiše. baje da staršev ne poznam v pravi luči. ampak oni mene še bolj ne poznajo, vidijo vse ravno obratno ... ali pa se meni tako "zdi" ... saj meni se tako ali tako vsak dan "zdi" tisoč stvari ... ne, da "mislim" ali "sem prepričana" .... ne, vse se mi samo "zdi". selim se pa tudi čedalje pogosteje ... nimam niti časa se navaditi prav na kakšen kraj ... xrolleyesx

pa saj, če ni to povezano ... da ne vem, od kod sploh sem, od kod izhajam ... zato tudi ne vem kdo sem in kam grem ... xnckrivx

Neptuna pa imam v 7 hiši. Večkrat sem se razočarala nad ljudmi, zdaj sem že precej utrjena. x:Dx x;)x

Veš kaj ti predlagam, da popolnoma nič ne pričakuješ od drugih...naj ti dajo to kar lahko...no ne vem če si me razumela...ker če nič ne pričakuješ tudi razočaran nisi....drugače moj večni problem....PRIČAKOVANJA x?x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona

aha, jaz pa POZNAM eno osebico z Neptunom v 7. hiši. in jo vsak moški slej ali prej razočara, pa na same psihiče naleteva, jim špila psihologa ... ful se nekaj namuči, da bi jim ustregla, pa jo vsi dajejo v nič ... vsaj bilo je tako ... po njenih pripovedovanjih ... zdaj jo pa opazujem ... jih ma ene par na rezervi ... in se sploh več ne trudi za nobenega, prav grdo svinjsko jih je začela izkoriščati (ker je finančno bolj švoh, pol ji pa kupujejo hrano, jo vozijo semintja, ko si zaželi, en ful fajni poba, ki mi ga je ful žal, ji kar kuha in nosi cele vrečke hrane domov misleč, da je njen edini. :sori: :xx!: ) jo vprašam, kaj je pa s tistim pa tistim ... ah, da ne ve, je zmedena, ona hoče samo enega ... torej se maščuje nad vsemi ostalimi, ker tisti, ki ga hoče, je pa do nje realen in krut - ji pove resnico o njej, da s tako nezrelo, neodgovorno žensko on ne bo. :vragec:

pa nobenega občutka za soljudi nima ... mislim, počne res samo tisto, kar se ji zljubi, ne da bi pomislila, če s svojim početje vpliva na počutje ljudi okoli sebe ... potem se pa opravičuje ... :o|o:

kako šimfate Neptuna v 1. hiši ... lažnivci, hinavci, pijanci, mutibariči ...

to ni nič. hudo je, če sploh ne veš kdo si, če več ne veš, kdo si ti in kdo so drugi, kaj so tvoje misli in kaj so misli drugih, ... enostavno nimaš nobene identitete. :o|o: :sori:

recimo moj Neptun je drugače vladar 4. hiše. baje da staršev ne poznam v pravi luči. ampak oni mene še bolj ne poznajo, vidijo vse ravno obratno ... ali pa se meni tako "zdi" ... saj meni se tako ali tako vsak dan "zdi" tisoč stvari ... ne, da "mislim" ali "sem prepričana" .... ne, vse se mi samo "zdi". selim se pa tudi čedalje pogosteje ... nimam niti časa se navaditi prav na kakšen kraj ... xrolleyesx

pa saj, če ni to povezano ... da ne vem, od kod sploh sem, od kod izhajam ... zato tudi ne vem kdo sem in kam grem ... xnckrivx

Nisi edina, veš. xvrtcx

ampak

You're not alone

open your mind

surely I't s plenty to see

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Guest mačona
hvala. xsrcx :flowers: saj za začetek se tega vsaj zavedam in si vsaj poskušam ne več lagati o sami sebi. vse se mi je začelo podirati in poskušam graditi na novo ...

uživaj. xsrcx x:Xx

tnx xsrcx x:)x že začela pa odnehala mal, čakam na soboto sej veš x:Dx x;)x , najboljši dan za branje te knjige

Nikakor nisi edina. Pa verjetno jo tudi ne bom. x^x

ok tudi kul x;)x :vio: , verjetn si že izzven Sadeja al ti pač samo ne potegne nekak....knjigca mislm

:0: :0: ....aha,.... >_>

svašta kaj o sebi tkole zveš x;)x

ja prou res :eek: x:Dx

sma že dve x^x x:Dx

tri ne name pozabit prosm lepo x:Dx xsrcx x;)x

tri!

Jaz imam neptuna total na soncu -0,32 sonce, 0,36 neptun..v strelcu 1.hiška..

Jaz sem šele mutibarič :vragec:

Mislim pa, da mi tranzitni saturn zdajle tvori kvadrat z asc..pa z natalnim saturnom..(shujšala nisem še nič..če bi to kaj pomenilo). :vragec:

ups pomota x:Dx štiri pol no x:Ix xsrcx

moj neptun je strelec 1. bajta 11° 26' 43

aspekte mam pa Saturn trikotnik Neptun Neptun sekstil Pluton xrolleyesx

Stiri ! Jaz sem še hujsi mutibarič :vragec: Nic mi ne dela Neptun na osebne planete, ne na asc., ne na Sonce ne na Luno, ne na Venero, razen opozicijo na Mars v 7. hiso -in je zadost hud : ker je Mars vladar 1. in 5. in 12. hise... mi nismo rojeni za fizicno delo pa napore.

Mars opozicija Neptun - čudak, ki se boji sveta in ljudi, izjalovljene akcije x^x Ce se ne motim, Lunca, imas tudi ti tale isti aspekt ? :vio: x:Ix Si pa boljsa do drugih, ker Neptuna nimas v 1. hisi x:px

:eek: pet x:Xx x:Ix x:Dx

uf zdej pa res neham x;)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Jaz mam tudi Neptuna v 1.hiši :)

Nekje piše tako: za nezadostno izkoriščanje in razvijanje svojih sposobnosti išče razna opravičila, zelo pogosto se tudi izmika in izogiba težavnim in zahtevnim situacijam. Razlog je včasih ta,da Neptun spodjeda njegovo samozavest, vendar gre tudi za sanjavost, pretirano vznesenost in nestvarnost.

Baje je treba tudi pogledat v katerem znamenju je Neptun,ker to podrobneje opredeli kompleksnost njegovega položaja v 1.hiši. Jaz ga imam v Kozorogu. Mi lahko kdo pove kaj o tem?

Sicer pa Neptun v 1.hiši močno vpliva na človekovo osebnost, še posebej močen vpliv ima,če je blizu ascendentni stopnji.

Love me if you dare...

Jaz mam tudi Neptuna v 1.hiši :)

Nekje piše tako: za nezadostno izkoriščanje in razvijanje svojih sposobnosti išče razna opravičila, zelo pogosto se tudi izmika in izogiba težavnim in zahtevnim situacijam. Razlog je včasih ta,da Neptun spodjeda njegovo samozavest, vendar gre tudi za sanjavost, pretirano vznesenost in nestvarnost.

Baje je treba tudi pogledat v katerem znamenju je Neptun,ker to podrobneje opredeli kompleksnost njegovega položaja v 1.hiši. Jaz ga imam v Kozorogu. Mi lahko kdo pove kaj o tem?

Sicer pa Neptun v 1.hiši močno vpliva na človekovo osebnost, še posebej močen vpliv ima,če je blizu ascendentni stopnji.

bi se kr strinjala na momente ja xsrcx x;)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Guest mačona
tnx xsrcx x:)x že začela pa odnehala mal, čakam na soboto sej veš x:Dx x;)x , najboljši dan za branje te knjige

dbest. :2src: :palec:

poleg tega naj bi ob sobotah pomagali ostarelim in vsem šibkim, ker s tem izražamo spoštovanje do Saturna. x:)x

uh, a so to mene opisovali? :sori:

najhuje je, da mam Luno v inkonjunkciji z Neptunom ... pravi potencial za izkoriščanje. ampak spoznavam tudi energije svojega Marsa. te pa tudi niso švoh. to bo treba nekako uravnotežiti.

edino fajno, kar mam od tega Neptuna je, da mam lepe svetleče učke. ja, pa pogled mam tudi odsoten ...

kje pa piše, da je pomembno, v kerem znamenju je? pri generacijskih planetih pa to res ni bistveno.

Veš kaj ti predlagam, da popolnoma nič ne pričakuješ od drugih...naj ti dajo to kar lahko...no ne vem če si me razumela...ker če nič ne pričakuješ tudi razočaran nisi....drugače moj večni problem....PRIČAKOVANJA x?x

:palec: x;)x Seveda je krivično samo pogledat neptuna v 7 hiši in takoj rečt, ta in ta bo pa razočarana. Važno je, kako je neptun natalno aspektiran. Jaz sem vesela, da imam čisti trigon z luno, tako, da mi filing sam pove kolk je ura. x;)x x:Dx

Na splošno sem govorila o pričakovanjih...kaj ti pač to prinese a ne...če se ne izpolnijo kar je zelo pogosto smo potem razočarani, kar se pa lahko ponavlja znova in znova, dokler ne dojamemo da od ljudi ne morem nič pričakovati....no ne vem če zdaj kaj bolje razumeš...
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Na splošno sem govorila o pričakovanjih...kaj ti pač to prinese a ne...če se ne izpolnijo kar je zelo pogosto smo potem razočarani, kar se pa lahko ponavlja znova in znova, dokler ne dojamemo da od ljudi ne morem nič pričakovati....no ne vem če zdaj kaj bolje razumeš...

Saj ne, da človek ne bi smel nič pričakovati. Problem je, ker ti pričakovanje ustvari neko sliko resničnosti - ki pa nima veze z resničnostjo ... in potem se ti svet podre. :sori:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...