Amis 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 ni problema bejbe....lajf zmer poskrbi, da se še tako neptunovski primerki navadijo prizemljitve...slejkoprej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 če pogledam nazaj, se še to ni zgodil..sicer pristanemo na nosu al pa riti, če je sreča na nogah.....ampak tak občutek traja sam neki časa......potem smo spet tam nekje nad oblaki bluzimo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2007 Avtor Prijavi Deli 6. december 2007 ja, nekako tako ... mene mede Merkur kvadrat Neptun ... bolj se trudim prizemljiti ... bolj se mi zdi, da letim nekam navzgor ... Pri men je isto... Moj neptun tvori kar 6 aspektov..pa še vladar mojega sonca je... neptun kvadrat sonceneptun kvadrat merkurneptun trigon veneraneptun sextil marsnaptun trigon saturnneptun sextil pluton Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 pa da se spokamo nazaj na p. luno js jo mam v 12. hiši in v sco.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 pa da se spokamo nazaj na p. luno js jo mam v 12. hiši in v sco.... V času progresirane lune v 12 hiši si čustveno bolj dojemljiva (škorpion in 12 hiša), je pa bolj trpeča. V tem času precej stvari v podzavesti predeluješ, kar pa sploh ni slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 sade sati, tale luna....uran čez jupitra....čistka in sprejemanje sebe da ne govorim, da mam sonce, merkur, venero, neptun severni vozl....progresivni sevedav 1 hiši....pa še drug let pride p. mars v 1 hišo pač delo na sebi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 pač delo na sebi Jess, pa še z marsom v prvi hiši boš precej več nardila, z več energije, vesela bodi, da lahko delaš na sebi, nekaterim žal to ni dano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Jess, pa še z marsom v prvi hiši boš precej več nardila, z več energije, vesela bodi, da lahko delaš na sebi, nekaterim žal to ni dano. je lažje delo na drugih.....ne pa tuhtanje in brskanje, čiščenje pometanje in glancanje sebe ma to še ni tolk težko kot sprejemanje sebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Čas p. Lune v p. 12. hiši je čas ,ko se soočamo z nezavednim delom svojega bistva. Srečujemo se s strahovi, katere smo prinesli iz prejšnih življenj in jih skrili v 12. hišo. V bistvu gremo skozi metafizično spremembo. Določena stvar se mora končati, predno se lahko prične nova.Na dan prihajajo nejasnosti s katerimi se nekako ne znamo soočati,saj ne vemo kaj življenje želi od nas. Pač ne vemo za grehe prejšnih življenj. Vse nam je nejasno. V bistvu gre za čiščenje Duše in čakanje (2.5 let potuje po znamenju) da se p. Luna preseli v p. 1. hišo. Morda še tole: odsvetuje se sklenitev zakonske zveze, dokler je p. Luna v 12. hiši. Tule bolj 'sanjamo', da smo se poročili. Nasvet: počakaj, da pride Luna v progresirano 1. hišo. ( čeprav me nisi prosila zanj) Morda še tole: sprejela se boš takoj ko se Luna preseli v omenjeno, 1. hišo. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 pol pa bom še do augusta brskala po seb .....je pa zanimivo, da ko mi bo p. luna šla v 1 hišo....takrat bo tud t. uran na ic-ju vsak nasvet je dobrodošel hvala čeprav besedice poroka ni v mojem slovarju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 pol pa bom še do augusta brskala po seb .....je pa zanimivo, da ko mi bo p. luna šla v 1 hišo....takrat bo tud t. uran na ic-ju vsak nasvet je dobrodošel hvala čeprav besedice poroka ni v mojem slovarju do avgusta imaš še veliko časa,da brskaš po svoji notranjosti Hkrati še malo ramisli kako in kaj s kariero (ali poslovno sfero) Tale Uran na IC-ju te bo presenečal. (pa še koga) Ne pozabi, da gre za tvoj dom, enega tvojih staršev, družinsko karmo (predniki), poreklo itd.itd.Uran je pač znan p tem, da 'seka' .Ne sprašuje dosti kako in kaj tako, da se tule malce organiziraj. Predvsem ne hiti. V glavnem pa je tako počasna zadevščina, da se ti zna medtem, ko hara po IC-ju, dogoditi veliko novega. Brezveze vsako svetovanje kako oz.kaj početi.V primeru,da želiš boljši vpogled pa čekiraj aspekte med Uranom in Luno, Uranom in vladarjem 4.hiše, kateri planeti oz. v kateri hiši je znamenje Raka, morebitne planete v tem znamenju, njihove aspekte...... veliko dela če želiš zares koristen nasvet. Saj bo! Glavno,da bo Luna(progresirana) v tvoji 1. hiši Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 dobr vem kak uran seka..mi je šel čez jupitra..huh kokr sem že mislila, da ne bo več, je takoj neki novga prišl ah moja kariera..tu se mi zdi, da mam vse kr lepo megleno luna sekstil uranvladar 4. hiše je mars v natalu mam uran konj merkur....tu mam iak stelij v 11 hišivrh 8. hiše je v raku..notr imam pa saturna saturn kvadrat merkursaturn trigon soncesaturn trigon venerasaturn sekstil mc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 ej, ko ti bo Luna odprogresirala v 1. hišo oz. znamenje Strelca, ti bo takoj vse jasno.Z ozirom na konjunkcijo med Uranom in Merkurjem me jeprešinilo, da bi lahk pisala knjige a la Harry Potter.Verjetno rada prebiraš znanstveno fantastiko.Prima, da je Saturn v kvadratu na Merkur, ker te ,malo, upočasni oz.prisili, v odločitve z razmislekom. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 ej, ko ti bo Luna odprogresirala v 1. hišo oz. znamenje Strelca, ti bo takoj vse jasno.Z ozirom na konjunkcijo med Uranom in Merkurjem me jeprešinilo, da bi lahk pisala knjige a la Harry Potter.Verjetno rada prebiraš znanstveno fantastiko.Prima, da je Saturn v kvadratu na Merkur, ker te ,malo, upočasni oz.prisili, v odločitve z razmislekom. upam, da res uh pravljice, znanstvena fantastika moja domišlija nima meja tu zraven še pristavi skledico neptun konj asc....včasih sploh ne vem kaj je to zemlja....da o razbitih prstih, kolenih ne govorim zelo redko sprejemam odločitve brezglavo..je treba vse preverit..ta 'kaj pa če' včasih je fajn, včasih je pa andležen...no včasih ga pa niti ne čujem, ker ni časa..je treba sledit akciji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Si žekdaj pomislila, da bi pisala knjige, namenjene otrokom?Na tem področju bi se vsekakor izkazala. Razmišljaj malo tudi v tej smeri. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 pisanje..hja, men je že bilo muka spis skupaj spravit sicer se pa nikoli ne ve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Lunca, Čveka, kakšen orbis pa lahko upoštevamo pri aspektih, ki jih prog. Luna dela na natalne planete?ja, mi je njena konjunkcija čez Severni vozel v 7. hiši nekaj prinesla nazaj ... pred tem pa odnesla, ko je naredila konjunkcijo na natalni Saturn, pa ne meni.zdaj je že mimo, že 2 ° od S. vozla naprej ... karma pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Lunca, Čveka, kakšen orbis pa lahko upoštevamo pri aspektih, ki jih prog. Luna dela na natalne planete? Iz izkušenj sodeč bi bil dovoljen orbis 5 stopinj, zato verjetno še drži, opazuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 če je do 5 °, potem drži eno leto. zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Iz izkušenj sodeč bi bil dovoljen orbis 5 stopinj, zato verjetno še drži, opazuj. Meni se zdi orbis 5. stopinj veliko preširok. Z ozirom na počasnost progresiranih planetov v povezavi na natalne , tudi Lune, bi se držala kar orbisa 1.2 st.- 2 st. Čisto dovolj je. Ne morem si namreč zamisliti interpretacije vpliva tako počasnih energij ,kot so energije progresiranih planetov, v povezavi s tako širokim orbisom. Morda bi v ostalih prediktivnih tehnikah držalo. Za progresije ne verjamem. Bom to prečekirala. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Meni se zdi orbis 5. stopinj veliko preširok. Z ozirom na počasnost progresiranih planetov v povezavi na natalne . Ne, Čveka, mislim tranzitni pluton na natalne planete, pri progresiranih je 2 stopinji več kot dovolj, se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Ne, Čveka, mislim tranzitni pluton na natalne planete, pri progresiranih je 2 stopinji več kot dovolj, se strinjam. ja, sem se zadnje dneve tudi v progresije, ponovno, zagrizla Progresirana Luna v 4. hiši, hkrati tranzitni Jupiter v 4. hiši( ali Raku) ..... ziher boš imel nov dom. Verjetno hišo. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Ne, Čveka, mislim tranzitni pluton na natalne planete, pri progresiranih je 2 stopinji več kot dovolj, se strinjam. zdej mi ej pa jasno, zakaj sem akr naenkrat lažje zadihala....pluton je ene 2° naprej od p. asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 zdej mi ej pa jasno, zakaj sem akr naenkrat lažje zadihala....pluton je ene 2° naprej od p. asc a progresirani? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Luna mi bo progresirala v znamenje Dvojčkov potem pa še v 5. hišo. Luna v 5. hiši je kar v redu postavljena, ne? Zdaj se mi nahaja v 4. hiši v Biku. Je pa res, v tem obdobju sem se preselila. Kaj neki mi bo prinesla 5. hiša in Dvojčki. Ustvarjalnost, odprtost (5. hiša), nemir (Dvojčka)?? Že natalno jo imam v dvojnem znamenju Ribi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.