Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/9/"][b]Napoved za 9. teden[/b][/url] - [b]27. februar - 5. marec 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
x:o)x x:px

sem hotla ze prej v dnevniku napisat - kdaj gres dam, Boby, da vem do kdaj je zazeleno da je gor. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sta ne ubija, jaca pa to... x;)x x:px

saj je se kaj tud tacga - pozitivni premiki, konc tedna z dragimi..
saj ni tko grozno spet. x:px :8):

Picasso

[size=1][color="#3333FF"]Hvala bogu za mojo intuicijo x:)x :palec: .

Drugač pa pod ukvarjanje z umetniškim delom zame šteje tudi kuhanje x:Dx , so stvaritve precej umetniške, še,sam zaenkrat nobenih smrtnih žrtev x:Dx .

Pa zadeve iz preteklosti, tut če se ne bi, sem itak pred časom premlevala do nezavesti, zdaj imam pa mal tega dost, mi pa planeti ne dajo miru.

Jah, kaj čmo, praviš da se morš mal šparat, da ta glavno še pride :O: :inocent: x:Dx . Nič, pol pa uživajmo v mili napovedi, dokler ni še ta hudih x:Dx x;)x .[/color][/size]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Pujsa' post='644700' date='27. Feb 2006 ob 13:50'][size=1][color="#3333FF"]sem itak pred časom premlevala do nezavesti, zdaj imam pa mal tega dost, mi pa planeti ne dajo miru. .[/color][/size][/quote]
x:Dx x:o)x

saj je treba skoz kaj premlevat Pujsa, priznaj. x:px x;)x :vragec:

Picasso

thx xsrcx

Ribji bluz se nadaljuje... :o|o:
ne vem, enkrat bom morala mal razčistit pri sebi, zakaj gre men ribja scena tako na živce..
V bistvu bi mi moralo to izredno pasat, asc v sco in lun ain sonce v raku...pa me predvsem iritira.

ribe in obdobje rib...

ja, pa sam še mal dogodkov iz preteklosti rabim... :xx!: da bo mera polna...

Astra
Per aspera ad astra

[color="#6600CC"]Maš prav v bistvu, ja, se dostikrat zdijo nove situacije, pa te napotijo nazaj v razreševanje česa starega x:o)x x;)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ahhhhhh...sonce in merkur oba okrog n-kirona...lep kažin se obeta...in za posladek merkur retro...to bo še pestro.... x^x :vragec: ...okostnjaki spod preproge....wb.... xcivx .... x;)x

hvala marsa.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uh, napoved,....pa ne da zamujam.......kwa intuicija pa okostnjaki,....heh cool,....grem brat xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='644733' date='27. Feb 2006 ob 14:39']kwa intuicija pa okostnjaki[/quote]
x:Dx

sem te ze pogresila, pa nisme hotla nobenga ganjat naj zdaj nujno si bere ta jetrcka. :)

Picasso

Ja si morš mislit, tooook pa še nisem bla zakopana v delu, da ne bi napovedi koj prebrala.......pih bo res treba mal izprežt.
Hm, men je pa napoved všeč......tko pestro,....z velko al malo žlico,....izbira je itak naša.
Bom popucala,....generalka,.....do srede....pol pa intuitivno na "preži",....pa upam, da bom res mal slabš vidla,..vsaj tist k nečem, pa k mi k očem ne paše......ja cool napoved Marsa,....thanks!!!

Amiska, a ti pa okostnjake kr pod preprogo,.....pih, a jih ni bolš takoj eliminirat....maš vekomaj mir....(sej to znanje sem šele v zadnjem času osvojila)

xDDx :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='astra' post='644707' date='27. Feb 2006 ob 13:57']ja, pa sam še mal dogodkov iz preteklosti rabim... :xx!: da bo mera polna...[/quote]
x:Dx
tud jaz - recimo sodnika za prekrske mam jutr. x:o)x (se za prejsnjega)

[quote name='Pujsa' post='644708' date='27. Feb 2006 ob 13:57'][color="#6600CC"]Maš prav v bistvu, ja, se dostikrat zdijo nove situacije, pa te napotijo nazaj v razreševanje česa starega x:o)x x;)x .[/color][/quote]
xDDx x;)x

[quote name='Amis' post='644712' date='27. Feb 2006 ob 14:03']ahhhhhh...sonce in merkur oba okrog n-kirona...lep kažin se obeta...in za posladek merkur retro...to bo še pestro.... x^x :vragec: ...okostnjaki spod preproge....wb.... xcivx .... x;)x

hvala marsa.... x:Xx[/quote]
pr men je pa merkur natancno na soncu in merkurju, pol se bo pa se nazaj cez mars sprehodil mimo kirona pa do opozicije uranu.
pestro pestro, da bl ne b mogl bit. x:o)x

[quote name='silki' post='644741' date='27. Feb 2006 ob 14:53']pih, a jih ni bolš takoj eliminirat....maš vekomaj mir...[/quote]
jp... ampak saj zato... ene stvari smo sele zdaj osvojil, sam tedaj, ko so se zacele in zdaj spet prihajajo do nas, jih pa recimo se nismo. xDDx

kakorkol obrnes, definitivno bo odstekan teden. xDDx

Picasso

Hvala za napoved!
Sem mislila, da bo hujše.
Ali pa je napisana v milejši obliki. Dobro tole z intuicijo. Jo bo spet veljalo poslušat
xDDx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='644748' date='27. Feb 2006 ob 15:01']Sem mislila, da bo hujše.
Ali pa je napisana v milejši obliki.[/quote]
ojla Nat! :palec:
hm, hujs? x;)x xDDx
no ja, mal v milejsi, ja
*sem zbrisala en odstavk zoprnega zatezhenega nastevanja, pa mal drugac katere stvari obrnila.... ceprav... po 2. strani pa je dobro na srce polozhit.... recimo pri prevozu otrok da je treba pazit.. eksplozivnih snovi.. lohk da bo kaj uhajal... plin recimo.. do kake eksplozije prslo.... pol pa sam napisem, da mormo pazit pri izbiri izvajalca al pa kaj tacga....
da se ne strasi in daje teh energij nenehno.... zoprn je, glih zarad tega.. nima smisla da se nekaj lapa brez veze, sam... vseen eni lohk prevec padejo pol pod vpliv, tud napisanga... tko da..... pol pac naredim po svoji vesti...
pa kot receno, sparam ta zoprnejsi besedni zaklad za tedaj, ko bosta mrka. ;)
s tem da itak ju ze zdaj cutmo, no vsaj tega prvega.

Picasso

[quote name='Marsa' post='644756' date='27. Feb 2006 ob 15:11']ojla Nat! :palec:
x xDDx
no ja, mal v milejsi, ja
i...
pa kot receno, sparam ta zoprnejsi besedni zaklad za tedaj, ko bosta mrka. ;)[/quote]

,,,,sej sem vedla, da je "še neki odzadi!,.....ja intuicija pač...... xDDx

....eh, sej bo kmalu tud "un" del na vrsti... x^x

hvala za napoved xsrcx
tkole se pa jst sredi dneva umaknem (aha ni možno fotke), no dvourni sprehod je za menoj, tam ob 15 sem bila že nazaj :)
po sprehodu pa razvajanje telesa, sedajle pa v celem stanovanju diši po eteričnem olju vanilije in kokosa, jaz pa se odpravljam v banjo... ne zaenkrat mi nič ne fali.. bluzu pa ne pustim da še bolj do izraza pride, kaj se pa to pravi, sej je skoz v ospredju x:Dx :vragec:

Hihi, kaj od tega sem že danes pa včeraj zvečer...
*pekoče oči (no ja, sem bla res cel dan za računalnikom..)
*prebavne motnje
*trzanje živca (aaaa!!kok pa to ne maram!! :vragec: )
*alergične reakcije (itak, kako pa drugače x:o)x in to pod komolcem, kjer že ful dolgo ne.. ampak nosim uno kremo skoz s sabo, tko da je bilo v par urah OK)
Evo, do konca tedna mam čas, da še histerična postanem, razdražena pa da se prehladim. ostalo sem že obdelala x^x x:Dx x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hvala za napoved, Marsa :palec:

sem se odločla, da če je že štala, pol naj bo ornk in sem si dons še M omislila... ja sam praktična žena - boljš, da me na tole luno, pa vse une schrau...v os. horoskopu še trebuhobol daje , ker itak ne ločim, od kje pa zakaj sem vsa čudna xOOx xDDx

*oni R merkur me zgleda že mal cuka... napoved sem ful hecno brala... npr., namest 'znamenju rib' sem prebrala 'znamenitih rib'... pa take no xzobkox

Thx x:Xx
Meni se pa ne zdi nič groznega, tale napoved, smo morali še dost slabše prebrat oz. bolj pesimistične, pa smo pregural. Mal je že zblojade....neki sm zamočila pred 2 tedni, pa sem mislila, da bom danes uredila, pa nism :vragec: ... pametni-ne samo, da pišejo, pač pa tudi preverijo, kaj so napisali :cry: .... jutri imam zasedo v drugo x:Dx
Sicer se pa na feng shui pripravljam mentalno in je že velik stvari ven letelo, samo še fizično jih je treba premaknit :inocent: ...sem se pa včeraj znebila nekaj oblekic.. ckkkk pa še ni konec.
Kako pa kaj stanje na cestah konec tedna??

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hvala x:Xx
eh, zblojada... nič novga x:o)x

ko se že vsi 'hvalite', tale mlaj in konjunkcija sonca in urana bo točno na mojem soncu+kironu v opoziciji s plutonom :wOOt: ... pa se nič ne sekiram... kar bo, pa bo. gužva je že itak in še traja... fotru so odstranili ena znamenja z glave, samo upam, da bodo izvidi v redu... drugače sem pa kar kul x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='coccinelle' post='645193' date='27. Feb 2006 ob 22:57']tale mlaj in konjunkcija sonca in urana bo točno na mojem soncu+kironu v opoziciji s plutonom :wOOt: ... pa se nič ne sekiram... kar bo, pa bo.[/quote] a ti maš tud sonce, pluton, kiron v tej sceni...

za očeta xcrossfingx

no špica....pol nas je več takih...ma sej, če ne bo hujšga.... x:Dx ....drgač se pa ne prtožujem....razen čez zimo.... :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...