Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='silki' post='644796' date='27. Feb 2006 ob 15:53'],,,,sej sem vedla, da je "še neki odzadi!,.....ja intuicija pač......[/quote]pr sco je vedno se neky odzady. x;)x xDDx

[quote name='Ksenia' post='644927' date='27. Feb 2006 ob 18:35']po sprehodu pa razvajanje telesa, sedajle pa v celem stanovanju diši po eteričnem olju vanilije in kokosa, jaz pa se odpravljam v banjo...[/quote]kulsk.... bos disecka. xDDx x:Xx

[quote name='aliana' post='644962' date='27. Feb 2006 ob 19:48']Evo, do konca tedna mam čas, da še histerična postanem, razdražena pa da se prehladim. ostalo sem že obdelala[/quote]
x:Dx x:px
tebe bi pa rada vidla histericno. ;) :P

[quote name='Pujsa' post='644964' date='27. Feb 2006 ob 19:51'][color="#3333FF"]Aja, a je nažiranje še vedno in [/color] x;)x[/quote]
ne ni in, halo!!!!! cist narobe, zdaj se bos pa zredila!!!! :O: :V:
x:o)x je dan za post - evo jaz se postim.
sam trapast: brez tezav se kadarkoli postim, pravzaprav se cele dneve postim x:px x;)x, a ko pa *se grem post*... a nisem nekaj lacna pa mi vse nekaj blazno disi.. siri pa vse, sam sem se odlocla da moram mal skenslat... po mojem sem zasluzena... ko tok teh sirov pa tega prezrem. :||

[quote name='Mateja' post='644977' date='27. Feb 2006 ob 19:58']sem se odločla, da če je že štala, pol naj bo ornk in sem si dons še M omislila... ja sam praktična žena - boljš, da me na tole luno, pa vse une schrau...v os. horoskopu še trebuhobol daje , ker itak ne ločim, od kje pa zakaj sem vsa čudna xOOx xDDx

*oni R merkur me zgleda že mal cuka... napoved sem ful hecno brala... npr., namest 'znamenju rib' sem prebrala 'znamenitih rib'... pa take no xzobkox[/quote]
jaz pa zadnjic (ms) kar prezgodaj par dni, jasno, zarad plutona (mater ta men vendo dela x:o)x)
ti jaz tud tkole berem pa ne vem ce nisem glih pr ribah vidla nekaj hecnega tud...
vcas so tko hecne kombinacije skup odprte, da je prav stos, kako rpeberemo... xDDx

[quote name='cosma' post='645023' date='27. Feb 2006 ob 20:26']Meni se pa ne zdi nič groznega, tale napoved, smo morali še dost slabše prebrat oz. bolj pesimistične, pa smo pregural. Mal je že zblojade....neki sm zamočila pred 2 tedni, pa sem mislila, da bom danes uredila, pa nism :vragec: ... pametni-ne samo, da pišejo, pač pa tudi preverijo, kaj so napisali :cry: .... jutri imam zasedo v drugo x:Dx
Sicer se pa na feng shui pripravljam mentalno in je že velik stvari ven letelo, samo še fizično jih je treba premaknit :inocent: ...sem se pa včeraj znebila nekaj oblekic.. ckkkk pa še ni konec.
Kako pa kaj stanje na cestah konec tedna??[/quote]
pridna Cosma! :palec:
zasedo v drugo! :D
tale teden bolj shtalski za promet, tud na konc, zarad merkurja, ce zasrad druzga ne, sam da recimo tja okol cetrtka petka morda sobote da bo ok, v nedeljo pa bi znala kaka shtala bit spet.... tko da, cist konc, repek tedna bo spet bolj zivcen.. vmes pa bo mroda kak dan mal 'zastija'...
a kam gres?
joj sory :8): :sori:, sam racunaj na zastoje in guzve ipd. :|||
al pa prej, vmes, ce se da...

[quote name='coccinelle' post='645193' date='27. Feb 2006 ob 22:57']ko se že vsi 'hvalite', tale mlaj in konjunkcija sonca in urana bo točno na mojem soncu+kironu v opoziciji s plutonom[/quote]
o cocci, sem te glih vcer pogresila. :palec:
a takle mas pa ti? x:o)x

aha, zdaj je blo to, se spomnim ko si rekla za fotra.... ja jaz tud upam! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='645437' date='28. Feb 2006 ob 12:00']ne ni in, halo!!!!! cist narobe, zdaj se bos pa zredila!!!! :O: :V:
x:o)x je dan za post - evo jaz se postim.
sam trapast: brez tezav se kadarkoli postim, pravzaprav se cele dneve postim x:px x;)x, a ko pa *se grem post*...[/quote]

x:o)x x:Dx x:o)x

[color="#3333FF"]kaj pa če še kej zrastem x:Dx , ja zdej imam res posebne dneve xrolleyesx , ugotavljam, da sem ultrasladkosnedo bitje, dan začela s tiramisujem :eek: - me ni nič motilo dejstvo, da je bil moj prvi x:Dx , potem v službi dva krofa dobila in jih seveda pojedla x:o)x .

Saj jutri je pa že spet sreda - post, mal za nevtralizacijo, ga bo moj želodček vesel x;)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Napoved že zdaj drži!
Včeraj zvečer - še preden prišla domov tulila, da joj. In v bes me spravljalo vse. Čisto vse - od tega, da nisem našla copat na svojem mestu, do tega, da je posoda še vedno čakala, kdo se je bo usmilil in dal v pomivalca..razpočila se totalno in potem na srečo bil pes pri volji, da ga odpeljem na zrak. Ful koristne živalce res.
Danes se štala nadaljuje. Ker pišem desetprstno delam totalne kaose. Izumljam hiroglife in živi bog tega ni opazil - dokler ni bilo prepozno.
potem privlečem nek keš na banko, tam tip šteje in pravi...tule(za drugega sodelavca vzela tole) ti pa 5000 sit manjka..mene kar hoče kap.
Skratka buren začetek dneva.
Tudi jaz v dobri veri posta prišla v službo..pa so neke krofe tam imeli :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Pujsa' post='645443' date='28. Feb 2006 ob 12:25']x:o)x x:Dx x:o)x

[color="#3333FF"]kaj pa če še kej zrastem x:Dx , ja zdej imam res posebne dneve xrolleyesx , ugotavljam, da sem ultrasladkosnedo bitje, dan začela s tiramisujem :eek: - me ni nič motilo dejstvo, da je bil moj prvi x:Dx , potem v službi dva krofa dobila in jih seveda pojedla x:o)x .

Saj jutri je pa že spet sreda - post, mal za nevtralizacijo, ga bo moj želodček vesel x;)x .[/color][/quote]
da ne bos mislila, tolk o moji blazotni sco postni volji... :||||
namrec jem oni 'prepecencek' (nek tak suh kruhek, hostijo, recem, ki noben ne mara, men je pa ful vsec, ker mam rada brezokusne okuse x:o)x xDDx), gor kikirikijevo maslo (vsaj to da ni sir, ceprav sem ze segala tud po siru :xx!:) in obvezen korencek (kadar jem kikirikijevo maslo, MORAM korencek zraven glodat xDDx).
sladkosneda si?
ja, tehtnice so najveckrat. :)

sam jaz sem se mislila postit tud zato, da se mal precitsim pa taksno, mi pa ne bo skodil, ce kaj vase dam, ker ze nekaj dni cist mal jem, ker sem mela take blazne trebusne krche (oz. pol me je kar ves predel bolel, ker sem se ms fasala).. pol pa itak zgubljam snovi, pa nc narobe, ce kaj dodam.
aja pesin sok mam, jes!!!! xokx

[quote name='nataly' post='645445' date='28. Feb 2006 ob 12:27']Napoved že zdaj drži!
Včeraj zvečer - še preden prišla domov tulila, da joj. In v bes me spravljalo vse. Čisto vse - od tega, da nisem našla copat na svojem mestu, do tega, da je posoda še vedno čakala, kdo se je bo usmilil in dal v pomivalca..razpočila se totalno in potem na srečo bil pes pri volji, da ga odpeljem na zrak. Ful koristne živalce res.
Danes se štala nadaljuje. Ker pišem desetprstno delam totalne kaose. Izumljam hiroglife in živi bog tega ni opazil - dokler ni bilo prepozno.
potem privlečem nek keš na banko, tam tip šteje in pravi...tule(za drugega sodelavca vzela tole) ti pa 5000 sit manjka..mene kar hoče kap.
Skratka buren začetek dneva.
Tudi jaz v dobri veri posta prišla v službo..pa so neke krofe tam imeli :vragec:[/quote]
ja normalno Nataly, ti mas neptun direkt na soncu, kako ga ne bos cutla, jasno da si jokala...
jaz pa nisem. x:o)x
upam da se je zrihtal s cashem, da ne bos mela kakih tezav. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala x:)x ja tale neptun - dobro, da imam njega(dežurni krivec)
Vsaj glede keša se je že dobro rešilo - sta se "baje" dva bankovca skup držala :vragec: Kakorkoli - ugotovila, da imam zelo razdražljiv želodec.
Ostalo bomo torej videli kako bo

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

men je pa prejšnji teden neptud držal kakšne tri dni...pa sem si ful oddahnila, ko je minilo....sej te ribe bom tud prežvela....na srečo so takele krize občasnega značaja....

nataly...sam da se je rešlo... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tole morte pa prav vidt (tisti ki se niste)..
da uste vidl kok sem boga. ;)
(*vse je v ribah, saj se vidjo stopinje, preprosto je prevelika gneca in se ne stlacjo vsi not, pa zgleeda da jih je 1/2 v ovnu, v resnic je pa v ribah to in to na 15 do 24. x:o)x)

Picasso

[quote name='Marsa' post='645437' date='28. Feb 2006 ob 12:00']pridna Cosma! :palec:
zasedo v drugo! :D[/quote]
Ful mi je ratala zaseda v drugo in to dvojna x:px kwa sam đekica, mimo uradnih ur xflirtx .... še mal pa bo vse fertik...no to še mal je ene par mesecev ....ampak bo pa.
V Nedeljo bi morali na pot :inocent: kwa a ni dobr? A pol rajš v soboto? Nazaj pridem, ponedeljek ali torek, odvisno, če bo vse ok....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A ni fajn če maš čim več v istem znamenju,.........je vsaj manj "porisan" chart,.....tko no bl enostaven,.......vsaj zgleda tko,......ne pa tisti k majo povsod kr neki,........pa en kup rdeče-modrih, zelin krivulj eno čez drugo....pol se pa znajd xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Pujsa' post='645505' date='28. Feb 2006 ob 14:08'][color="#3333FF"]Maš ribjo konzervo x:Dx , a to se mi morš kokr smilt zdejle, še ne znam dost :sori: x;)x [/color][/quote]
ja no, mal ze. x:o)x
merkur je zdaj tocno na tem kupu, pluton v kvadratu, uran nekje nasprot, se prihaja v tole, mars pa slednjemu... :|||
ce je guzva, to pomen ful (6) konjunkcij - brez kirona - kiron je prvi hiroglifek. ;)
kar je jasno shtala... ce je sonce v konjunkciji z marsom, mekrujrem in luno, saj vids, ce bi za tale teden pisala, tegale davnega leta, bi bla blazotna napoved... pa prav tko je bil mlaj. :) (ce sta sonce in luna v konjunkciji, pomeni da smo rojeni na mlaj, pomeni pa tudi, da je tocka duha v istem znamenju kot je ascendent, ker se skoncentrira tja, kjer je manj).

[quote name='cosma' post='645516' date='28. Feb 2006 ob 14:19']Ful mi je ratala zaseda v drugo in to dvojna x:px kwa sam đekica, mimo uradnih ur xflirtx .... še mal pa bo vse fertik...no to še mal je ene par mesecev ....ampak bo pa.
V Nedeljo bi morali na pot :inocent: kwa a ni dobr? A pol rajš v soboto? Nazaj pridem, ponedeljek ali torek, odvisno, če bo vse ok....[/quote]
ja, rajs v soboto, pa ne pred torkom nazaj. :palec:
lohk ze v petek, prej pa ne.
srecno! xcrossfingx (saj bo, sam zastoji so vseen mozni, sam ne bo tolk nevarno)
aja dbest za zasedo! xokx

[quote name='silki' post='645520' date='28. Feb 2006 ob 14:24']A ni fajn če maš čim več v istem znamenju,.........je vsaj manj "porisan" chart,.....tko no bl enostaven,.......vsaj zgleda tko,......ne pa tisti k majo povsod kr neki,........pa en kup rdeče-modrih, zelin krivulj eno čez drugo....pol se pa znajd xDDx[/quote]
mah, men ni blo tko...
jaz sem bla cist razocarana, ko sem vidla od lune dalje (pac asc pa luno sem vedla), ko sem prvic v roke dobila efemeride rdecih lic...
pa gledam, ribe, ribe, ribe in se 1x ribe.
xrolleyesx :xx!:
kje so pa levi, dvojcki pa tak? x:o)x
a tega pa nc nimam, vse sam nekje zabasan pa ciao. :sori: :sick: x;)x

Picasso

marsa...za tako gužvo tam v ribah si neverjetno normalna...pa ne mi za slabo vzet...komu bi se ob takih položajih čist odpeglalo....ti pa nekako "v dobro" uporabiš te zadeve.... x:)x

oona...haj... xsrcx .... xwizardx

cosma... :palec: ..carica

zmenla se s frendico za drink...pa še fitnes me čaka danes. prav super. edin vožnji se v nedeljo ne morem izognit....upam, da bo vse ok....sicer je pa sam po sloveniji...če sem zadnjič prežvela tiste nemške avtocestne kolone, pol bom še kaj.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Oona,...jp,...res hoče bit dons mal zateženo,......upam, da se ne boš "pustila" iz tira vržt.

Ja no Marsa,.....sej probam razumet,.....sej razumem čist,...... xDDx

...sam, jest pa "luftarje" čist nč ne pogrešam v svojem chartu,.....še unga k se je v devico parkiru, bi mu vozniško vzela,......pa da me po levji grivi štrgljajo,....nak, ....... x^x

[quote name='Amis' post='645540' date='28. Feb 2006 ob 14:55']marsa...za tako gužvo tam v ribah si neverjetno normalna...... x:)x[/quote]

x:Dx :palec:

[color="#FFCC99"]...valjda normalna, pr tem ascedentu..... xDDx [/color]

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='oona' post='645534' date='28. Feb 2006 ob 14:48']Ojoj, kašn zatežen dan je danes... xrolleyesx :O:[/quote]
a ne, cela frka... tale mlaj z uranom je ornk.. jaz nisem tolk zatezhena kot bolj nekako vznemirjena, kar migam skoz, se zalotim da z nogo nekaj tapkam, en ritem, nekaj tresem skoz, se guncam... sploh ne morem bit pri miru, a po 2. strani sem pa vsa nekam sesuta pa zebe me...
no ja, sej bo boljs! xcheersx

[quote name='Amis' post='645540' date='28. Feb 2006 ob 14:55']marsa...za tako gužvo tam v ribah si neverjetno normalna...pa ne mi za slabo vzet...komu bi se ob takih položajih čist odpeglalo....ti pa nekako "v dobro" uporabiš te zadeve.... x:)x[/quote]
amis, x8Dx tud slucajno ne jemljem za slabo, ampak za ful dobr. xDDx res.. ker to vem, tud mene cudi, kaze pa tud na to, kako hecno se obnasajo steliji.
res bi se mi lohk ze milijardkrat cist odpull. :lol:

[quote name='silki' post='645548' date='28. Feb 2006 ob 15:05']...sam, jest pa "luftarje" čist nč ne pogrešam v svojem chartu,.....še unga k se je v devico parkiru, bi mu vozniško vzela,......pa da me po levji grivi štrgljajo,....nak, ....... x^x
x:Dx :palec:

[color="#FFCC99"]...valjda normalna, pr tem ascedentu..... xDDx [/color][/quote]
no saj, pogresam, ne tolk to, a sem mislila da mam kaj tud tacga - recimo al pa ognja... al pa vec vodnarja (*v vodnarju sem se tud vedno kar nasla not)...

Jp, asc.
pa se venera, na sreco, zemeljska, ta me ful spasava po mojem (tle, da nisem tolk odbita, sam drugac me pa vcas tud zavira).

Picasso

[quote name='Marsa' post='645566' date='28. Feb 2006 ob 15:22']a ne, cela frka... tale mlaj z uranom je ornk.. jaz nisem tolk zatezhena kot bolj nekako vznemirjena, kar migam skoz, se zalotim da z nogo nekaj tapkam, en ritem, nekaj tresem skoz, se guncam... sploh ne morem bit pri miru, a po 2. strani sem pa vsa nekam sesuta pa zebe me...
no ja, sej bo boljs! xcheersx[/quote]
Skoz se neki na novo dogaja, da ni mir... :o|o:

Amis, Silki, Thx... x:)x
Dum spiro, spero.

Nemir.Ja, Marsa, dobro si opisala.

Čist nemirna, kr neki delam, pa se premikam, pa spet sem in tja...globoko v sebi čutim nemir.

in nekaj se bo zgodilo, vem to...sam še ne vem kaj... :o|o:

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='oona' post='645593' date='28. Feb 2006 ob 16:01']Tud jaz, sam ne tko, da me izsiljujejo pa ob zid pritiskajo. :wOOt:[/quote]
aja uh, tega pa tud jaz ne maram... :\\\

xcrossfingx
(cimmanj pritiskov :palec:)

[quote name='astra' post='645655' date='28. Feb 2006 ob 17:50']Nemir.Ja, Marsa, dobro si opisala.

Čist nemirna, kr neki delam, pa se premikam, pa spet sem in tja...globoko v sebi čutim nemir.

Astra[/quote]
zadnjic sem jaz nekaj tacga nekam napisala, kak teden nazaj morda... xDDx x8Dx x;)x

Picasso

[quote name='astra' post='645655' date='28. Feb 2006 ob 17:50']Nemir.Ja, Marsa, dobro si opisala.

Astra[/quote]
tudi jaz tako čutim, že nekaj časa, ne vem, dobro ali malo manj dobro

a si vidla al kaj oz. uochila, bla pozorna?
jaz sam vem, da sme, ne spomnim pa se, kam.. sam najbrz tu (oz. pac v rpejsnji al pac eni od napovedi) al pa v dnevniku.

sem napisala (za ta teden) mensezdi nekaj tacga kot tud pozitivni premiki.
No jaz sem ful dobre, ker premikam.

ful sem ekshn... mi sede dinamika...

Picasso

[i]zasanjani in, pod vtisom 'zimskega spanja', še vedno nekoliko zaspani in počasni, po drugi strani pa zaradi nemirnega dogajanja na nebu v nekakšni odsotni in evforični naglici, kot da hočemo v hipu nadoknaditi izgubljeni zaspani zimski čas[/i]

Evo, jaz sem pa danes kar znorela na par ljudi okrog sebe, ker zavlačujejo in spijo, jaz jih pa čakam,da se stvar premakne, dokonča...

....pol pa nisem vedela a sem jaz sitna ali imam prav...zdaj pa vidim, da je razlog tudi xupx
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

[color="#3333FF"]Oho Pesha x:Xx xsrcx :palec: . xcrossfingx za ono kar, urejaš x;)x .[/color]

Pojavljale in odkrivale se bodo številne napake oz. nepravilnosti, celi sistemi bodo morda 'padli dol', včasih kot posledica nekakšne 'višje sile', drugič pa preprostega človeškega dejavnika, kot je malomarnost

[color="#3333FF"]Dons enega vlaka ni blo, ker ga baje niso mogli spravit s tira v Kamniku al pa Domžalah. [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...