lunca 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Še jest, še jest!! Konec naslednjega leta mi gre Jupiter na Venero in Merkurja in bo delal sekstil z Luno in trigon z samim sabo. Saturn mi bo prilezel v 7H v devičko in bo na Vertexu! Vertex dela veliki trigon z Venero (v konjukciji z Merkurjem) in Jupitrom. A se bom zaljubil? DA! Sigurno bo tranzit jupitra na venero in merkurja v lepem aspektu še z luno, vezan na dobre in lepe odnose z ženskami, zato bo sigurno ljubezen na pohodu. Saturn v sedmi hiši ti bo dajal resen odnos do nje, zato bo verjetno kar precej resno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Če gledam za nazaj tokrat saturn ni pustil takšnega pečata v mojem lajfu, kot takrat ko bil v raku -in pri meni v 8.hiši.Nič tako zelo posebnega se ni zgodilo v tem dveinpol letnem obdobju..kar za prejšnje ne bi mogla reči.bo pa verjetno čisto druga pesem zdaj, ko bo v 10.hiši pa še na luno bo naletel vmes in plutona..bomo videli so rekli:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Če gledam za nazaj tokrat saturn ni pustil takšnega pečata v mojem lajfu, kot takrat ko bil v raku -in pri meni v 8.hiši.Nič tako zelo posebnega se ni zgodilo v tem dveinpol letnem obdobju..kar za prejšnje ne bi mogla reči.bo pa verjetno čisto druga pesem zdaj, ko bo v 10.hiši pa še na luno bo naletel vmes in plutona..bomo videli so rekli:)) Saturn se v raku in levu zelo slabo počuti, zato bo v devici precej bolj konstruktiven, mogoče malo težje za tiste, ki imajo prehod saturna čez celo četico planetov. Drugače pa bo zahteval delo, skrb za zdravje. Pri tebi prehod čez 10 hišo že tako kaže posel, zato bo pomenil, da boš verjetno še več energije vlagala na tem področju, luno bo malo ohladil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 No vidiš. Se je že začelo. Nikak ne morem iz prehlada, pa ledvice, pa hemoroide sem si še naložila. Luna v devici pa itak ni preveč vroča(hvala bogi za sco venero), tak da skoraj ledena tudi ne bi rabla ratat no:))Hvala Lunca Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 No vidiš. Se je že začelo. Nikak ne morem iz prehlada, pa ledvice, pa hemoroide sem si še naložila. Luna v devici pa itak ni preveč vroča(hvala bogi za sco venero), tak da skoraj ledena tudi ne bi rabla ratat no:))Hvala Lunca Škorpionova venera bo imela podržko od saturna v sekstilu, tko, da ne bo preveč ohlajena. Mogoče ni mišljena luna tako na ohladitev čustev, možni so tudi vplivi saturna na tvojo luno (mama)? Tranzit saturna, seveda je odvisno od let posameznika, vpliva tudi na blokade, zdravstvene težave pri enem od staršev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 ma hvala kurcu da se je spokal iz leva, majku mu jebem, se te pošten človek more malo uživat razvrata tut zakaj se ti je pa tako ,zelo, zameril? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 zakaj se ti je pa tako ,zelo, zameril? Čveka, šele z leti ugotovijo, da saturn sploh ni največje zlo od tranzitov. Očitno še nimajo tolk let, da bi jim zagnoju uran in pluton. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 par dni me bega eno vprašanje ... od vseh malefikov ... a Neptun sploh lahko prinese karkoli dobrega v tranzitih? se mi zdi, da Saturn, Uran in Pluton na koncu koncev le niso tako zlobni, vsak odnese nesnago, vsak naredi svoje, ampak ko je tranzit mimo, je nekako bolje in lažje. kaj pa Neptun? ni Neptun največje zlo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 par dni me bega eno vprašanje ... od vseh malefikov ... a Neptun sploh lahko prinese karkoli dobrega v tranzitih? se mi zdi, da Saturn, Uran in Pluton na koncu koncev le niso tako zlobni, vsak odnese nesnago, vsak naredi svoje, ampak ko je tranzit mimo, je nekako bolje in lažje. kaj pa Neptun? ni Neptun največje zlo?..zanimivo vprasanje... tut jaz sem se to spraseval... v bistvu vec kot ne prinese zmedo... ti da pa po drugi strani tut moznost stvari razcistit... ko je mimo seveda... drugace pa ce si cist, ti lahko tut v slabih cajtih prinese tisto dimenzijo nebes... naprimer v ljubezni ko gre neptun cez venero al pa kaj tazga......drugac je pa super za kaksne umetnike, medisjke osebe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 kaj pa Neptun? ni Neptun največje zlo? Neptunove energije je možno v pozitivnem izkoristit v umetniške svrhe, sicer pa pod njegovimi tranziti bolj plavamo, kot živimo. Mogoče se celo kakšnega obdobja pod njegovim tranzitom kasneje niti ne spomnimo. Smo nekako idealistično zavedeni. Poglej kakšne aspekte imaš v natalu, sicer ni tako hudo. Tudi na vse znake deluje drugače. Na vsak način deluje najmočneje na ribe, ribe po ASC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Čveka, šele z leti ugotovijo, da saturn sploh ni največje zlo od tranzitov. Očitno še nimajo tolk let, da bi jim zagnoju uran in pluton. aha :xx!: počakajmo Lunca, prihaja Mars v opozicijo na Pluton Eksaltacija se bo dovršila 21.9.07 ko se bosta nahajala tako Mars kot Plutonna 27.stopinji (Strelec/Dvojček) in naredila kvadrat na Sonce, na 29.st.Device. Torej bo šlo kar za T kvadrat. Konfliktne energije treh planetov od tega dveh malefičnih. Da padeš dol. Bo potrebno malo hiše in tranzitne aspekte prečekirat,ja . LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 par dni me bega eno vprašanje ... od vseh malefikov ... a Neptun sploh lahko prinese karkoli dobrega v tranzitih? se mi zdi, da Saturn, Uran in Pluton na koncu koncev le niso tako zlobni, vsak odnese nesnago, vsak naredi svoje, ampak ko je tranzit mimo, je nekako bolje in lažje. kaj pa Neptun? ni Neptun največje zlo? Neptun, v tranzitu, ne prinese nič dobrega, saj je to čas, ko tavamo in brcamo v meglo. To je čas ko smo prepričani, da delamo vse prav, v bistvu je ravno obratno. V tem času naredimo največ napak.V primeru,da Neptunu dovolimo, da pokaže svojo višjo oktavo (Samson) bo njegov tranzit prinesel uspavano kreativnost oz. občutek povečane in boljše kreativnosti, vendar smo še vedno pri kalupu nerealnega sveta.Vsekakor je dobro imeti hišo in planete na katere Neptun aspektira, nonstop pod nadzorom sicer zelo hitro postanemo žrtev napak in iluzij.Ko se Neptun pomakne iz določene hiše(planeta) vidimo svet v pravi luči.Čisto možno pa je, da je takrat za popravljanjenapak prepozno. Naj dodam, da je Neptun planet,ki 'raztaplja' meje, katere je postavil Saturn.Če želimo sebi dobro potem bomo v času, ko nam Neptun tranzitira, za nas pomembno polje, odložili vsako življensko važno odločitev. Torej Mačona,bravo.Kaže, da si Neptuna dobro pogruntala in ga boš znala obvladovati kjerkoli se bo pojavil na važnejši točki,aspektu oz.hiši. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Neptun, v tranzitu, ne prinese nič dobrega, saj je to čas, ko tavamo in brcamo v meglo. To je čas ko smo prepričani, da delamo vse prav, v bistvu je ravno obratno. V tem času naredimo največ napak.V primeru,da Neptunu dovolimo, da pokaže svojo višjo oktavo (Samson) bo njegov tranzit prinesel uspavano kreativnost oz. občutek povečane in boljše kreativnosti, vendar smo še vedno pri kalupu nerealnega sveta.Vsekakor je dobro imeti hišo in planete na katere Neptun aspektira, nonstop pod nadzorom sicer zelo hitro postanemo žrtev napak in iluzij.Ko se Neptun pomakne iz določene hiše(planeta) vidimo svet v pravi luči.Čisto možno pa je, da je takrat za popravljanjenapak prepozno. Naj dodam, da je Neptun planet,ki 'raztaplja' meje, katere je postavil Saturn.Če želimo sebi dobro potem bomo v času, ko nam Neptun tranzitira, za nas pomembno polje, odložili vsako življensko važno odločitev. Torej Mačona,bravo.Kaže, da si Neptuna dobro pogruntala in ga boš znala obvladovati kjerkoli se bo pojavil na važnejši točki,aspektu oz.hiši. LPja, ni čudno, da nimam doma. nikjer nisem doma. res. mislim, da nikoli ne bom. celo življenje se bom selila in nikoli ne bom imela občutka varnosti. jebiga, sem že vajena.Neptun je pri meni vladar 4. hiše. nahaja se v 1. hiši. dela trigon na Venero in ŽAL kvadrat na Merkur.super, da mi zdaj tranzitira 3. hišo. :xx!: še lepše mi bo, ko mi bo 4. in IC. najbolje, da se preselim na cesto. :xx!: sem vedla, da ni nič prida ta nesnaga od Neptuna. od umetnosti se ne da živet. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Kaj mi lahko prinese tranzitni Saturn v kvadratu z natalnim Uranom in Marsom? Tole so nekateri polozaji... Saturn v tehtnici v 12. hisi Uran v strelcu v 1. hisi Mars v strelcu v 1. hisi Oz. kar takole: 21.9.1982, 9:41, Celje Pobralo me menda ne bo? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Počakajte, da Saturn pride v 8. hišo! Nič seksa! Vsaj pri meni je tako. Kljub želji, da bi bilo drugače. Najprej nisem smela zaradi nevarnosti splava, potem nisem mogla, ker sem imela hudo glivično vnetje skozi vso nosečnost, potem sem bila pri porodu pošteno spodaj rezana in sedaj boli samo, ko pomislim, da bi ... sumim, da so me preveč zašili. KOMAJ ČAKAM, da se mi spoka ven iz te hiše! Še dva meseca ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Kje gledaš tranzite čez hiše? Jz gledam tranzite na astro.com, pa tm ne izpisuje hiš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Kje gledaš tranzite čez hiše? Jz gledam tranzite na astro.com, pa tm ne izpisuje hiš... Mantis je enkrat napisala dost natančna navodila. Drugače pa, ko se logiraš, greš na Free horoscopes, Extended chart selection in nato izbereš natal chart and transits. Tam nek. Potem imaš pa itak svojo kartico s hišami in naokrog z zeleno barvico označene planete. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Počakajte, da Saturn pride v 8. hišo! Nič seksa! Vsaj pri meni je tako. Kljub želji, da bi bilo drugače. Najprej nisem smela zaradi nevarnosti splava, potem nisem mogla, ker sem imela hudo glivično vnetje skozi vso nosečnost, potem sem bila pri porodu pošteno spodaj rezana in sedaj boli samo, ko pomislim, da bi ... sumim, da so me preveč zašili. KOMAJ ČAKAM, da se mi spoka ven iz te hiše! Še dva meseca ... Eh..pretiravaš. Torej si bila 2 leti(ali celo več) brez sexa..Kako pa si zanosila??? Če je blo pri tebi tako,to ne pomeni,da bo/je pri drugih ,ki imajo T saturna v 8.hiši isto. A ni potebno gledati še drugih tranzitov ,pa progresije ,solar za tista leta?? Meni pride saturn v 8.hišo oktobra 2009 in bo v njej do decembra 2012...Kar tri leta,da bi bla brez sexa...Malo kruto,a ni??? In to v svojih najbolj plodnih letih...Pa še pluton ,severni vozel in luna so v 8.hiši...Pestro bo...Sem prepričana.. Sploh pa ,saturn je čist kul..jz sem že navajena živeti z njim... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Eh..pretiravaš. Torej si bila 2 leti(ali celo več) brez sexa..Kako pa si zanosla??? Če je blo pri tebi tako,to ne pomeni,da bo/je pri drugih ,ki imajo T saturna v 8.hiši isto. A ni potebno gledat še drugih tranzitov ,pa progresije ,solar za tista leta?? Men pride saturn v 8.hišo oktobra 2009 in bo v njej do decembra 2012...Kar tri leta,da bi bla brez sexa...Malo kruto,a ni??? In to v svojih najbolj plodnih letih...Pa še pluton ,severni vozel in luna so v 8.hiši...Pestro bo...Sem prepričana.. Sploh pa ,saturn je čist kul..jz sem že navajena živet z njim... Prvič: Ko sem napisala svoj post, je bil mišljen bolj v šali kot smrtno resno. Normalno, da se pri vseh tranzit Saturna ne odraža isto. Konec koncev 8. hiša ni zadolžena samo za spolne zadeve, ampak za cel kup drugih.Drugič: Glede na to, da se ne obremenjujem preveč zaradi pomanjkanja seksa, ampak se trenutno moje življenje bolj vrti okoli materinstva, pomanjkanja spanca, kronične utrujenosti in stresa, mi solarec ni s prstom pokazal na obdobje suše. In tudi progresije so mi v ospredje postavile materinstvo in otroka, ki sem si ga zelo želela. Tako da tranzit Saturna pri meni kaže na pomanjkanje spolnosti, ampak ne v obremenjujočem smislu, saj je poskrbel, da nimam želje po seksu. V tem času sva imela s partnerjem priložnost poglobiti najin čustven odnos, ki je bil prej bolj v ozadju. Torej, to je bila očitno lekcija Saturna.Tretjič: Odvisno, kako veliko hišo imaš, toliko časa pa Saturn potuje po njej. Jaz imam v 8. hiši tudi Jupitera in dokler je bil z njim v konjukciji je bilo vse ok. Potem je pa Jupitera zapustil in ... situacija je takšna kot sem opisala. Zanosila sem dokler je bil še v konjukciji z Jupiterom. Brez seksa pa sem skoraj 1 leto in 5 mesecev, če sem bolj natančna. Odkar sem spolno aktivna, sem bila najdlje nedejavna največ 2 meseca, zato je bilo tudi meni težko verjeti, da je lahko nekdo toliko časa brez seksa. Pa to ni mogoče le v teoriji, ampak tudi v praksi. Če bi napisala svoj prejšnji post bolj resno, bi napisala, da bodite pozorni, ker lahko tranzit Saturna v 8. hiši ponagaja v vašem spolnem življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Prvič: Ko sem napisala svoj post, je bil mišljen bolj v šali kot smrtno resno. Normalno, da se pri vseh tranzit Saturna ne odraža isto. Konec koncev 8. hiša ni zadolžena samo za spolne zadeve, ampak za cel kup drugih.Drugič: Glede na to, da se ne obremenjujem preveč zaradi pomanjkanja seksa, ampak se trenutno moje življenje bolj vrti okoli materinstva, pomanjkanja spanca, kronične utrujenosti in stresa, mi solarec ni s prstom pokazal na obdobje suše. In tudi progresije so mi v ospredje postavile materinstvo in otroka, ki sem si ga zelo želela. Tako da tranzit Saturna pri meni kaže na pomanjkanje spolnosti, ampak ne v obremenjujočem smislu, saj je poskrbel, da nimam želje po seksu. V tem času sva imela s partnerjem priložnost poglobiti najin čustven odnos, ki je bil prej bolj v ozadju. Torej, to je bila očitno lekcija Saturna.Tretjič: Odvisno, kako veliko hišo imaš, toliko časa pa Saturn potuje po njej. Jaz imam v 8. hiši tudi Jupitera in dokler je bil z njim v konjukciji je bilo vse ok. Potem je pa Jupitera zapustil in ... situacija je takšna kot sem opisala. Zanosila sem dokler je bil še v konjukciji z Jupiterom. Brez seksa pa sem skoraj 1 leto in 5 mesecev, če sem bolj natančna. Odkar sem spolno aktivna, sem bila najdlje nedejavna največ 2 meseca, zato je bilo tudi meni težko verjeti, da je lahko nekdo toliko časa brez seksa. Pa to ni mogoče le v teoriji, ampak tudi v praksi. Če bi napisala svoj prejšnji post bolj resno, bi napisala, da bodite pozorni, ker lahko tranzit Saturna v 8. hiši ponagaja v vašem spolnem življenju. Glede na to,da nisi dodala dobenga smeška zraven ,se mi je tvoj post zdel dokaj resen.. Lahko bi že prej napisala,da si tudi zanosila ,ko je bil v tej hiši in ,da si poglobila čustveno vez s partnerjem...Potem bi cel post deloval čist drugače..ne pa ,da si same negativne strani naštela..Kot ,da je saturn najhujše zlo... :xx!: To pa tolk sovražim,ko nekdo sam negativno izpostvi,pozitivnega pa ne. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ola Lisbona, da te malo potolažim...pri meni je Saturn zdaj že nekaj časa v 8. hiši pa je seksa še vedno dosti ...mogoče je želja po njemu samo malenkost manjša... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Meni je pa Saturn čisto odnose zmašal...ampak sem kar uspešno prestala te preiskušnje....se veliko naučila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ola Lisbona, da te malo potolažim...pri meni je Saturn zdaj že nekaj časa v 8. hiši pa je seksa še vedno dosti ...mogoče je želja po njemu samo malenkost manjša... Seveda, vpliva samo energetsko, tudi v bordelu imajo ženske tak aspekt, vendar delajo še vedno sto na uro, vendar želja, ta pa je sigurno zmanjšana. Seveda pa je odvisno tudi, kako je ta saturn v 8 hiši aspektiran, pri nekaterih je v dobrem aspektu s soncem, zato aspekt ne blokira tako močno kot, če bi kdo imel kvadrat ali opozicijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Meni je pa Saturn čisto odnose zmašal...ampak sem kar uspešno prestala te preiskušnje....se veliko naučila Sej to je njegova naloga, da sprejmeš lekcije in se jih naučiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 tudi sama sem imela težave z glivičnimi obolenji med tranzitom Saturna čez 8. hišo. vse je minilo še preden je Saturn šel naprej v 9. hišo. v 9. hiši je pa tudi zaklad z neba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.