Marsa 8. julij 2002 Prijavi Deli 8. julij 2002 Kaj najraje počnemo v prostem času?Kateri so naši hobiji?Koliko "teže" jim pripisujemo?Ali se "služba" in hobi izključujeta, kar pomeni, da je nujno, da je "hobi" drugotnega pomena? Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2002 Prijavi Deli 8. julij 2002 HOBI, K ME dopolnjuje svoj obstoj. nagrajuje svoj jaz. napsal bi rad eno življensko Knjigo, pa ne morem zečeti, ker sem preobremenjen z Vsem; kako sploh začeti, ufaa, gruntam pa rad:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. julij 2002 Prijavi Deli 9. julij 2002 Pokowc, ti kar začni pisat, pa boš videl, kaj se bo razvilo iz tega. Lahko napišaš nekaj začetkov, pa potem vidiš, kam peljejo.Najlepše bi bilo, da delaš v službi za hobi oz. stvari, ki te neizmerno izpopolnjujejo in veselijo. A se malokdo najde v tej kombinaciji. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 9. julij 2002 Prijavi Deli 9. julij 2002 Jaz risem. Vedno in na vse mozne nacine. Tut v sluzbi - z racunalnikom in pol doma. Sem pa opazila eno stvar in to je: ko narisem nekaj, kar cutim in hocem in je del mene, moram to DATI naprej nekomu in deliti - zastonj. Ker ko kaj zacnem delat za dnar pade vse skup v neko crno lukno in ni niti senca vsega skupaj. Zato locim risanje/oblikovanje v sluzbi in je drugacno, logicno, zakaj - zato, ipd. Risanje doma = moje poslanstvo da dajem in delim neke stvari in so ljudje bolj srecni ker jaz obstajam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. julij 2002 Prijavi Deli 9. julij 2002 jaz pa najraje delam in Naredim nekaj kar ne vidim, ne obstaja, in zato moj prijatelj računalnik mi omogoči to rešitev:_: pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2002 Jaz pa zelo rada plešem. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2002 Bobnar - torej tudi ti opazuješ in povezuješ in daš v predalček... ) Ja - res je tako nekako... (samo da ne bom preveč čustvena ali subjektivna ali kaj). ) To (pri sebi) pripisujem predvsem Luni in Marsu v Ribah (izkazalo se je nekako, da imajo ljudje z luno v ribah smisel za ritem, za drive - npr. Miles Davis, Rok Petrovič - Mars v Ribah, Prince, Michale Jacskon, Elvis Presley... - Luno v Ribah). Sicer pa sem namenoma izpostavila ples - kajti ples je nekako edini "hobi", ki mi ni postal tudi nekako "profesionalna" dejavnost.Drugače pa ima čisto vse, kar počnem, temelj v potrebi po izražanju. (*Drugače pa tudi jaz zelo rada bobnam - samo teh nimam - posedujem pa bas in fršterker) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2002 Še nekaj rada počnem v prostem času - lenarim... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 10. julij 2002 Prijavi Deli 10. julij 2002 Jaz pa rada šivam in rišem na svilo. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 10. julij 2002 Prijavi Deli 10. julij 2002 Tudi jaz sem riba in tudi jaz rad plešem, še rajši pa v prostem času lenarim. Najrajši na plaži s knjigo, žal to počnem pre redko ker me otroci takoj zaposlijo. Za izražanje pa sem si kar izbral svoj poklic vendar je v realnem svetu tako da pri celotnem delu predstavlja ta del le 20% vsega posla. Saj ne vem mogoče je to le v moji glavi, bom pa delal v smrei povečanja tega procenta. Včasih pa tudi uživam pri ustavrjalni igri s hčerko, ko riševa ali delava z glino ali testom, vendar me v domišljiji in ustavrjalnosti močno prekaša tako da po stenah visijo njene slike in ne moje. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2002 Rada si privoščim tudi kakšno kopel, si pripravim kakšno masko, oblogo in podobno..Zelo rada počnem tudi kaj rutinskega, npr. razbiram, urejam in cofkam cvetke s kamilice ali npr. šentjanževke, ki ju potem npr. v nečem "shranim" - npr. v olju. In seveda berem - kako je to težko zadnjih 10 let! ))Vendar mi je lani na morju ratalo nekaj neverjetnega! Prebrala sem 14 knjig!!! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. julij 2002 Prijavi Deli 10. julij 2002 jest pa rad plavam, sej se med gibanjem mi spreminja vsa Volja in Izgled.treba si bo narediti hišni bazen:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2002 Ah, seveda! Ali nisem že napisala? "Telesne" dejavnosti - seveda. Vsi mogoči načini telovadbe - najraje raztezanje, joga, ipd. Rada tudi kje kaj plezam, se povzpnem hitro na kakšne kroge ali drog, če zagledam kaj podobnega - imela bi doma... ne, ne napišem - mi je nerodno povedati, ko se tako butasto sliši, pa ne vem, kako je pravilno slovensko. ))))))))))) (imajo pa to ob stenah v vsaki telovadnici). Zelo veliko in rada hodim, najraje pa seveda plavam (samo imam malo možnosti zato, nad bazeni pa ne šizim pretirano - seveda bi bilo to drugače, če bi ga sama imela!) Oh, ja! ... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 10. julij 2002 Prijavi Deli 10. julij 2002 Jaz pa sem princeska Afrodita in rada izdelujem nakit iz perlic in raznega materiala, ki mi pride pod roke, rada okrašujem lončke za rože in izdelujem romantične svečnike .... take z luncami, zvezdicami, sončki in srčki. Rada ustvarjam in preizkušam vse kar je novo. Zelo rada imam glasbo, pa naj gre za poslušanje ali za ples. Včasih tudi kaj zaigram in zapojem. Nabiram zdravilne rastline in preizkušam čajčke in kopeli. Zadnjih nekaj let preberem ogromno knjig. Pa še kaj bi se našlo ........ Najbolj srečna bi bila, ko bi si našla službo, kjer bi lahko bila ustvarjalna. Sovražim birokracijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2002 Ditka - kako iskren je bil tale tvoj vzklik!Sem se morala prav nasmejat! ) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 10. julij 2002 Prijavi Deli 10. julij 2002 Jaz pa se v prostem času rada uležem na kavč in pogledam kakšno šoansko limonado. Dam možgane na pašo. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2002 No, ja - oh... ali res tako "sovražiš" Ribe?(včasih prehitro sodimo znake, predvsem če imamo izkušnje z znaki predvsem ali celo samo s svojimi starši, brati, sestrami etc..). Sicer pa je nekako jasno, da tako jemlješ stvari in razmišljaš - ali nisi Vodnar z Devico? (*se mi zdi, da si nekje rekel, da imaš devico ali celo dve)... Jasno, da te spravijo lahko Ribe iz tira... )) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 Tudi jaz sem riba in rada lenarim icon_smile_wink.gif... pa berem tudi rada... Obožujem morje; vedno me je zanimalo, kaj se skriva pod gladino.Še predno sem znala pošteno plavat, sem si rada nataknila masko in plavutke, pa hajd raziskovat plitvine...icon_smile.gifS kisikom pa se ne potapljam - nekaj časa sem bila precej aktivna v športu, pa to ni bila preveč primerna aktivnost, potem pa nekako ni bilo prave volje... Včasih sem veliko pletla in kvačkala - malo zase, malo za druge, pa sem se naveličala... ampak mislim, da me bo spet prijelo, ko bo čas. Aja, skoraj bi pozabila... rada igram tarok icon_smile_wink.gif Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2002 Uh - jaz pa za kaj kvačkat in plest in tko nisem. V bistvu sem totalen les za ene stvari... )))Ko me je enkrat frendica videla šivat, je rekla: Daj sem tisto! In mi je ona zašila. ))Hecno - ker sem sicer precej spretna.Včasih, kot majhni, mi je bil pa hobi sestri in njenim prijateljicam popravljat verižice, popravljala pa sem tudi ure. Sicer v glavnem nisem nič vedela, kaj tam brskam, in sem samo malo šarila, a dejansko sta ene dve uri začeli po mojem posredovanju spet delati. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 uffaaaa, sej res, Moj Prijatelj kolo, ta je vedno ob meni.Trenirava skrite potke in iščeva željeni Cilj .hvala Bogu ,da obstaja, res pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 pokowc in ostali....že če veš kaj hočeš si na pol poti k cilju. govorim zato, ker tudi sama pišem. zgodbo, like, si oblikujem v glavi, ali pa mi jih kdo drug..ne vem. kakor koli že ko "vidim" potek zgodbe, ga zapišem. kjerkoli in kadarkoli. na bilo kaj. recimo.sedim v čakalnici in čakam na zobozdravnika. ta vrta kakor nor. strah me je. in preprosto zapišem svoje občutke. ljudje me malo čudno gledajo, pa saj sem tega že itak navajena...haha.ali pa po mojem poskusu samomora.prvo za kaj sem zaprosila je bilo za kos papirja in kuli.in zapisala vse kar sem v tistem trenutku čutila. hočem ti povedati...tudi sama sem se včasih izgovarjala na delo in preutrujenost. samo začeti je treba. saj ni treba, da je takoj knjiga. saj poznaš tisto....vaja dela mojstra...zdaj pa ugotavljam, da v trenutku ko pišem živim. če je to hobi - ne vem. vem pa, da hudirjevo uživam v tem.pa berem seveda. vse kar mi pride pod roke...in gobarim. lazim po Halozah. na srečo niso večje od 1000 m. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 partnerski odnosi, pa partnerski odnosi,pa partnerski odnosi, pa sex! pa sex, pa sex,pa govorjenje o parnetrskih odnosih,pa misliti o partnerskih odnosih, pa razclenjevatipartnerske odnose.... pa sport, kjer se je treba mocnotrudit in delajo vse okoncine (prosto plezanje)...pa drvenje z prevoznim sredstvom- pravzaprav ni nobeno dovoljhitro... pa itak je ze zdavni cajt, da se zacnemo prevazat pozraku in manj po zemlji.pa biti v pricakovanju v partnerskem odnosu (kar je vcasih bilose bolje, kakor partnerski odnos)glasba itak...borilne vescine - mega!!!!jesti super ua, pa tobogan smrti...pa mogoce dihat pod vodo :/ kaj ce bi mel pa skrge ????potem bi biv pa verjetno podvodni.lunin.net in mordase delavnice "ziveti z vodo"!! kaj voda daje,povezati se z vodo, vpliv lune na vodo hahakaj dviguje oseka?? hahahahapa biti v vetru, gledat naravo...obcutit zivljenje narave...pa pojasnjevat si (tko k tukaj sdaj mal...)pa harmonizirat vse okoli; prostor, odnose, svet... pa vcasih oblikovanje na racunalniku- kreativnostpa astrologija, ki je modra, pa govorjenje angleskega jezikapa kreativnost skozi pisanje-obracanje besede v drugacno pisavopa da mam lepo za oblectpa da disim, kakor tudi prostor, da disipa da se vsedem v pospravljeni harmonizirani sobi in zacnemustvarjatipa organiziranje je tudi fajnz leti pa tudi uciti se - nazalost p o c a s ipa lahko bi izumili se kaksne boljse metode ucenja...ki delujejo glede na optimalno moznost posameznika v nacinu sprejemanja informacijkar zajema energetski potencial, kateri del mozganov je aktivnejsi,skozi kateri energetski center naj dobi informacijo, etc...pa astrologija je 'cudna' znanost, ki kar vlece k spoznanju??? potem pa se vsest za klavir al pa kaksen neodkrit instrumentin poslusat le tone tipk z efektom dlje casa in pocasi,ki jih podaljsuje v odmev... pa sanjat- oz. bit zavesten v sanjah!! pa itak - dajati! zadnjic mi je neka psihologinja povedala(na podlagi narisanega drevesa), da nisem imel usmerjene energije..recimo kaksna zracna tarot karta (morda tista z meci) kotprimerjava :|torej ali res zemeljsko vcasih poteka prepocasi? potem pa morda se komponirat, izumljat kombinirat harmonijotonov, kaj hkermu pase... ali pa k partenrju... )))verjetno, morda je dirigent prmoran k temu, da spustidel ega in dopusti glasbenikom, da so del njega??? ja saj, nastevav chart, menda?. morda pa jutri pride drugi dan in vonja vrtnic pustim se malo doma. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2002 Prijavi Deli 17. julij 2002 podoba vleče podobe:)morda ton klavirja ostane:) vsi smo tukaj nekaj posebnegazbrana elita zorenja iskati je treba višje pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 Imam ogromno zbirko CD in LP plosc ter poslusam in navijam glasbo non-stop. Preberem kaksno knjigo, pisem poezijo ter veliko filozofskih misli, ki se mi porajajo v glavi. Najraje od vsega pa imam hribolazenje. Gojzerji, nahrbtnik, palice in gremo. Vcasih me obliva hladna polt, ko se sprehajam po nevarnih krusljivih poteh, se posebej nekje na grebenu. Pa vendar me to se bolj vlece. Ne moti me, kadar pada dez. Vcasih za spremembo, si vzamem bicikel in ojladri. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2002 Prijavi Deli 20. julij 2002 Aja, se nekaj sem pozabil. Rad sem v dobri druzbi in se rad zabavam, zuram kjerkoli in kadarkoli. Plesem bolj tako neresno, rad se afnam. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.