adry 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Hy! Mene pa neki zanima v zvezi z ravnanjem las... Ali obstaja kaka druga resitev za to,kot samo ravnanje???K to ravnanje ti ful uničuje strukturo las,ne... :xx!: Pa me zanima če se da še na kak drug način zravnat lepo lase... Prosim če mi lahko čim hitreje kdo odgovori... Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Če rabiš ravne lase samo za Pusta, si raje kupi lasuljo z ravnimi lasmi. Drugače pa... pusti lase take, kot jih imaš. Ne uničuj narave! Raje jo neguj! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 26. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2006 Ne....hehe ne rabm za pusta... Hja...sam men gre tok na živce k mam take lase... weeeeeeDrgač pa hvala za nasvet...heheh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Potem pa raje "pozdravi" živce, kot da spreminjaš lase. Ma daj daj, kodrasti lasje so pa ja lepi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 26. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2006 hehe... ja bom probala Pa vsen če kdo kej ve naj napiše.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Moja mlajša tudi takšne ven kvasi - ok. pa ji človek niti ne zameri ko je celih 12 stara. Tako lepe velike kodre ima,, jaz ji kar malo fouš..ona pa bi takšne ravne štrene kot jaz imela...čudni smo ljudje res.Vedno hrepenimo po tistem česar nimamo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Hy! Mene pa neki zanima v zvezi z ravnanjem las... Ali obstaja kaka druga resitev za to,kot samo ravnanje???K to ravnanje ti ful uničuje strukturo las,ne... :xx!: Pa me zanima če se da še na kak drug način zravnat lepo lase... Prosim če mi lahko čim hitreje kdo odgovori... Hvala! mokre lase si namazes z utrjevalcem in potlej si jih na krtaco posusis. na okroglo krtaco napnes en sop las in s krtaco pocasi vleces navzdol, dokler niso suhe. potem naslednji sop in tako naprej. na koncu se se pospricas z lakom. to sigurno manj skodi kot *likanje*. ce nimas kodrov kot ovce, bo delovalo, ce ne, pa ti ni pomoci joj, kolk si se mlada. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Hy! Mene pa neki zanima v zvezi z ravnanjem las... Ali obstaja kaka druga resitev za to,kot samo ravnanje???K to ravnanje ti ful uničuje strukturo las,ne... :xx!: Pa me zanima če se da še na kak drug način zravnat lepo lase... Prosim če mi lahko čim hitreje kdo odgovori... Hvala! Sem bil pred časom pri frizerki, pa je tam v eni reviji pisalo, da so sedaj v modi kravžlasti lasje... (ne vem... mogoče je bila ravija stara....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Ojla, saj te stekam.....ti lohk recemo vse zivo...ce si prisiljen nekak met skoz eno frizuro, je lohk tecno, si cist predstavljam. sam vseen - bod vesela!!!jaz nimam pa ne tch ne msh - niti niso ravni niti skodrani.so mi lepi skrauzlani lasje.pa ce jih ma oseba, naravno, ji jasno praviloma tud pasejo.....skoda je ravnat lase... ja, drugac das pa mal vec balzama, sam ce mas cist skodrane ti ne bo pomagal.tezko bo slo s cim naravnim... :| zal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 malo eksperimentiranja vsačih ne škodi!!! kaj pa oni ravnalci las - mislim tisi aparati za do 10, 20 čukov. pa neka fora s "keramično ploščo", če sem si prav zapomnila??! a je kdo to proval ??? ebor, a zdaj se ti že spet razumeš na ŽENSKO modo???? japajade!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Likalniki za lase zelo uničijo las. Not good Jaz si jih občasno polikam, čeprav imam popolnoma ravne (imam očitno preveč časa) in nimam težav z lasmi, ampak prijatelj, ki si jih lika skoraj vsak dan, ima precej uničene. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 likalnik mora imeti keramično ploščico, pred likanjem je obvezno, da daš na lase kremo, ki ščiti pred visokimi temperaturami. pa odvisno tudi od same strukture las, tanjši so valda občutljivejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_lunna_ 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 (popravljeno) jaz sm tudi to najprej hotela, mislim na ravne lase...pa da bi mela svilnate, gladke....kaj vse sm jz že provala za to!..ko po mislim na to mi gre malce na smeh:))z jajci sm si jih namazala:D..pa so mi pol rekli da je to za bleščeče lase..mahh!zdei sm se že sprijaznila...ampak delno mi uspeva ker ob vsakem pranju las uporabljam regenerator..in deluje..malce sm zašla s teme:)...o laseh pa vendarle je.. Popravljeno 28. februar 2006 -> _lunna_ Citiraj If I'm ugly, so are You:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 28. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2006 (popravljeno) tnx lea...bom probala z tem regeneratorjem... ma sej jz nimam tok kodrov..sam mam tko..zgoraj ma lpo ravne spodi pa skravzane...in sam to mi gre na zivce,ne... Tnx vsem!!! aja...pa še neki... Mačona kje pa se da dobit to kremo,ki ščiti pred visokimi temperaturami??? Popravljeno 28. februar 2006 -> adry Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Kravžli bodo oziroma so že IN Kremo ki ti ščiti lase pred visokimo tem. boš dobila v kašni boljši drogeriji al pa pri frizerju. Nisem čist sigurna al jo ima Loreal al en drug. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ma sej jz nimam tok kodrov..sam mam tko..zgoraj ma lpo ravne spodi pa skravzane...in sam to mi gre na zivce,ne...pol mas pa tko kot jaz, men je slo tud vedno na zivce, sam vcas se mi je zdel pa tud kul..tko, taki zivahni pa to, kot jaz. te pa res znervira vcas, ko se po svoje obrnejo, pa ce ne vem kaj zganjas....se posebej, ce ne bi dala balzama al pa ko si na zraku susim..al pa polet..ja, v teh primerih pa balzam res pomaga, nic likat, ne rabis. mamo pa sicer ful enih tem o laseh(*priporocam da daste v iskalnik las.. ne lasje al pa kaj jaz vem) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Mačona kje pa se da dobit to kremo,ki ščiti pred visokimi temperaturami???loreal hot&glatt v mullerju za jurja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 1. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2006 Tnx mačona..si jo bom šla kupit en dan... Sam še neki bi vprasala v zvezi z to kremo... a pol ti ne uniči lase če si jo das gor?? al kaj??hehh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 tole kremo bejbe ful hvalijo. saj kot pravim, keč je v negi. mislim, da ne sme bit problem, če si jih pravilno neguješ (lase), ne bi ti jih smelo poškodovati. sicer pa odvisno tudi od tipa las. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 A ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 js sm si poleg navdnega likalnika, nabavla še phillipsovega na paro, ki sploh ne uničuje las. Vendar jih ne zravna tok fajn kot s keramičnimi ploščicami. Js ga upurabljam vsakič ko si umijem bučo, tistga s keramičnimi ploščicami pa samo če je res kej posebnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
adry 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 Dans sm si kupla to kremo...pa jo grem zdj sprovat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Dans sm si kupla to kremo...pa jo grem zdj sprovat... Pa na fotko ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mary19 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 jst sm se pa spomlna, k mi je zadnjič sestrica povedala, da ji je frizerka v Rimu (ona namreč tam živi) rekla, da je sedaj možno TRAJNO ravnanje las. Pravi, da to lasem sicer ne škoduje skoraj nič, vendar po moje ni čist tko. Vsaka stvar jih mal uniči. Mislim, da so ta postopek začeli tudi že izvajati v Sloveniji, sam nevem na kakšni stopnji kakovosti. Mal se pozanimaj, pri kakšnem znanem frizerju, pa mal še na net-u o tem prečekirej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 jst sm se pa spomlna, k mi je zadnjič sestrica povedala, da ji je frizerka v Rimu (ona namreč tam živi) rekla, da je sedaj možno TRAJNO ravnanje las. ... ma, to obstaja že ful cajta. ma, ne samo v rimu. tudi v kakšnem manjšen selu v sloveniji to delajo. sem si mislila dati to nareti pred 2,3 leti, samo potem se nekako nisem. zanimivo mi je tudi "štukanje" las-tam si itak rahko zbereš ravne.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.