Skoči na vsebino

Progresirana Luna

Lisbona

Recommended Posts

A ni 48? :) :)

In Merkur 28?

Ne zajebavam, resno vprašam

Mysti pojma nima o Škorpijonih x:Dx

...jah telih 46 mi je ostalo v glavi iz March&McEvers TOWTLA Vol. 1... sem pa zdele ročno preveril s Solar Fire-jem in v bistvu je max. razdalja cca. 47,5.. se pravi malček več... ni pa še 48... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

...če smo natančni-ne more biti venera nikoli od sonca oddaljena več kot 46°... x;)x x:Dx

Samsonajt, v bistvu je bil point tu, da je venerca lahko pr zodiakalnih znamenjih le dva znamenja pred ali dva znamenja po znamenju, kjer je Sonček. No, al pa v istem znamenju kot sonček.

Kolk si natančen ti si oglej tu spodi. x;)x

...jah telih 46 mi je ostalo v glavi iz March&McEvers TOWTLA Vol. 1... sem pa zdele ročno preveril s Solar Fire-jem in v bistvu je max. razdalja cca. 47,5.. se pravi malček več... ni pa še 48... x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: ...smo zgleda Kokotca mal zmedle :O:

pridem pa grem pa spet pridem pa grem...kaj je pa to kej tazga sej to vsi delajo :)

Mysti baje nč ne ve :sori:

kaj?

itak zdej smo pa še zalezovalci...kr neki no...

drugače pa hvala čeprav vem, da to ni vse...

Sam misliš si lahko, da me škorpjo lahk zmede. In your dreams only, draga. x8Dx

V bistvu je štorja s to oddaljenostjo Venerce od sončka dokaj pisana.

Marion Marcheva trdi, da Venerca nikoli ni oddaljena od Sončka več kot 46°.

Dupor pravi, da se Venerca lahko oddalji od Sončka za 48°.

Ebertin piše, da je Venerca lahko oddaljena od Sončka maksimalno 52,5°.

Merriman trdi, da je v določenih primerih Venerca celo 53,5°oddaljena od Sončka. Enkrat vidu celo tiste primere, a pozabu kje že.

Sam si pa še nism vzel časa it gor v vesolje it merit kote, stopinje. In sm trenutno tko zagužvan, da še lep čas tega ne bom naredu. Tk da me trenutno prou boli k....za tistih par stopinj, niso sploh pomembne, verjamem vsem naštetim in si mislim svoje. In oba dobro vesta, da res ni pomembnih tistih par stopinj gor al dol.

Kot zanimivost še en link, in če ga prebereta celga, bosta opazila med tekstom vse zgori naštete variante oddaljenosti Venerce od sončka. x:Dx

http://www.rmb-protekt.eu/spletnestoritve/...ani/VENERA.html

Če Mysti nič ne ve, tut jaz ne vem. x^x

Ne povem. x:Dx

Itak da ste zalezovalci......še več, zalezovanje ste si vi izmislili. x:Dx

Tut jaz vem da ni vse. x:o)x

Guest VilaSonca

progresirano Lunco mam zaenkrat še vedno v Raku, žal ne več dolgo. ja, fajn je. sem si lepo uredila sobo v Lj in doma, da je vse bolj prijazno, rada hodim domov, bolje se razumem z mamo, spet se bolje počutim doma (tudi zaradi lepše sobe), veliko kuham, gospodinjim in seveda v tem uživam ... x:Dx razen tega sem ta vikend privlekla vse možne fotke od obeh staršev na plano in jih začela urejati. zadala sem si nalogo, da vse lepo razvrstim po obdobjih in nafilam albume (do zdaj so ležale po škatlah).

zbližala sem se z dvema prijateljicama iz otroštva/mladosti (vmes so bili stiki pretrgani). x:)x

Sam misliš si lahko, da me škorpjo lahk zmede. In your dreams only, draga. x8Dx

V bistvu je štorja s to oddaljenostjo Venerce od sončka dokaj pisana.

Marion Marcheva trdi, da Venerca nikoli ni oddaljena od Sončka več kot 46°.

Dupor pravi, da se Venerca lahko oddalji od Sončka za 48°.

Ebertin piše, da je Venerca lahko oddaljena od Sončka maksimalno 52,5°.

Merriman trdi, da je v določenih primerih Venerca celo 53,5°oddaljena od Sončka. Enkrat vidu celo tiste primere, a pozabu kje že.

Sam si pa še nism vzel časa it gor v vesolje it merit kote, stopinje. In sm trenutno tko zagužvan, da še lep čas tega ne bom naredu. Tk da me trenutno prou boli k....za tistih par stopinj, niso sploh pomembne, verjamem vsem naštetim in si mislim svoje. In oba dobro vesta, da res ni pomembnih tistih par stopinj gor al dol.

Kot zanimivost še en link, in če ga prebereta celga, bosta opazila med tekstom vse zgori naštete variante oddaljenosti Venerce od sončka. x:Dx

http://www.rmb-protekt.eu/spletnestoritve/...ani/VENERA.html

Če Mysti nič ne ve, tut jaz ne vem. x^x

Ne povem. x:Dx

Itak da ste zalezovalci......še več, zalezovanje ste si vi izmislili. x:Dx

Tut jaz vem da ni vse. x:o)x

Vendar kakor vem Mysti ni škorpi...tko da moja napaka, če sem v dvojini govorila :inocent:

kako nisi imel časa it v vesolje...sej si ja superman...

sami izgovori...

itak!

sej itak za vse najslabše smo krivi škorpijoni...no edino seks je dobra stvar, k ste se od nas naučili x^x x:Dx x:Dx x:Dx

a dej nehi? :eek:

x:Dx

Jaz lahk sam kaj o strelcih povem :vragec:

tud jaz x:Dx ...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

progresirano Lunco mam zaenkrat še vedno v Raku, žal ne več dolgo. ja, fajn je. sem si lepo uredila sobo v Lj in doma, da je vse bolj prijazno, rada hodim domov, bolje se razumem z mamo, spet se bolje počutim doma (tudi zaradi lepše sobe), veliko kuham, gospodinjim in seveda v tem uživam ... x:Dx razen tega sem ta vikend privlekla vse možne fotke od obeh staršev na plano in jih začela urejati. zadala sem si nalogo, da vse lepo razvrstim po obdobjih in nafilam albume (do zdaj so ležale po škatlah).

zbližala sem se z dvema prijateljicama iz otroštva/mladosti (vmes so bili stiki pretrgani). x:)x

tud moja je trenutno v Raku...pa za enkrat čutim sam to, da sem bolj muhasta pa sigurno bolj zaprta kot prej...najbolj bi si pa želela, da bi si v tem času ustvarila svoj domek...želja je mogoče še malo večja kot je bila..

ja ej ne govori o kuhanju..skoz gledam v knjigarnah kuharske knjige sam kuham pa mogoče sam za odtenek več kot prej...verjetno užitka do kuhanja ravno ne bom dočakala

kok dobr :) to s fotkami :) pazi, da se preveč ne raznežim, k sem ravno v obdobju čustvenga Rakca :)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

:palec: xsrcx ku fajn. Vesel zate.

Vendar kakor vem Mysti ni škorpi...tko da moja napaka, če sem v dvojini govorila :inocent:

kako nisi imel časa it v vesolje...sej si ja superman...

sami izgovori...

itak!

sej itak za vse najslabše smo krivi škorpijoni...no edino seks je dobra stvar, k ste se od nas naučili x^x x:Dx x:Dx x:Dx

a dej nehi? :eek:

tud jaz x:Dx ...

Slabo ti to veš, Mysti je en tak velik škorpi in še malčk kozlička zraven. Pol odvisno od dneva ji pa še na lokostrelstvo lahko malčk povleče. x:Dx No....hm, al pa ona vleče.....kaj vem.... :inocent:

Hm........Pinkica, pa kaj se to dogaja s tabo,....... pa taka fajn pridna nedolžna punčka si bla.... :inocent: x:px

Ah, zdej tu s supermenom si pa neki zamešala, tisto je bil Christopher Reeve, jaz sm par tisoč svetlobnih let daleč proč od tega da bi to bil......sej veš...... x;)x

Zanimivo, preden te nism spoznal sploh nism vedu kaj so to izgovori....... :fiju:

Joj kolk mi je všeč da se tko z večino stvarmi z mano strinjaš. :vragec:

Hm...hm...hm...kdo že je koga kaj od seksa učil?????? :eek: :huh: Drugače pa ja, ti dam prou, se tut jaz kar strinjam s tabo, le glede seksa maš malčk zbrkane pojme.......

Oki, oki, sm že nehu...... x:o)x

Še dobr, da mam zdaj dva Bandidosa v riti in se gromko smejim. xsmx xsmx xsmx

Ja ja, ful je smešno, ko dedca škorpijonsko špikneš, pa že misliš, da je konec z njim, prileze z luknje spet ... ajme ...

x:Dx no fajn da si malčk pijančkana. Tk da si štos vzela za štos, pa še paša ti, da si vsake tolk malčk odštekana. x;)x x:px x:px

Zdej k veš da prekomorci trzajo na škorpi energy, jih pač večkrat uporabi.... :vragec:

Slabo ti to veš, Mysti je en tak velik škorpi in še malčk kozlička zraven. Pol odvisno od dneva ji pa še na lokostrelstvo lahko malčk povleče. x:Dx No....hm, al pa ona vleče.....kaj vem.... :inocent:

Hm........Pinkica, pa kaj se to dogaja s tabo,....... pa taka fajn pridna nedolžna punčka si bla.... :inocent: x:px

Ah, zdej tu s supermenom si pa neki zamešala, tisto je bil Christopher Reeve, jaz sm par tisoč svetlobnih let daleč proč od tega da bi to bil......sej veš...... x;)x

Zanimivo, preden te nism spoznal sploh nism vedu kaj so to izgovori....... :fiju:

Joj kolk mi je všeč da se tko z večino stvarmi z mano strinjaš. :vragec:

Hm...hm...hm...kdo že je koga kaj od seksa učil?????? :eek: :huh: Drugače pa ja, ti dam prou, se tut jaz kar strinjam s tabo, le glede seksa maš malčk zbrkane pojme.......

Oki, oki, sm že nehu...... x:o)x

zame je pravi škorpi lahko samo tisti, ki ima sonce v znamenju škorpijona.... :inocent: ....nč pa ne rečem, da ima poudarjenga škorpija...sej zato naju imaš pa tko rad xsrcx :O:

sej veš sonček je xsrcx ...

ne ne vem...

me veseli, da se vsaj kej naučiš od mene (pa čeprav najslabše)...je bil že čas... x^x

sej veš, da se ne, sam kaj naj ti pametujem, ker itak pol nikamor ne prideva...tko vsaj misliš, da vse veš... :O:

vse je kristalno jasno... x:)x

Ja ja, ful je smešno, ko dedca škorpijonsko špikneš, pa že misliš, da je konec z njim, prileze z luknje spet ... ajme ...

xsmx prileze ja, če mu dovoliš xsmx

zame je pravi škorpi lahko samo tisti, ki ima sonce v znamenju škorpijona.... :inocent: ....nč pa ne rečem, da ima poudarjenga škorpija...sej zato naju imaš pa tko rad xsrcx :O:

sej veš sonček je xsrcx ...

ne ne vem...

me veseli, da se vsaj kej naučiš od mene (pa čeprav najslabše)...je bil že čas... x^x

sej veš, da se ne, sam kaj naj ti pametujem, ker itak pol nikamor ne prideva...tko vsaj misliš, da vse veš... :O:

vse je kristalno jasno... x:)x

xsmx prileze ja, če mu dovoliš xsmx

Ma dejjjjj, pa od kje tubo tebi to, da bi kdorkoli lahko imel rad škorpjote??? :wOOt: :ph34r: :P Ne mi živet v iluzijah. :vragec:

Ja, sej fajn, da je sonček, sam ne rabiš bit zaradi tega že avtomatsko skuštrana..... x:px x8Dx

Ma kaj ne veš, dej, dej, itak da veš, če ne veš pa vsaj slutiš......... :inocent: Al kaj? :o|o:

Pinka Ponka, sej veš, da se moraš včasih naučit tut kaj butastega, da se znaš pol pravilno odločat v kočljivih situacijah. :vragec:

Kako nikamor ne prideva???? :eek: A nisva prišla že dovolj daleč? :inocent:

Mi je pa všeč da priznaš, da ste škorpjoti kar se seksa tiče vse pobrali od nas. :P

Pinka!!!!!! ma kaj ti slučajno ircaš? x:px Al mate škorpjoti direkten vliv na progresirano Lunco???? :inocent:

Drugače??? :fiju: Kaj novga??? :irs:

Ma dejjjjj, pa od kje tubo tebi to, da bi kdorkoli lahko imel rad škorpjote??? :wOOt: :ph34r: :P Ne mi živet v iluzijah. :vragec:

Ja, sej fajn, da je sonček, sam ne rabiš bit zaradi tega že avtomatsko skuštrana..... x:px x8Dx

Ma kaj ne veš, dej, dej, itak da veš, če ne veš pa vsaj slutiš......... :inocent: Al kaj? :o|o:

Pinka Ponka, sej veš, da se moraš včasih naučit tut kaj butastega, da se znaš pol pravilno odločat v kočljivih situacijah. :vragec:

Kako nikamor ne prideva???? :eek: A nisva prišla že dovolj daleč? :inocent:

Mi je pa všeč da priznaš, da ste škorpjoti kar se seksa tiče vse pobrali od nas. :P

Pinka!!!!!! ma kaj ti slučajno ircaš? x:px Al mate škorpjoti direkten vliv na progresirano Lunco???? :inocent:

Drugače??? :fiju: Kaj novga??? :irs:

pol pa nimaš pojma kaj je res fajn... x:px

zakaj pa ne, če se pa tko super počutim... :2src:

nč ne slutim...se mi ne da...

sam da sem ti lahko v pomoč...

aja kam sva pa midva prišla glede na to, da te ravno ne poznam :inocent:

niti ne to je tvoja verzija...ti pustim, da živiš v svojih iluzijah

???? prosim o čem ti to?

pol pa nimaš pojma kaj je res fajn... x:px

zakaj pa ne, če se pa tko super počutim... :2src:

nč ne slutim...se mi ne da...

sam da sem ti lahko v pomoč...

aja kam sva pa midva prišla glede na to, da te ravno ne poznam :inocent:

niti ne to je tvoja verzija...ti pustim, da živiš v svojih iluzijah

???? prosim o čem ti to?

Aja???? :eek: A tko??? :eek: Ne vem kaj je fajn??? :eek: A pol si mi prpravljena pokazat kaj je res fajn??? :inocent: x:px

Super da se super počutiš. :palec: x8Dx

Nič ne slutiš.........v kakem znamenju že maš sonček??? :o|o:

Aja???? To je zate pomoč??? :inocent:

A zdej me pa niti več ne poznaš? xrolleyesx Kaj pa je tisto kar ti manjka da bi me spoznala? x:px

Sm mislu, da so ti tiste iluzije všeč....... :fiju:

Le o čem??!!!! O tem, da je tu tema progresirane Lunce, ne pa neko brezvezno hvalisanje škorpjotov..... :vragec: Si ratala ku Janko. :O:

Aja???? :eek: A tko??? :eek: Ne vem kaj je fajn??? :eek: A pol si mi prpravljena pokazat kaj je res fajn??? :inocent: x:px

Super da se super počutiš. :palec: x8Dx

Nič ne slutiš.........v kakem znamenju že maš sonček??? :o|o:

Aja???? To je zate pomoč??? :inocent:

A zdej me pa niti več ne poznaš? xrolleyesx Kaj pa je tisto kar ti manjka da bi me spoznala? x:px

Sm mislu, da so ti tiste iluzije všeč....... :fiju:

Le o čem??!!!! O tem, da je tu tema progresirane Lunce, ne pa neko brezvezno hvalisanje škorpjotov..... :vragec: Si ratala ku Janko. :O:

kaj tam v tvoji bližini ni nobene škorpije?

sej sem ti napisala, da se mi ne da...beri vse...:P

boš reku, da ti izgovori ne pridejo nikoli prav...pa ne da si do vseh iskren?

tvojo globino... x:Dx

niti ne :fiju:

sej jih noben ne hvali...ravno to hočem doseči pa mi ne rata...

vem da je tema progresirana luna, zato mi je ta najina debata že mal odveč...Janko??? kdo je to?

kaj tam v tvoji bližini ni nobene škorpije?

sej sem ti napisala, da se mi ne da...beri vse... :P

boš reku, da ti izgovori ne pridejo nikoli prav...pa ne da si do vseh iskren?

tvojo globino... x:Dx

niti ne :fiju:

sej jih noben ne hvali...ravno to hočem doseči pa mi ne rata...

vem da je tema progresirana luna, zato mi je ta najina debata že mal odveč...Janko??? kdo je to?

iskrenost.....globina....bližina.........ma kaj ti tut to poznaš? :wOOt: Pa zakaj mi že prej nisi tega povedala? :vragec: x^x x:Dx

So stvari ki se jih ne da hvalit, k ni kaj hvalit. :vragec: :ermm: x8Dx

Najbrž ne veš, in verjetno ne boš verjela, a obstaja tut zasebna pošta na tem forumu....... :inocent:

a dej no kr neki...ponavljanka sestavljanka..

no moja je pa v separativni opoziciji z Marsom, aplikativnem sekstilu s Saturnom, ap. trigonom z Venero in Uranom in ap. kvadratom s Plutonom.

tko da men bo bolj dogajal k teb :P

in v katerih hišah se to vse dogaja?

noben noče nič komentirat o moji aliansi na Travianu x:)x x:)x x:)x , same traparije čvekate x:)x x:)x x:)x , hecam, saj kdaj je bolje da nič ne veš, tako sem vsaj polna entuziazma in ko bom naredila kakšno traparijo sploh ne bom vedla da jo delam

zdajle spomnila, k je ananta Aurigo omenjal (kaj naj rečem zdaj sem še bolj not padla v tole igranje - sploh ne delam nič drugega, bomo zmagali x;)x

luna je bila sigurno v avrigi, ko se je ta server štartal ;)

sorry marsa, ker svinjam po napačni temi

gore so fajn

OPA! x:px x:px treskalo bo

uh pr meni treska tud tko skoz :D (natal venera konjukcija Uran :O: x:px )

Lp vsem, danes je lep dan , grem na kolo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Vsak dan odslej po praznih cestah in gmajnah.

Se pa vidi, da je sonce v dvojčkih (kolo, pride do izraza v tem mesecu najbolj).

A tolko aspektov kar naenkrat? Progresirana Luna deluje samo, ko je manj kot stopinjo približana natalnemu ali progresiranemu planetu v svoji ali tuji karti.

Sicer ne vpliva in ni v aspektu. Tu ni običajnih orbisov.

Najbolj vpliva, ko je njen aspekt točen ali malo pred tem.

sam res Mantis ne vem kaj mi je bilo, da sem kr vse aspekte gledala...hvala ti :)

dejansko je samo opozicija z Marsom in poldrugi kvadrat z Uranom. Prihaja pa na vrh natalne 7. hiše, v progresijah je pa v 5. hiši. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ooo ne spet ljubezen no http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif

Se pa vidi, da je sonce v dvojčkih (kolo, pride do izraza v tem mesecu najbolj).

No jaz pa sanjam o nakupu novega kolesa :)

Posel, p.Luni v XII. hiši nakljub, krasno teče. xDDx

Z opazovanjem progresiranih planetov sem prišla do zaključka, da gre, v progresijah, dejansko za notranji razvoj in nič drugega.

(upam, da bo tale post postnil na pravo mesto x:o)x se še privajam. x;)x )

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Posel, p.Luni v XII. hiši nakljub, krasno teče. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Z opazovanjem progresiranih planetov sem prišla do zaključka, da gre, v progresijah, dejansko za notranji razvoj in nič drugega.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Ja Čveka, mogoče še nekaj prisotnega strahu pri tej luni, čeprav navzven ni pokazal. Verjetno pa je bil solar in tranziti na natal precelj boljši.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...