Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 čudno, da se še nisem razpisala v tej temi. meni je frajcajt zelo pomembenm ker nekak sovražim delo in obveznosti, ni pa rečeno, da mi neka rutinska dela (kot pospravljanje, čiščenje, sortiranje, ...) kdaj in kdaj ne predstavljajo tudi neke vrste hobi. drugače pa šport, ko je le možno (joga, tek, kolesarjenje, plavanje), branje leposlovja, cartanje mačk (ta je skoraj na 1. mestu ), lunin forum seveda, astrologija me blazno zanima, malo sem jo zanemarila , rada tudi buljim TV in igram kake igrice, najraje z bratom , rada tudi pečem kake zavitke, pice, kruh, ... , uživam v prijetni družbi . rada grem v gozd, v hribe, tavat nekam peš ali s kolesom, uživam v občutku, da ni konca potem, ... ko sem bila mlajša sem precej pisala pesmi, slikala, pela, pa je vsa ustvarjalnost zamrla, oz. je potlačena še vedno. učenje tujih jezikov - itak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.