Skoči na vsebino

Ravnanje las

adry

Recommended Posts

Joojj tisti k si hočte skodrat lase...si kr dejte samo pvem vm..da vi vidte lepe kodre sam na manekenkah pa u reklamah pa tut pr kšnih ženskah...to se jim je pusrečl da nimajo tok težau kokr jih mam js pa usi ustali..določene osebe..velik jih prau da k si lase razčešejo da lasje nimajo leska..da so k slama..sj js k si umijm lase..pa k si jih ne razčešm mam lepe kodre..po pa zjutri k ustanm mam pa kr bl tko skp sprjete..nwm kuko bi rekla..po si jih dam pa u čop je pa bol..bol zgleda sam po si pa čop spustim mam pa du ušes dost raune lase po mam pa uzad fuul skuštrane pa k da bi bla spodi pena..ne vem sami se udločte..velik jih prau da bi radi mel skodrane lase..sam če hočš met lepe skodrane lase..bo to mugoče sam z velik keša pa z dobrmu frizerjom da usak dan hodš k njemu..in ti on to uredi pa še lak za lase bi rabu pa vosk pa velik pripumočkou..z raunimi lasmi pa ni prublem k se ti tok ne delajo vozli..pa lepe kodre maš če si jih skodraš..pa ni težau..

Lp. Tamara :grin: :wub:

Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca
uf, koliko sem si pa jaz sprelikala lase zadnje čase ... je pravi čudež, da imam še lepe ... pa pri frizerju nisem bila že nekaj mesecev. :inocent: Babyliss je čisto OK ... zlizani lasje so seksi ...
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...