Skoči na vsebino

Progresirana Luna

Lisbona

Recommended Posts

ni problema bejbe....lajf zmer poskrbi, da se še tako neptunovski primerki navadijo prizemljitve...slejkoprej..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

če pogledam nazaj, se še to ni zgodil..sicer pristanemo na nosu al pa riti, če je sreča na nogah.....ampak tak občutek traja sam neki časa......potem smo spet tam nekje nad oblaki bluzimo x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ja, nekako tako ... mene mede Merkur kvadrat Neptun ... :P bolj se trudim prizemljiti ... bolj se mi zdi, da letim nekam navzgor ... x:Dx

Pri men je isto... :unsure:

Moj neptun tvori kar 6 aspektov..pa še vladar mojega sonca je...

neptun kvadrat sonce

neptun kvadrat merkur

neptun trigon venera

neptun sextil mars

naptun trigon saturn

neptun sextil pluton

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

pa da se spokamo nazaj na p. luno

js jo mam v 12. hiši in v sco....

V času progresirane lune v 12 hiši si čustveno bolj dojemljiva (škorpion in 12 hiša), je pa bolj trpeča. V tem času precej stvari v podzavesti predeluješ, kar pa sploh ni slabo.

sade sati, tale luna....uran čez jupitra....čistka in sprejemanje sebe

da ne govorim, da mam sonce, merkur, venero, neptun severni vozl....progresivni seveda

v 1 hiši....pa še drug let pride p. mars v 1 hišo

pač delo na sebi

There is

One Mind,

One Truth,

:palec: Jess, pa še z marsom v prvi hiši boš precej več nardila, z več energije, vesela bodi, da lahko delaš na sebi, nekaterim žal to ni dano. xrolleyesx

je lažje delo na drugih.....ne pa tuhtanje in brskanje, čiščenje pometanje in glancanje sebe xrolleyesx ma to še ni tolk težko kot sprejemanje sebe :8):

There is

One Mind,

One Truth,

Čas p. Lune v p. 12. hiši je čas ,ko se soočamo z nezavednim delom svojega bistva. Srečujemo se s strahovi, katere smo prinesli iz prejšnih življenj in jih skrili v 12. hišo. V bistvu gremo skozi metafizično spremembo. Določena stvar se mora končati, predno se lahko prične nova.

Na dan prihajajo nejasnosti s katerimi se nekako ne znamo soočati,saj ne vemo kaj življenje želi od nas. Pač ne vemo za grehe prejšnih življenj. Vse nam je nejasno.

V bistvu gre za čiščenje Duše in čakanje (2.5 let potuje po znamenju) da se p. Luna preseli v p. 1. hišo.

Morda še tole: odsvetuje se sklenitev zakonske zveze, dokler je p. Luna v 12. hiši. Tule bolj 'sanjamo', da smo se poročili.

Nasvet: počakaj, da pride Luna v progresirano 1. hišo. ( čeprav me nisi prosila zanj) xDDx

Morda še tole: sprejela se boš takoj ko se Luna preseli v omenjeno, 1. hišo.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

pol pa bom še do augusta brskala po seb :D .....je pa zanimivo, da ko mi bo p. luna šla v 1 hišo....takrat bo tud t. uran na ic-ju

vsak nasvet je dobrodošel :vio:

hvala x:Xx

čeprav besedice poroka ni v mojem slovarju :D

There is

One Mind,

One Truth,

• 3 weeks later...
pol pa bom še do augusta brskala po seb :D .....je pa zanimivo, da ko mi bo p. luna šla v 1 hišo....takrat bo tud t. uran na ic-ju

vsak nasvet je dobrodošel :vio:

hvala x:Xx

čeprav besedice poroka ni v mojem slovarju :D

do avgusta imaš še veliko časa,da brskaš po svoji notranjosti xDDx

Hkrati še malo ramisli kako in kaj s kariero (ali poslovno sfero) Tale Uran na IC-ju te bo presenečal. (pa še koga) x:Ix

Ne pozabi, da gre za tvoj dom, enega tvojih staršev, družinsko karmo (predniki), poreklo itd.itd.

Uran je pač znan p tem, da 'seka' .Ne sprašuje dosti kako in kaj tako, da se tule malce organiziraj. Predvsem ne hiti.

V glavnem pa je tako počasna zadevščina, da se ti zna medtem, ko hara po IC-ju, dogoditi veliko novega. Brezveze vsako svetovanje kako oz.kaj početi.

V primeru,da želiš boljši vpogled pa čekiraj aspekte med Uranom in Luno, Uranom in vladarjem 4.hiše, kateri planeti oz. v kateri hiši je znamenje Raka, morebitne planete v tem znamenju, njihove aspekte...... veliko dela če želiš zares koristen nasvet.

Saj bo! Glavno,da bo Luna(progresirana) v tvoji 1. hiši :)

dobr vem kak uran seka..mi je šel čez jupitra..huh :switz: kokr sem že mislila, da ne bo več, je takoj neki novga prišl :D

ah moja kariera..tu se mi zdi, da mam vse kr lepo megleno

luna sekstil uran

vladar 4. hiše je mars v natalu mam uran konj merkur....tu mam iak stelij v 11 hiši

vrh 8. hiše je v raku..notr imam pa saturna

saturn kvadrat merkur

saturn trigon sonce

saturn trigon venera

saturn sekstil mc

There is

One Mind,

One Truth,

ej, ko ti bo Luna odprogresirala v 1. hišo oz. znamenje Strelca, ti bo takoj vse jasno.

Z ozirom na konjunkcijo med Uranom in Merkurjem me jeprešinilo, da bi lahk pisala knjige a la Harry Potter.

Verjetno rada prebiraš znanstveno fantastiko.

Prima, da je Saturn v kvadratu na Merkur, ker te ,malo, upočasni oz.prisili, v odločitve z razmislekom. x:)x

ej, ko ti bo Luna odprogresirala v 1. hišo oz. znamenje Strelca, ti bo takoj vse jasno.

Z ozirom na konjunkcijo med Uranom in Merkurjem me jeprešinilo, da bi lahk pisala knjige a la Harry Potter.

Verjetno rada prebiraš znanstveno fantastiko.

Prima, da je Saturn v kvadratu na Merkur, ker te ,malo, upočasni oz.prisili, v odločitve z razmislekom. x:)x

upam, da res :vio:

uh pravljice, znanstvena fantastika :2src: :vio: moja domišlija nima meja x:o)x tu zraven še pristavi skledico neptun konj asc....včasih sploh ne vem kaj je to zemlja....da o razbitih prstih, kolenih ne govorim x:Dx

zelo redko sprejemam odločitve brezglavo..je treba vse preverit..ta 'kaj pa če' včasih je fajn, včasih je pa andležen...no včasih ga pa niti ne čujem, ker ni časa..je treba sledit akciji x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

• 5 weeks later...
Guest Mačona

Lunca, Čveka, kakšen orbis pa lahko upoštevamo pri aspektih, ki jih prog. Luna dela na natalne planete?

ja, mi je njena konjunkcija čez Severni vozel v 7. hiši nekaj prinesla nazaj ... pred tem pa odnesla, ko je naredila konjunkcijo na natalni Saturn, pa ne meni.

zdaj je že mimo, že 2 ° od S. vozla naprej ... karma pač.

Iz izkušenj sodeč bi bil dovoljen orbis 5 stopinj, zato verjetno še drži, opazuj.

Meni se zdi orbis 5. stopinj veliko preširok. Z ozirom na počasnost progresiranih planetov v povezavi na natalne , tudi Lune, bi se držala kar orbisa 1.2 st.- 2 st. Čisto dovolj je. Ne morem si namreč zamisliti interpretacije vpliva tako počasnih energij ,kot so energije progresiranih planetov, v povezavi s tako širokim orbisom.

Morda bi v ostalih prediktivnih tehnikah držalo. Za progresije ne verjamem. :ermm: :inocent:

Bom to prečekirala.

LP

Meni se zdi orbis 5. stopinj veliko preširok. Z ozirom na počasnost progresiranih planetov v povezavi na natalne .

Ne, Čveka, mislim tranzitni pluton na natalne planete, pri progresiranih je 2 stopinji več kot dovolj, se strinjam. :palec:

Ne, Čveka, mislim tranzitni pluton na natalne planete, pri progresiranih je 2 stopinji več kot dovolj, se strinjam. :palec:

ja, sem se zadnje dneve tudi v progresije, ponovno, zagrizla x8Dx

Progresirana Luna v 4. hiši, hkrati tranzitni Jupiter v 4. hiši( ali Raku) ..... ziher boš imel nov dom. Verjetno hišo. x;)x

LP

• 1 month later...

zdej mi ej pa jasno, zakaj sem akr naenkrat lažje zadihala....

pluton je ene 2° naprej od p. asc x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

Luna mi bo progresirala v znamenje Dvojčkov potem pa še v 5. hišo. Luna v 5. hiši je kar v redu postavljena, ne? :2src: Zdaj se mi nahaja v 4. hiši v Biku. Je pa res, v tem obdobju sem se preselila. Kaj neki mi bo prinesla 5. hiša in Dvojčki. Ustvarjalnost, odprtost (5. hiša), nemir (Dvojčka)?? Že natalno jo imam v dvojnem znamenju Ribi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...