Pinka 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Točno tako Kukica Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Moj saturn je full slabo aspektiran..Pa še v 7.hiši je po vrhu..Tvori kvadrat z luno v 8.hiši... :xx!: ,opozicijo z ascedentom,kvadrat z uranom(9.hiša),opozicijo z marsom1.hiša,no z plutonom in neptunom pa trigon. Sam mi niti ne gre tk slabo.. Sem zelo odgovorna,resna ,točna ,odločna..Pa mladosten videz mam,prav zaradi njega,baje.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Sam mi niti ne gre tk slabo.. Sem zelo odgovorna,resna ,točna ,odločna..Pa mladosten videz mam,prav zaradi njega,baje.. Saj saturn hoče samo to, sej ni noben bav, bav, če imaš te lastnosti, očitno poznaš njegovo nalogo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Saj saturn hoče samo to, sej ni noben bav, bav, če imaš te lastnosti, očitno poznaš njegovo nalogo. Poznam,poznam... Za mnoge sem pač zelo dolgočasno ,vztrajnno in resno bitje.. Ampak nisem samo to..sem še veliko več... Lunca...Veš full dost razmišljam o aspektu saturn opozicija ASC,ki ga imam v natalni karti.Kot ASc vodnar bi mogla biti bolj odkačena,imeti svoj stil (kot Josipa Lisac)ali kaj takšnega..pa nimam nič od tega..Mogoče je videz res malo drugačen ,no men se zdi..da sem drugačna od drugih...nekdo mi je rekel ,da je nekaj odmaknjenega v meni...Tako se tudi večkrat počutim.. Kaj pa vem??Ali je možno ,da aspekt saturn opozicija ASC prinaša v mene težnjo k popolnosti???Ker saturn je pač neizprosen in od nas zahteva le najboljše??Res bom vesela,če mi boš mal razložila ta aspekt..Sj sem že dost prebrala v njemu...samo nisem še našla bistva. Vladar ASC je uran in je v 9.hiši v škropijonu:tvori naslednje aspekte:uran konjukcija lunauran trigon sonceuran trigon merkururan kvadrat saturn uran kvadrat ASC Zanimivo mi je tudi to ,da je saturn vladar moje 12.hiše...Nekako se mi zdi,da sem tudi zato rada veliko sama,odmaknjena od drugih??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Poznam,poznam... Za mnoge sem pač zelo dolgočasno ,vztrajnno in resno bitje.. Ampak nisem samo to..sem še veliko več... Lunca...Veš full dost razmišljam o aspektu saturn opozicija ASC,ki ga imam v natalni karti.Kot ASc vodnar bi mogla biti bolj odkačena,imeti svoj stil (kot Josipa Lisac)ali kaj takšnega..pa nimam nič od tega..Mogoče je videz res malo drugačen ,no men se zdi..da sem drugačna od drugih...nekdo mi je rekel ,da je nekaj odmaknjenega v meni...Tako se tudi večkrat počutim.. Kaj pa vem??Ali je možno ,da aspekt saturn opozicija ASC prinaša v mene težnjo k popolnosti???Ker saturn je pač neizprosen in od nas zahteva le najboljše??Res bom vesela,če mi boš mal razložila ta aspekt.. Sigurno bi bila s tvojim ASC v vodnarju veliko bolj odkačena, če ne bi imela tako postavljenega saturna, ki te precej oblikuje tako, kot je všeč njemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Sigurno bi bila s tvojim ASC v vodnarju veliko bolj odkačena, če ne bi imela tako postavljenega saturna, ki te precej oblikuje tako, kot je všeč njemu. Definitvno sem prav zaradi tega aspekta bolj resna,zadržana,odgovorna,nočem izstopati... Kot otrok sem bila zelo resna ,vsi so se čudili mojemu razmišlanju,ki je bil podoben razmišljanju neke odrasle osebe...Potem je pa še tu luna kvadrat saturn...Tudi čustveno me je zgleda oblikoval saturn po svoje..Edino ambicioznosti mi manjka,pa bi bla prava kozoroginja..Nimam dobenga pozitivnega in niti negativnega aspekta med soncem in saturnom... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Edino ambicioznosti mi manjka,pa bi bla prava kozoroginja..Nimam dobenga pozitivnega in niti negativnega aspekta med soncem in saturnom... Ja škoda, če bi imela tak aspekt, sploh trigon, bi bla bolj ambiciozna in vztrajna. Ampak ne bomo nč jamral, kaj nimamo, ampak izkoristili tisto, kar imamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 lisbona, ti js posodim ta trigon..zravn pa še trigon z venero Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 lisbona, ti js posodim ta trigon..zravn pa še trigon z venero Ne bi ti kr tko ponujala trigonov, če bi se dalo, hahahahahaa. sploh pa tega jupitra z venero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 prodam pa merkur kvadrat saturn....oz šenkam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Klarus jz bi tud tega najraj kr zbrisala, da ga sploh noben ne bi imel Lisbona tebe pa čist štekam, ko si omenla, da te imajo za dolgočasno ipd. Jaz isto delujem tako. S tem, da imam jaz Asc v Kozorogu kar pomeni, da je moj vladar Saturn...mi ni čist nič pri srcu, ker mi daje to strogost in nesproščenost hkrati pa polno skrbi...delujem pa tud dolgočasno in to samo zato, ker ne govorim toliko kot drugi ampak to še ne pomeni, da nisi zanimiva ko te nekdo spozna...pač rabimo več časa, da se sprostimo mi Saturnovci...je pa res, da mi ljudje ki veliko govorijo tako ali tako ne pašejo, ker večino časa govorijo brez veze... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Lisbona tebe pa čist štekam, ko si omenla, da te imajo za dolgočasno ipd. Jaz isto delujem tako. S tem, da imam jaz Asc v Kozorogu kar pomeni, da je moj vladar Saturn...mi ni čist nič pri srcu, ker mi daje to strogost in nesproščenost hkrati pa polno skrbi...delujem pa tud dolgočasno in to samo zato, ker ne govorim toliko kot drugi ampak to še ne pomeni, da nisi zanimiva ko te nekdo spozna...pač rabimo več časa, da se sprostimo mi Saturnovci...je pa res, da mi ljudje ki veliko govorijo tako ali tako ne pašejo, ker večino časa govorijo brez veze... Sj jz sem zanimiva..Sam rabim čas,da se pokažem takšna kot sem, da se sprostim..Kot si sama zgoraj napisala,rabimo mi saturnovci več časa ,da se sprostimo... Joj..men tud ne pašejo ljudje,ki veliko govorijo in hočejo biti non-stop v središču pozornosti..Jz tud ne govorim preveč..no v veliki družbi ne,ko sem v dvoje pa full rada govorim in razglabljam o tem in onem.Ljubše mi je biti v manjši družbi. Podobni sva si.. prodam pa merkur kvadrat saturn....oz šenkam LOL!! Jz pa podarim saturn opozicija ASC in saturn kvadrat luna... Sj ne..čist nič ne podarim.. Vse aspekte mam rada..saj so moji in so me izoblikovali v to kar sem danes...-najbolj nepopolno bitje na svetu! Končno poskušam uživati v tej svoji nepopolnosti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Le od kod taksno mnenje o sebi Ma ,dovolj mi je te težnje k popolnosti.Morem se sprejet v vsej svoji nepopolnosti in živeti bolj sproščeno življenje... In kaj je narobe z nepopolnostjo??? Mogoče sem malo pretiravala,ko sem napisala ,da sem najbolj nepopolno bitje na svetu..pač rada pretiravam. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Sj jz sem zanimiva..Sam rabim čas,da se pokažem takšna kot sem, da se sprostim..Kot si sama zgoraj napisala,rabimo mi saturnovci več časa ,da se sprostimo... Joj..men tud ne pašejo ljudje,ki veliko govorijo in hočejo biti non-stop v središču pozornosti..Jz tud ne govorim preveč..no v veliki družbi ne,ko sem v dvoje pa full rada govorim in razglabljam o tem in onem.Ljubše mi je biti v manjši družbi. Podobni sva si.. LOL!! ja tudi jaz zelo dobro funkcioniram na ena ena odnos, če je pa več folka se pa kar zgubim...nekako se tudi ne morem posvetiti toliko ljudem naenkrat zato imam raje tudi jaz manjše družbe...se mi zdi, da me množice dušijo...pa to ne pomen, da ne grem zaradi tega nikamor, sigurno, da grem rada na kakšne koncerte ipd....drugače ko sem pa v dvoje pa govorim včasih kar mal preveč...pa filozofiram tud na veliko ha ha... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ja tudi jaz zelo dobro funkcioniram na ena ena odnos, če je pa več folka se pa kar zgubim...nekako se tudi ne morem posvetiti toliko ljudem naenkrat zato imam raje tudi jaz manjše družbe...se mi zdi, da me množice dušijo...pa to ne pomen, da ne grem zaradi tega nikamor, sigurno, da grem rada na kakšne koncerte ipd....drugače ko sem pa v dvoje pa govorim včasih kar mal preveč...pa filozofiram tud na veliko ha ha... Lp Ja..mene tud množice dušijo...In isto tud jz zato ne ostajam doma v svojem malem svetu..tud grem kdaj na kak koncert ali kaj podobnega..Ljubše pač mi je v manjši družbi ...se bolj sprostim in sem bolj jaz. Lp tudi tebi:) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 se bolj sprostim in sem bolj jaz.Lp tudi tebi:) To je pa tud najpomembnejše Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Ma ,dovolj mi je te težnje k popolnosti.Morem se sprejet v vsej svoji nepopolnosti in živeti bolj sproščeno življenje... Seveda, pravilno, kje pa piše, da se moramo primerjati z drugimi, gledati na to, da bomo všeč drugim. Bodimo to, kar smo, brez matranja, bolj se boš trudila biti popolna, slabše bo, kajti tudi tu velja naravni zakon. Bodi to, kar si in zahvali se za to, kar SI. Vse drugo bo prišlo samo od sebe v taki meri, kot si želiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Seveda, pravilno, kje pa piše, da se moramo primerjati z drugimi, gledati na to, da bomo všeč drugim. Bodimo to, kar smo, brez matranja, bolj se boš trudila biti popolna, slabše bo, kajti tudi tu velja naravni zakon. Bodi to, kar si in zahvali se za to, kar SI. Vse drugo bo prišlo samo od sebe v taki meri, kot si želiš. To si pa super napisala... Si morem tale tvoj post vcepit v glavo... To je bistvo...vse drugo potem res pride samo od sebe... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Saturn je itak car ... moj best friend ... ohranjam Jupitra in Urana samo zase ... v povezavi s trigonom z Luno iščem moči samo zase. če že moram met tist kvadrat s Saturnom in Luno, ki je vir vseh frustracij, vzorcev in trpljenja. Saturn, ti pa kr ... sam da zbruham ... je lažje pol. deli kar čš, še vedno je blo pol bolje.boli me kurac, lahko se smilim sama sebi, lahko sem deprasta, lahko sem neješčna, lahko sem molčeča, lahko sem odmaknjena, lahko zablužena, lahko sama, sama v prostoru. ker želim. bit sama s sabo. bolj se nekam silim, večji drek si prostovoljno nakopljem povsod in bolj ostajam sama. raziskovati sebe je najlepše. dolgčas ne obstaja več. telefon bi najraje izklopila. denarja mam pa zadost. zaenkrat. mislim, da bom ful shujšala. če se bom poslušala. heheh, Saturn gre dol z Venere. ko gre čez Sonce, bom pa zbolela. vem to. je že čas. predolgo sem že zdrava. čutim v kosteh. o MC-ju in Merkurju je pa najbrž prezgodaj razmišljat. pa tud vedet nočem. upam, da ne bom mela še bolj črnih misli takrat al samomor. Saturn čez Venero mi jo je pa ZAGODEL prejšnji teden TOTALNO. pozabila doma celo toaletno torbico s komplet make upom in pinceto in pilico ... vsaj pinceto in pilico in maskaro sem si morala it kupit. tako golo sem se počutila. obožujem make up. da žarim. in da se skrijem. še nekaj. čez 9. hišo tr. Saturn je zame tako ali tako najpomembnejša stvar ... kaj nimam 9. hiše bolj naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Saturn čez Venero mi jo je pa ZAGODEL prejšnji teden TOTALNO. pozabila doma celo toaletno torbico s komplet make upom in pinceto in pilico ... vsaj pinceto in pilico in maskaro sem si morala it kupit. tako golo sem se počutila. obožujem make up. da žarim. in da se skrijem. No dokler bodo samo take posledice glede tranzita saturna na venero, potem ni omembe vredno. To, da si pozabila, poglej raje aspekt merkurja ali neptuna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Lunca ... jaz mam v natalu Merkur kvadrat Neptun. ni fajn. Merkur je zame ful pomebnen v 10. bajti, pol pa ta Neptun v 1. ... jao. nisem ravno pozabljiva, zmedena pa dostkrat. me pa čaka drugo leto tr. Pluton kvadrat na nat. Merkur. Party. verjetno bom spucala negativne vzorce. ker bo istočasno tr. Saturn na Soncu in MC ... se vse sklada. da ne bo tako hudo, imam vmes še trigon Jupitra na Venero ... bom požela, kar zdaj preko Saturna sejem. po moje no. pa Jupiter bo šel v 2. hišo. bo pa Saturn zagodel asc, jupitru, uranu ... kvadrat. vse mora bit ... je vse prav kot mora bit in lekcije ... so dorodošle in potrebne za razvoj ... da že končno prebolim un sonce kvadrat jupiter in uran v natalu. Saturn ... je pa prinesel tud denarne ovire, težko sem dobila en dolg nazaj. s plačo pa vse tekoče, s službo. kul. pa razjasnila sem si odnos do dela in denarja in tak ... do sebe ... lastne vrednosti. al pa še ne čist ... in bo še treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Lunca ... jaz mam v natalu Merkur kvadrat Neptun. ni fajn. Merkur je zame ful pomebnen v 10. bajti, pol pa ta Neptun v 1. ... jao. nisem ravno pozabljiva, zmedena pa dostkrat. me pa čaka drugo leto tr. Pluton kvadrat na nat. Merkur. Party. verjetno bom spucala negativne vzorce. ker bo istočasno tr. Saturn na Soncu in MC ... se vse sklada. da ne bo tako hudo, imam vmes še trigon Jupitra na Venero ... bom požela, kar zdaj preko Saturna sejem. po moje no. pa Jupiter bo šel v 2. hišo. bo pa Saturn zagodel asc, jupitru, uranu ... kvadrat. vse mora bit ... je vse prav kot mora bit in lekcije ... so dorodošle in potrebne za razvoj ... da že končno prebolim un sonce kvadrat jupiter in uran v natalu. Saturn ... je pa prinesel tud denarne ovire, težko sem dobila en dolg nazaj. s plačo pa vse tekoče, s službo. kul. pa razjasnila sem si odnos do dela in denarja in tak ... do sebe ... lastne vrednosti. al pa še ne čist ... in bo še treba. No saj že precej veš, tisti kvadrat neptuna tvoj merkur kdaj popelje v kakšne iluzije, kakšna nerealna razmišljanje, vendar pa v celotni karti merkur ni samo negativno aspektiran. Paziti moraš, da v prometu ne ponagaja neptun, kajti to kaže na raztresenost in sam razum (merkur-promet). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 tako, končno je Saturn ven iz Leva, čeprav se mi zdi, da vstopa ravno v mojo 12. hiško... hm, hm... mogoče so njegovi tranziti v tem trenutku malce boljši,... imam pa občutek da T.Mars na N. Saturn ravno ne vpliva najboljše. Saturn je na 16.03 stopinje Dvojčka, 9.hiša in poleg ostalih povezav tvori kvadrat na Asc. Ne vem ful sem razdražena, nezadovoljna sama s seboj, občutek imam da nekaj bo, ne vem kaj, nekaj pomembnega, vendar v sebi čutim moč ki jo ne znam spraviti iz sebe... torej ena sama zmešnjava. In nekako čutim da je Saturn tule v povezavi... ok na Plutona raje niti ne pomislim tam ob mojem Soncu..a so ti občutki povezani s Saturnom? Pa še brez motivacije sem... to je pri meni nenavadno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 a so ti občutki povezani s Saturnom? Pa še brez motivacije sem... to je pri meni nenavadno.. Mars na saturnu res prinaša čudne filing, saturn je počasen, mars želi akcijo, zato taka konjukcija človeka bega. Je pa res, da današnji krajec v dvojčku precej vse poudari in zato tako počutje. Tudi bližajoči se sončni mrk v devici na 18 stopinji, to pomeni v kvadratu s saturnom, naredi svoje. Sem omenila že včeraj, da je v zraku polno kvadratur, tudi mars in uran sta v kvadratu, uran tudi pritiska na tvoj natalni saturn. Je kar nekaj napetosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Še jest, še jest!! Konec naslednjega leta mi gre Jupiter na Venero in Merkurja in bo delal sekstil z Luno in trigon z samim sabo. Saturn mi bo prilezel v 7H v devičko in bo na Vertexu! Vertex dela veliki trigon z Venero (v konjukciji z Merkurjem) in Jupitrom. A se bom zaljubil? DA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.