Pinka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Neki me matra...in sicer natalno imam Saturna v 8. hiši, ki nakazuje na finančne težave partnerja...s tem da imam v 7. hiši Jupitra, ki pa nakazuje na dober zaslužek partnerja...s tem, da je Saturn vladar moje karte (ker imam Asc v Kozorogu)...tvori pa kvadrat z Mekurjem, Marsom in Neptunom ter trigon z Venero in Uranom...če pa pogledam Jupiter...ta tvori trigon z Merkurjem, Marsom in Neptunom ter kvadrat z Venero, Uranom in Luno....8. hiša govori o financah partnerja to pomeni, da se je potrebno bolj osredotočiti na to hišo...in sicer vladar te hiše je Sonce (8. hiša je v Levu)...Sonce pa ne tvori nobenge aspekta z Saturnom ali Juptrom je pa v konjuk z Uranom, ki ja pa tudi vladar moje 2. hiše (hiše mojih financ)...Mi lahko kdo kar koli razbere iz te moje razlage...jz mislim, da kaže na veliko nihanje finančnega stanja... :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Neki me matra...in sicer natalno imam Saturna v 8. hiši, ki nakazuje na finančne težave partnerja...s tem da imam v 7. hiši Jupitra, ki pa nakazuje na dober zaslužek partnerja...s tem, da je Saturn vladar moje karte (ker imam Asc v Kozorogu)...tvori pa kvadrat z Mekurjem, Marsom in Neptunom ter trigon z Venero in Uranom...če pa pogledam Jupiter...ta tvori trigon z Merkurjem, Marsom in Neptunom ter kvadrat z Venero, Uranom in Luno....8. hiša govori o financah partnerja to pomeni, da se je potrebno bolj osredotočiti na to hišo...in sicer vladar te hiše je Sonce (8. hiša je v Levu)...Sonce pa ne tvori nobenge aspekta z Saturnom ali Juptrom je pa v konjuk z Uranom, ki ja pa tudi vladar moje 2. hiše (hiše mojih financ)...Mi lahko kdo kar koli razbere iz te moje razlage...jz mislim, da kaže na veliko nihanje finančnega stanja... :xx!: Vse v redu, vendar satur v 8 hiši kaže še kaj drugega kot samo finance tvojega partnerja, kaže tudi kaj in na kakšen način dobiš od drugih, kaže dediščine ( v primeru bogatega partnerja, kar jupiter sigurno nekje kaže) bi lahko pomenilo precejšnjo težavo, blokado pri dediščini, lahko kaže zaplete pri seksualnem življenju in podobno. Seveda vse ob pravem času.Jupiter res prinaša v 7 hiši kar precej od drugih, od partnerstva, vendar pri težkem tranzitu čez jupitra pa lahko tudi kaj odnese, v primeru, da je jupiter slabo aspektiran natalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Vem, da Saturn v 8. hiši govori o večih stvareh sam mene je zanimalo samo finančno stanje...Kakor sem že.povedala za Jupiter...ta tvori trigon z Merkurjem, Marsom in Neptunom ter kvadrat z Venero, Uranom in Luno....Venera drugače tudi vlada denarju tako, da verjetno to ne kaže glih dobro...Venera in Uran sta pa tudi v malo širši konjukciji...pa še separativni aspekt je... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Ojla! A mi zna kdo pogledati, kdaj točno se pri meni zgodi saturnov povratek? Ker se toliko dogaja v meni in okrog mene, da je za znoret. Mi lahko kdo pove kaj več o saturnovem povratku pri meni?Rojena sem 9.6.1979 ob 11:44 V LJUBLJANI. Hvala ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 Ojla! A mi zna kdo pogledati, kdaj točno se pri meni zgodi saturnov povratek? Ker se toliko dogaja v meni in okrog mene, da je za znoret. Mi lahko kdo pove kaj več o saturnovem povratku pri meni?Rojena sem 9.6.1979 ob 11:44 V LJUBLJANI. Od 8.11 do vključno 24.11 se je pričel tvoj prvi saturnov povratek, z ozirom, da je njegova pot retrogradna, se konjukcija ponovi 24.7. do 10.8.08, od 7.10. 08 ti sledi še konjukcija saturna na ASC.Z ozirom, da je tvoj natalni saturn v 12 hiši (hiša podzavesti, izolacija, zaprti prostori), te saturn verjetno precej testira, tvojo podzavest mislim. Nekaterim prinaša nekaj notrnajih strahov, ker pa je vezano na 10 hišo, je to posredno povezano tudi s kariero, službo (mogoče se veže tudi na očeta)?Njaveč sprememb je pričakovati zaradi tranzita urana (spremembe) na tvojem DESC (partnerstvo) in ker je ta točka v kvadraturi s tvojim soncem, se posredno vežejo spremembe nate in na partnerja. V tem času si človek želi marsikaj spremeniti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Od 8.11 do vključno 24.11 se je pričel tvoj prvi saturnov povratek, z ozirom, da je njegova pot retrogradna, se konjukcija ponovi 24.7. do 10.8.08, od 7.10. 08 ti sledi še konjukcija saturna na ASC.Z ozirom, da je tvoj natalni saturn v 12 hiši (hiša podzavesti, izolacija, zaprti prostori), te saturn verjetno precej testira, tvojo podzavest mislim. Nekaterim prinaša nekaj notrnajih strahov, ker pa je vezano na 10 hišo, je to posredno povezano tudi s kariero, službo (mogoče se veže tudi na očeta)?Njaveč sprememb je pričakovati zaradi tranzita urana (spremembe) na tvojem DESC (partnerstvo) in ker je ta točka v kvadraturi s tvojim soncem, se posredno vežejo spremembe nate in na partnerja. V tem času si človek želi marsikaj spremeniti.Hvala Lunca!V moji podzavesti se verjetno res precej dogaja ... vsaj glede na intenzivnost sanj bi rekla. Strahovi ... hvala bogu sem se z njimi že kar precej ubadala zadnje obdobje in izgleda, da sem nekaj tudi že predelala, ker ni tako grozno ... strah me je pa itak že cel lajf vseh možnih namišljenih reči.Moj odnos z očetom pa je trenutno na veliki preizkušnji ... še nikoli tako Partnerstvo .... kaj pa vem. Se mi zdi, da se je vse ravno malo umirilo. Upam, da me ne zagrabijo spet blazne želje po spremembah. ) Que serra serra ... Hvala Lunca Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Še jaz:)Mojemu pa Saturn od oktobra 2007-julij 2008 dela same lepe aspekte. Najprej trigon z luno, ki je v biku in 7.hiši, nato pa še sekstil z venero -ki v prvi hiši sco. meni pa nič pametnega..v bistvu mi bo prilezel na luno in plutona v 10. hiši..in se tega ama nič ne veselim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 men je pa že šel čez luno....no enkrat se še vrne očitno sem skapirala, kaj hoče saturn od mene...res je blo boleče in kruto..sam sam za kratek čas.....se je pa splačal ******* nataly mama pa midve podobne postavitve...obe devičje lune, obe plutona v 10. bajti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Ma ja..in zanimivo situacijo; ti škorpija z asc strelcem, če se ne motimjaz strelka z asc škorpijo dobro; pa venera v sco, merkur v strelcu(kar je opazno zelo - prej bleknem preden premislim..oz..gruntam pol kako se iz dreka izmazati..) pa mars v tehtnici in same take:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 anede js mam, tud venero v sco, mars v sco...merkur v tehnici, tak da prvo premilim in potem,(če ) povem..ran+zn če se mi uran ne vmeša in bleknem in kljub temo si ti bol sco kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Jupiter v sco še spotencira tole..tak, da ja..definitivno sem tak "red hot čili" strelec:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Jupiter v sco še spotencira tole..tak, da ja..definitivno sem tak "red hot čili" strelec:))kak se pa tole fajn bere Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Še jaz:)Mojemu pa Saturn od oktobra 2007-julij 2008 dela same lepe aspekte. Najprej trigon z luno, ki je v biku in 7.hiši, nato pa še sekstil z venero -ki v prvi hiši sco. Na vsak način je tak aspekt saturna z luno precej pozitiven glede njegovega odnosa do ženske (mame,e žene), precej zrel in resen odnos, kar pa se tiče venere, pa še precej zvest bo. To pomeni, da med vama ne bo težav. Taj aspekt kaže, da četudi bi se pokazale kakšne težave v vezi s partnerstvom, jih ne bo težko rešit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 men je pa že šel čez luno....no enkrat se še vrne očitno sem skapirala, kaj hoče saturn od mene...res je blo boleče in kruto..sam sam za kratek čas.....se je pa splačal ******* nataly mama pa midve podobne postavitve...obe devičje lune, obe plutona v 10. bajti a misliš da ima Saturn samo eno lekcijo pripravljeno? ne bodi prepričana...je pa fajn da ceniš in veš da se je splačal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Na vsak način je tak aspekt saturna z luno precej pozitiven glede njegovega odnosa do ženske (mame,e žene), precej zrel in resen odnos, kar pa se tiče venere, pa še precej zvest bo. To pomeni, da med vama ne bo težav. Taj aspekt kaže, da četudi bi se pokazale kakšne težave v vezi s partnerstvom, jih ne bo težko rešit.Lunca tole pa dobro prebrat Zadnji cajt prišli taki cajti Hvala za razlago - sem upala ja, da bo nekje tak..samo sem se rahlo bala, da bi lahko saturn pomenil tudi kakšno ohlajanje recimo..samo, ker sta pozitivna aspekta, sem si le mislila, da bi lahko bilo kaj lepšega od saturna..nagrada za trdo delo recimo:)) ali pa ja..zvestoba..in lojalnost in take fajne zadeve. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 a misliš da ima Saturn samo eno lekcijo pripravljeno? ne bodi prepričana...je pa fajn da ceniš in veš da se je splačal vem da ne, sem ga pa dojela kot učitelja in ne kot mučitelja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 vem da ne, sem ga pa dojela kot učitelja in ne kot mučitelja To pa, učitelj, ki veliko nauči, precej trdega dela, na koncu pa nagrada za na daljši rok. ker sta pozitivna aspekta, sem si le mislila, da bi lahko bilo kaj lepšega od saturna..nagrada za trdo delo recimo:)) ali pa ja..zvestoba..in lojalnost in take fajne zadeve. Pri pozitivnih aspektih se lahko nadejaš boljših rezultatov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 če so kvadrati izziv.....pol je men razumevanje saturna to včasih ga včasih ne....pač merkur kvadrat saturn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Oho. Še en aspekt spregledala pri mojem. Saturn mu dela konjunkcijo na jupiter do julija 2008. jupiter ima v 10 hiši. V glavnem - saj mu privoščim si je že zaslužil.saturn ne da kar tako nekaj lepega od sebe, če tisto ni bilo krvavo zasluženo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Oho. Še en aspekt spregledala pri mojem. Saturn mu dela konjunkcijo na jupiter do julija 2008. jupiter ima v 10 hiši. Saturn v konjukciji jupitra pa zna malo ponagat na področju službe. Jupiter v 10 hiši je načeloma srečen planet, zato taki ljudje, četudi izgubijo službo, se jim čez čas primeri, da mu jo mogoče sami ponudijo drugje. Saturn- blokada pa je kot bremza v konjukciji na jupitra (gas), zato bodi pozorna, kaj mu prinaša tranzit skozi to hišo. Deseta hiša, če je še kakšen naporen aspekt, kaže tudi težavo z enim od staršev, seveda je poglej tudi vladarje desete hiše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Haj Lunca in hvala spet.tudi tole bi znalo držat, ker se nekaj govoriči, da bi naj mu ponudili drugo delovno mesto, ampak na čisto drugem koncu Slo. Tak, da..ccc tole v tem hipu ni varijanta ob kateri bi skakali od veselja.OD staršev je živa samo še mama - 10.hiša itak predstavlja mater, je že kar v letih -75 let(jaz ji želim še čim dalj in vsaj tak kot bila do zdaj), jo pa nekaj jezi srce -in grdo padla zadnjič s stola, da bila nekaj hipov menda celo brez zavesti..Vladar pa je merkur. No, saj..merkur itak tudi transporti - vožnjo lahko nakazuje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 zelo uporaben video za razumevanje aspektov med Saturnom in Marsom... in lažje življenje z njimi...http://www.youtube.com/watch?v=h1WC6hNTONg(ne gre direktno za astrologijo, samo za ubadanje s smboliko, izvor itd.) sicer pa je ogromno uporabnega materiala za razumevanje Saturna oz. avtoritet in ubadanje z njimi na: www.freedomain.com... sicer gre za filozofijo, ne za astrologijo. lahko pa ogromno pomaga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 Lunca... x!x Pri meni je pa progresiran saturn na isti stopinji kot natalni saturn??Me zanima,če ima ta konjukcija kakšen pomen?? V natalu je saturn takole aspektiran; saturn kvadrat lunasaturn trigon neptunsaturn sextil plutonsaturn kvadrat uran Drugače pa tvori T saturn kar nekaj fajn aspektov(trenutno) T saturn sextil N lunaT saturn trigon N veneraT saturn trigon N kironT saturn kvadrat N jupiter Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Lunca... x!x Pri meni je pa progresiran saturn na isti stopinji kot natalni saturn?? Drugače pa tvori T saturn kar nekaj fajn aspektov(trenutno) T saturn sextil N lunaT saturn trigon N veneraT saturn trigon N kironT saturn kvadrat N jupiter Saturn v progresivni karti je večkrat na istih stopinjah. Pri mojih letih je samo dve stopinji stran od natala, to pomeni, da ta konjukcija nima pomena. Ti samo poglej v katero hišo ti v progresivni karti pade? Tu je povezava med natalnim in progresivnim saturnom. V progresivni karti jaz dajem več poudarka na luno, ki se spreminja vsaki dve leti in pol, sonce in ASC. Drugi planeti spreminjajo samo hiše. No s tem tranzitnim saturnom lahko zrealiziraš kakšno resnejše partnerstvo, mogoče je to lahko starejša oseba, ali oseba, ki bo bolj zrela?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 V progresivni karti jaz dajem več poudarka na luno, ki se spreminja vsaki dve leti in pol, sonce in ASC. Drugi planeti spreminjajo samo hiše.V progresivni karti mi pade saturn v 5.hišo.V natalu je pa v 7.hiši.Kaj pa zdaj? Moja P luna je pa ravno sedaj(te dni)zamenjala znamenje.Prestopila je v resnega kozoroga in sicer v P karti se zadržuje točno na MC-ju.V natalni karti pa ostaja v 11.hiši,kjer se počuti nad fajn. Baje prestop P lune (vsake 2,5 leti)prinese veliko sprememb. No s tem tranzitnim saturnom lahko zrealiziraš kakšno resnejše partnerstvo, mogoče je to lahko starejša oseba, ali oseba, ki bo bolj zrela?? Najbrž z osebo,ki je bolj zrela,ampak ne nujno starejša... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.