Skoči na vsebino

Nasi hobiji in nas prosti cas

Marsa

Recommended Posts

quote:

podoba vleče podobe:)

morda ton klavirja ostane:)

vsi smo tukaj nekaj posebnega

zbrana elita zorenja

iskati je treba višje

pokowc

kam visje?

saj se tu ni vse vredi? morda mislis prvo gor in potem dol? :)

koga naj iscem, se sebe nisem nasev dovolj!?

-spet gor in dol.

kaj sele zivel, iskusil sladkosti zivljenja v letih,

ki mimo so odsla, ko buljiv sem vekran ;(

saj, primorani smo kdaj pogledati se kam in drugam...

vcasih vidi se ze pred nosom a iscemo na drugem koncu zemlje;

v kupih knjig, pogovorih in utemeljevanjih... dvomih in

spoznanjih, besedah in spominih... ja! sanjav bom!!!!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Volk me je spomnil, tudi jaz imam veliko zbirko CDjev in bi jih skozi poslušal, ob glasbi se vedno sprostim. Imava pa z ženo zelo različen glasbeni okus, pa še moje pojmovanje glasnosti oz. tihosti se močno razlikuje od njenega, tako se kar težko uskladiva. Ona rock jaz pa bolj elektronsko, rock me dela živčnega, imam občutek, da melodija sploh ne steče.

andrej

Mene pa je Volk spomnil na to, da se rada afnam.. :)

In tudi jaz imam nenavaden smisel za humor, le da ne dajem soli v kavo, se pa pohecam in rečem vegetarijanskemu prijatelju po kosilu, ki mu ga skuham in ga je ravno pojedel: "Kul, ne? Sploh nisi opazil, da sem dala ocvirke notri?" ;))))))))

(*nisem jih dala, samo REKLA sem tole... )

Andrej pa me je spomnil na to, kakšno srečo imam, in na to, da tudi jaz poslušam glasbo... Sicer pa nekako, Andrej - ni ravno pogost ples brez glasbe, kajne? ;))

Je pa bil nekakšen joke med našimi prijatellji, da je kao enkrat B. prišel do naju in kuknil notri in ugotovil, da midva pleševa. Kar tako malo pleševa sredi dnevne sobe, kao ful resno in tako... :)))

Najbrž sem ta joke sproducirala celo sama.

Rada imam teste.

Ko sem bila "nekoliko problematična" v srednji šoli, sem komaj čakala, da bom lahko odšla k psihologinji (katero sem potem zanalašč šokirala z odgovori) in vsakič sem jo vprašala - ali bom danes reševala teste?

Ne toliko križank in rebusov ipd, čeprav me zelo zelo redko tudi to potegne.

Rada imam tudi teste in naloge, ki si jih sama izmislim.

Rada kaj popravljam in kaj mešam v nekakšnih epruvetkah in stekleničkah.

BLAZNO mi je všeč steklo (sem štor sicer - nič kaj za steklo, sem bolj za les, hec, a tudi dejansko).

Zanimajo me tudi avtomobili in promet... icon_smile_evil.gif

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Še nekaj počnem v "prostem času" - pišem knjige v glavi - v mislih.

Saj ko bodo izumili to napravo, mi sploh ne bo več treba teh vmesnih... ;)

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pa sem si vedno želela, pa nikoli imela?

Klavir.

To pa bi bilo.... Saj imam sint (no, ni moj, ampak IMAM pa ga), pa ni isto.

Klavir me spominja na morje in zato mi je tako všeč.

Tako bi rada tule napisala - v prostem času rada igram klavir - vendar, žal, to ne bi bilo res. icon_smile_dissapprove.gif

Marsa

Picasso

Pa pojem rada. noro. ne le v kopalnici...kjer sem se nič kolikokrat spozabila, tako, da me je sosed moral prijazno prizemljiti....ampak tudi nasploh. pa v avtu, med vožnjo..

in lenarim. ter spim. sem kronična zaspanka in mi je celo uspelo spati nepretrgoma 24 ur. vendar - priznam sem se zbudila zbita, kakor, da bi cel dan delala v halozah...od viška očitno boli glava...

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz tudi vedno pojem in se selim iz oktave v oktavo, če pa je kaj previsoko (kje so časi, ko smo lahko odpeli več kot tri oktave), pa začnem žvižgati.

Mitja in Tim sta tega vajena in se jima zdi normalno, čeprav me včasih tim na cesti -ko kje hodiva- ali v kakšnem hodniku (ko izkoristim akustiko;)) čudno gleda in pravi: Nehaj, ker mi je nerodno. :)))

Ko pa smo kdaj peljali kakšnega tamalega, npr. Gala ali Bita, pa sta me hudomušno in radovedno gledala, ker tega nista vajena - ponavadi mame lepo sedijo spredaj in so tiho - ali niso tiho. Redke pa po mojem pojejo. ;))))))

Marsa

Picasso

...Pa izmišljamo si besede pa govorimo v vsehmogočih "tujih jezikih" - seveda se samo hecamo.

Ali razne besedne izpeljanke ali pripone in podobno.

Imeli smo par teh besed, ko jih je tim omenjal v vrtcu, se je tamalim zdelo, da gre za "grde besede" (pa niso - so samo zelo bedaste).

Ne maram pa igrati monopolyjev in podobnega. Takoj mi postane dolgčas. zabavno mi je samo v začetku, ko kupujem hotele. Ko pa se moram ustavljati in plačevati mastne pare.... pa mi postane off. :))

Smo pa parkrat igrali Človek ne jezi se in še vedno se zabavam, ko se spomnim, da smo se pri tej igri na mrtvo skregali z mojim ex fantom.

Namreč - Človek! Ne jezi se! - on pa takole...

Sploh so eni modeli - takoj se ne grejo več.

Včasih sem rada igrala remi s kartami ali tarok.

A tega nisem "počela" že več kot 10 let.

Če igrava z Mitjo kaj podobnega (npr. na morju, ko vedno vlačim vse to s sabo, pa nikoli ne igrava), pa se skregava. :))))))))

Ponavadi zato, ker nihče od naju ne pozna točno pravil. :)))))))

Kaj je že bilo vse!! v Dalmaciji sva se v večstanovanjski hiši ob pol dveh zjutraj totalno kregala in drla - zaradi bedastih kart! :)))))

Marsa

Picasso

Hobi,kateri bi rad prerasel v kaj večjega je fotografija(fotkam pa vse;od koncertov do porok).

Glasba seveda,predvsem jazz(vse izpeljanke) in pa muzika v kateri mi duša vibrira-blues-(rad zategnem kakšen riff na orglice)icon_smile.gif

Glej naprej, če se le da,...

Volk, ne šteknem... icon_smile_blush.gif ...

Kako sol, kaj? Res ne štekam..

V MacDonald'sa ne hodim (razen ko me Tim zvleče na kakšen happy meal ipd)...

Za sol pa bodi brez skrbi - je imam vedno dovolj na zalogi.. icon_smile_big.gif

Marsa

Picasso

Volk - jaz tudi nisem vedela oz. mi ni "prijel" (*z alt na w)..

Potem pa me je Elena poučila...

[:|] - evo - nič se ne zgodi..

Pač pa icon_smile_blush.gif glej! ;)

Vzameš veliki i - "I". icon_smile_blush.gif Takole...

Marsa

Picasso

• 2 weeks later...

Hobiji? Pa dajmo:

-Dihalne vaje, Meditacija, karkoli podobnega zaradi cesar dobim na enostaven "duhoven" nacin dozo energije v telo

-Glasba,Glasba in se enkrat Glasba, celo ta trenutek poslusam...

-Racunalnik, (Programiram racunalniske igrice... in jih tudi igram, ter seveda surfam po netu)

-Ljubezen (sicer mogoce niti ni hobij, ampak veliko casa prezivim povezan z njo...)

-Razmisljanje, morda bi se temu dalo reci lenarjenje, kakor vzames,

-Berem knjige, zelo rad, zelo dosti.

-Kuham (spet morda to ni hobij, ampak vecinoma kuham iz zabave ne iz lakote, ce sem lacen pojem sendvic...)

-Pisem pesmi.

Morda je se kaj, nikoli ne ves...

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 year later...

jaz pa rada kvačkam in kljekljam, pletem tople jopice za zimo.... x:Dx x:px x:o)x :lol: :P

meni se v resnici hitro menja tole... nekaj me ful potegne, padem čisto not, potem pa me mine in me nekaj drugega potegne... ravno toliko, da nekaj kao 'znam', potem pa kaj drugega ... plešem blazno rada (ampak ne tako, kot mi drugi rečejo, da naj, zato me taki 'resni' plesni tečaji foxtrot in valčki in to ne zanimajo)... sem šla na latino, ker mi je všeč salsa, pa orientalski, potem pa vse malo po svoje to ... (pa na Eminema densam ofkors x:px )... od nekdaj me zanima energija in sem se šla učit vseh živih enerergetskih tehnik zdravljenja, uravnotežanja... jogo sem sama 'našla' v prvem letniku gimnazije, ko so okol mene še vsi Dylana in Younga na kitarce brenkal...pa potem t'ai chi in še kaj tega... pooooojem v avtu na vse grlo, to mi je prav poseben užitek, da se nekam peljem, pa v bistvu pripojem potem do cilja xsingx ... edino, kar me ni minilo že ves čas, je pisanje. To pa počnem ves čas in vedno bolj. Zadnje čase malo manj objavljam v naših cajtengih, ful uživam v teh prevodih sporočil xsrcx :vio: ... pripravljam se na novo knjigco, pesmi pa od izdaje knjige nisem še nobene napisala (no, ni res, kakšno napišem tako, v posvetilo za kako tako priložnost)... kake štiri ali pet let je sprehod moje veliko veselje... ni mi pa do tega, da bi šla na tak sprehod s kom, da bi potem celo pot nekaj čvekala in to... za tisto grem raje nekam na kofe in tam čvekam...

x:)x

aja.. plesti znam v resnici prav dobro... samo ne ljubi se mi več... en bombažni puloverček čaka že celo večnost, da mu naštrikam rokavček x:Ix x;)x

ful rada berem.....samo music pa je na 1. mestu x:Xx . komaj čakam, da bom začela z bobni, drgač pa sem ful na i-netu, aja pa surfam ful rada.....lani me je ati naučil....ful je svetovno......malo veter zapiha...........................pa te že več ni (ker v vodo padeš, sej ne! x:Dx ) ah, lepo ja! rada bi enkrat kaki bungee jumping probala.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x:Dx

sicer pa.....športi, kar pač je, plavam, rolam, včeraj sem bila na nočni smuki na Rogli :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...